Yarın nikahım var :(

Vazgecebilirsiniz elbette ama sadece sorun bu ise biz yeni evli olucaz bence siz gelmeyin, daha sonra ağırlamak isterim sizi diyebilirsiniZ. Bazen acık acık konusmaktır en iyi yolu. Mesela böle demiş olsa idiniz içiniz rahat olurdu. Ya vazgecerdi ya da karakterini belli edecek hareketlerde bulunurdu.

+1

Nisanlin sana hak vermis. Demek ki sorun yok. Bilinmemezlik insani korkutur. Yeni bir sayfa aciyorsun kendine, normaldir.
Ama kendi kendini doldurma. Ortada birsey yok.

Evlenmeden borun öttü öttü, ötmedi yandın. Nişanlına söylettirmen lazım, kendi fikriymiş gibi, çünkü kadınlar oğulları sert çıkınca tırsıyorlar; anne yeni evli olacağız, bizi bir süre yalnız bırak ki alışalım yaşamımıza demesi lazım. Yoksa sürekli tepenizde olur bu kadın.

Nisanlim senin yanindayim ben seni asla ezdirmem diyo ama sonucta erkek annesi de baya konuskan biri malum nasil yapcaz bas edbeilcezmi bilmiyorum :KK43: 26 yasindayim

Elle tutulur bi sebebim yokki sadece bi his sürekli yapma evlenme diyo.
O hisi dinlemeyip evlendim bosandim , size ayrilin diyemem ama o icten gelen ses herzaman dogruyu soyluyor bunu 41 yillik hayat deneyimimle soyluyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun

Düğünden sonra Açık açık birbirimize habersiz gidip gelmelim lütfen herkesin bir özel alanı olsun diye söyleyin bu şekilde olacak olduktan sonra ayrı evde değil kayınvalidemle otururdum deyin yada şakayla karışık annecim siz hiç genç olmadınız mı biz yeni evli olucaz biraz anlayış bekliyorum lütfen deyin ama mutlaka bu konudaki tavrınızı belli eden cümleler kurun bişeyler söyleyin sessiz kalmayın hele hele bu olayı eşinize hiç bırakmayın bi 10 gün sonra aradığında evde bile olsanız evde yokuz dışardayız şurdayız burdayız diye bahane uydurun sonra kendiniz hazırlanıp davet edin yani o istediği zaman değil siz müsait olduğunuz gelebileceği sinyalini verin

anahtarı vermezsin olur biter
yok icin rahat degilsede başka problemlerin varsada yarina kadar iyi düşün

Nisanlim senin yanindayim ben seni asla ezdirmem diyo ama sonucta erkek annesi de baya konuskan biri malum nasil yapcaz bas edbeilcezmi bilmiyorum :( 26 yasindayim
benim esimde seni kabul etmezlerse kapiyi carpar cikarim bidahada yuzlerine bakmam diyordu esim iyidir hosturda kapiyi carpip cikacak yurek yokmus onu sonradan anladik

Ne kadar meraklı oğlunun evini kendi evi bildirmeye ya o kaynana hiç bişe öğretemez kimse oğlu bile bişe edemez başına bela olur bu korkuların nişanlına paylaş evlenp ayrılcana bozmak da fayda var

anahtari kesinlikle vermeyin.
10gun sonra geliyoruz dediklerinde de bahane bulun. elbette gelebilir oglunu sizi gormeye ama, haddini bilerek.
kafasina estiginde degil.
simdiden boyle korkup ben napicam diye aglarsaniz kaybedersiniz.
musait degiliz demeyi ogrenirseniz sikinti cikmaz.

Ben seni biraz çekimser buldum.. nişanlınla aran iyiyse,kaınvalide ile başka sorunum yoksa neden kendini yıpratıyorsun? Ara çağır son gün açık seçik konuş nişanlınla,hiç kıvırmadan başkaları üzülmesin kırılmasın diye düşünerek yaşarsan anca kendini üzersin. Duruma göre,yol yakınken ya devam ya tamam dersin.

Ya o cogu zaman hak veriyo ben senin yaninda dururum diyo ama bugün mesela yeni evli cifte gidilmez dedigimde iste anneme nasil gelme diyim falan dedi. Bende musait degiliz falan desek olmazmi dedim ben kafami dinlemek istiyorum ya sürekli misafir agirlamak istemiyorum dedim biraz anladi tamam bahane buluruz musait dgeiliz deriz dedi ama iste guvenemiyorumki erkek sonicta
.

Canım korkutmayayim ama geçmiş olsun
Yani eşim 10 günlük evliyken annesini evde görmek istiyorsa diyecek birşey yok

Kayınvalidenizle aynı şehirde mi olacaksınız?
Kv anahtarı istediğinde sizden ses çıkmadı mı? Hiçbir şey söylemediniz mi?

Ben sizin yerinizde olsam nişanlımla konuşurdum. Ki ben evlenmeden önce eşimle konuştum bu tarz tüm konuları. Açıkça anneci olup olmadığını sordum. Dengeyi sağlayabilecek misin, bir sıkıntı olduğunda benim arkamda duracak mısın dedim. Ve karşısında çekimser asla durmadım, dik durdum bunları sorarken, olmazsa olmaz dedim. Çok şükür kv konusunda hiç sıkıntım olmadı. Hoşlanmayacağım konuları zaten eşim biliyor ve söylenecek yapılacak bir şey varsa kendisi hallediyor.

Yani demem o ki, kendinize sahip çıkın, çekimser asla olmayın, ne istediğinizi bilin ve açıkça konuşun.

Sen kendini düşünmezsen hiç kimse seni düşünmez. Bu böyle. Önce kendin.

Bu zamana kadar hiç mi olmadı bu konu, keşke önceden fark etseydiniz ama eşinizden eminseniz size değer veriyorsa çok takmayın zaten sonuna gelmişsiniz

Back
X