Yarın nikahım var :(

Siz cok mu mesafesiz yaklaştınız da en basindan beri bu kv hangi cürretle bunu diyor daha nikah olmadan? Kucuk cocugu mu var dediniz? Kac yasinda bu kv?
45 yasinda.. hayir aksine baya baya mesafeliyim hatta abisinin oglu evleniyo gelin evlerine gidip yemek falan yapiyomus laf arasinda onlari söylüyo bana ben asla yüz vermem cunku biliyorum yuz bulsa daha cok yapar..

Yarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim :KK43:
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazla :KK43: ben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim :KK43:
Sadece kv davranışları insanın ayaklarini geri geri götürmez muhtemelen başka şeyler de var gibi geldi

Sadece kv davranışları insanın ayaklarini geri geri götürmez muhtemelen başka şeyler de var gibi geldi
Malesef sevgiliyken arkadasyla bi kiz muhabbeti yapmisti hic cikmaz icimden. Mahvolarak ayrilmistim ama kayinvalide beni arayip yalvarip yakardi agladi telefonda barismistik.
Bizim ailelerimiz uzun yillardir gorusuyo ortak cevremiz cok.. simdi ben ayrilsam annem onun annesiyle ayni ortamda olmamak icin hic komsulara gidemicek evden cikamicak gorusemicek kimseyle.. daha cok kendi ailemi dusunuyorum su durumda bile cildirmak uzereyim.

Nişanlınla niye konuşmuyorsun bu mevzuyu? Ne işi var sizin evinizde? Buna şimdiden noktayı koymazsan ileride kafayı yersin.

Bu arada kayınvalidelerin bazılarında cidden bu fantezi var. Oğluşum iyi yapabiliyor mu diye dinlemeye geliyorlar yemin ederim, hastalar. Bir arkadaşımın arkadaşı anlatmıştı; kız aynen bu durumu yaşayıp (kadın oğlunun kız kardeşlerini "Gidin de abinizde banyo yapın" diye yeni evli çiftin evine gönderiyormuş her gün) psikolojisi harap oldu. Ağlaya ağlaya boşandı ve kadından kurtulmak için Kanada'ya taşındı. Şaka değil.
Bir kere o anahtari sakin verme. Oncelikle nisanlinla bunu konus. Ben huzursuz olurum cat kapi girer iceri ustum musait olmaz ya da senle uygunsuz halde olursak cok utanirim o yuzden anahtari vermeyelim de. Kalma konusunu da hayatim yeni evli olucaz ben ilk aylarimiz icin cok guzel seninde hosuna gidecek seyler hayal etmistim ama simdi annen geldiginde ben stres olucam sana istedigim saatte istedigim yerde yaklasamicam ozelimiz hep geceye kalicak ki annen bizdeyken ses gider vs ben rahat olamam gibi seyler soyle. Bu evrede cinselligi on plana cikarirsan kazanirsin cunku erkeklerin akli hep orda 😏 o simdi sorunu goremiyor ama.cidden anahtar olursa zile basmadan bile girebilir. Bence nisanlinla konus

Sinirlerim bozuldu gercekten bagira bagira aglayasim var artik. Nisanlima dedim ben yapamicam diye o da ciddiye almiyo tamam bitsin diyo ama nasilsa doncegimi biliyo keske en basinda girmeseydim bu ise

Bir kere o anahtari sakin verme. Oncelikle nisanlinla bunu konus. Ben huzursuz olurum cat kapi girer iceri ustum musait olmaz ya da senle uygunsuz halde olursak cok utanirim o yuzden anahtari vermeyelim de. Kalma konusunu da hayatim yeni evli olucaz ben ilk aylarimiz icin cok guzel seninde hosuna gidecek seyler hayal etmistim ama simdi annen geldiginde ben stres olucam sana istedigim saatte istedigim yerde yaklasamicam ozelimiz hep geceye kalicak ki annen bizdeyken ses gider vs ben rahat olamam gibi seyler soyle. Bu evrede cinselligi on plana cikarirsan kazanirsin cunku erkeklerin akli hep orda 😏 o simdi sorunu goremiyor ama.cidden anahtar olursa zile basmadan bile girebilir. Bence nisanlinla konus
Kac kere konustum senin tarafindayim diyo ama icraatte problem var

şimdi bunları düşünmeyin nikah yarın olduğuna göre geri dönüşü yok. hayatta bir kere yaşayacağınız şeyler.keyfini çıkarmaya bakın.
geri dönüşü yok derken? nikah kıyılmaz, nikah ertelenir, boşanılır mesela? ayrıca hayatta yalnızca 1 defa nikah kıyılır diye bir kural mı geldi haberimiz yok ?Niye hayatta bir defa yaşayacak olsun?

Malesef sevgiliyken arkadasyla bi kiz muhabbeti yapmisti hic cikmaz icimden. Mahvolarak ayrilmistim ama kayinvalide beni arayip yalvarip yakardi agladi telefonda barismistik.
Bizim ailelerimiz uzun yillardir gorusuyo ortak cevremiz cok.. simdi ben ayrilsam annem onun annesiyle ayni ortamda olmamak icin hic komsulara gidemicek evden cikamicak gorusemicek kimseyle.. daha cok kendi ailemi dusunuyorum su durumda bile cildirmak uzereyim.
Sakin baskalarini dusunerek adim atma bu etrafindaki insanlar nisanlin hatta annen bile olsa dusunme sadece kendini dusun sonucta evlenip ayrilmaktansa biraz erteleyip olur mu olmaz mi diye bunu düşün iler de pisman olup keske evlenmeseydim deme bu hayat senin ayrica kv de biraz ariza gibi geldi bna

Sinirlerim bozuldu gercekten bagira bagira aglayasim var artik. Nisanlima dedim ben yapamicam diye o da ciddiye almiyo tamam bitsin diyo ama nasilsa doncegimi biliyo keske en basinda girmeseydim bu ise
bak daha yaşın genç belli.evliliğe hazır değilsin bu da çok belli.Yapmak zorunda değilsin.daha sonra daha büyük sorunlar daha acı ayrılıklar olacağına şimdiden bir şeyleri çözmek en iyisi.nişanlının icraatında sorun var çok belli, şimdiden dik dur, karşısında ağlayıp kendini ezme.pat pat konuş.gencecik kızsın daha.

Sakin baskalarini dusunerek adim atma bu etrafindaki insanlar nisanlin hatta annen bile olsa dusunme sadece kendini dusun sonucta evlenip ayrilmaktansa biraz erteleyip olur mu olmaz mi diye bunu düşün iler de pisman olup keske evlenmeseydim deme bu hayat senin ayrica kv de biraz ariza gibi geldi bna
Bu saatten sonra erteleyememki yarin nikah ya bitircem ya da devam etcem

bak daha yaşın genç belli.evliliğe hazır değilsin bu da çok belli.Yapmak zorunda değilsin.daha sonra daha büyük sorunlar daha acı ayrılıklar olacağına şimdiden bir şeyleri çözmek en iyisi.nişanlının icraatında sorun var çok belli, şimdiden dik dur, karşısında ağlayıp kendini ezme.pat pat konuş.gencecik kızsın daha.
Cok konustum cook.. napmam gerektigini inanin bilmiyorum

Cok konustum cook.. napmam gerektigini inanin bilmiyorum
emin olmadığın bir şeyi asla yapma asla.evlilik bu çocuk oyuncağı değil.10 gün sonra kadın eve yatıya geldiğinde ,kocan seni ezdiğinde her şey daha mı kolay olucak?Ertelemeye karar verdim henüz hazır değiliz bence de.en önce kendini düşün, kimseyi değil.yapmak zorunda değilsin.

Vallahi çatır çatır ertelersin. Üşüyen prenses adlı bir üye vardı düğüne 1 ay mı 1 hafta mı ne kala ayrılmıştı. Nikaha 1 gün kala ayrılan ilk ve son kişi olmazsınız emin ol.
Damat adayı da kayınvalide de içime sinmedi beni huzursuz etti. Muhtemelen evlenirsen ileride nikahtan 1 gün öncesine yani bugüne dönüp iptal etmek için nelerimi vermezdim falan diyeceksin.
Hakkında hayırlısı olsun.

Sabah uyanınca kv ni oturma odasında tv izlerken bulmak istemiyorsan anahtarı verme. Çocuğunun evi gelir kalır arada ki senin de gelme ihtimali yüksek bi ailen vardır mutlaka. Ağaç kovuğundan çıkma bi erkek bulursan evlen, yoksa bunlar evliliğin gerçekleri. Yemek yapmak da çok zor değil , ben de evlendikten sonra öğrendim, internette dolu tarif var, bunları takma kafana.

Back
X