- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ne ?yarın yaptiracaktim
Yarın kayit yaptirmak icin cok gec bir tarih hele boyle belirsiz zamanda. Yakindan takip edin bu konular cok onemli suan sizin içinarkadaşlar 21 Eylül'de baslayacahini biliyordum ben ve 1 .sınıfların dhaa erken yüzyüze başlayacaklarını duydum burda
arkadaşlar 21 Eylül'de baslayacahini biliyordum ben ve 1 .sınıfların dhaa erken yüzyüze başlayacaklarını duydum burda
Yani neden bu kadar geç kaldı hiç mi takip etmedi yani bu kadar uzak olunulmaz ki 1. sınıf sonuçta.Yarın kayit yaptirmak icin cok gec bir tarih hele boyle belirsiz zamanda. Yakindan takip edin bu konular cok onemli suan sizin için
Neden bu kadar gecıktınız 1 temmuzdan itibaren kayıt yapılmaya baslandı halbukıyarın yaptiracaktim
Yani neden bu kadar geç kaldı hiç mi takip etmedi yani bu kadar uzak olunulmaz ki 1. sınıf sonuçta.
yarın yaptiracaktim
Ama sanırım artık kayıt olmuyor, otomatik olarak çocuğun bulunduğu yerdeki okulun sistemine kaydı düşüyor diye biliyorum ben.Hic mi haber izlemiyorsunuz uzaktan eğitim başlıyor yarin. Kızınızı şimdiye kadar bir okula kayıt yaptırmış olmanız gerekirdi.
Gundemi kk dan takipliyor sanırımYani neden bu kadar geç kaldı hiç mi takip etmedi yani bu kadar uzak olunulmaz ki 1. sınıf sonuçta.
21 eylülü bikiyorim ama 1.siniflar yarın başlayacak diye duydum
çocuğun kayıtı var ototmatikmen bulunduğumuz yerdeki okula çıkmıştı temmuzda zaten ..okula gidip ayrı kayıt da mı açtırmak gerekiyorAma sanırım artık kayıt olmuyor, otomatik olarak çocuğun bulunduğu yerdeki okulun sistemine kaydı düşüyor diye biliyorum ben.
temmuz ayında kayıdıni takip etmistim ve bir okula kayıdı çıkmış bende okulların açılmasını takip ediyordum 21 Eylül de açılacak diye bildiğimden yarın açılacak diye duyunca şaşırdımYeni doğum yapmışsınız sanırım. Bahanesi olamaz tabiki ama ilgilenemediniz mi çocukla? Eşiniz nerede?
Nasıl bir çevreniz var? Lafıda mı geçmedi okulun hiç?
temmuzda kayiti çıktı bir okula ama 21 Eylül diye biliyordum benSanırım acilmayacagini düşündüğü için pek durmadı üstündediğer konuya da acilmasa keşke demiş
Eba üzerinden canlı dersler 7 Eylül'de başlayacak
Yarin liseler için canlı dersler başlıyor
Okul grubuna ögretmen az önce atmış bu bilgiyi
Bu mesaji atan oglumun ögretmeniBu kesin mi ? İlkokullar için yarın başlayacak denildi bize de ? Hatta tablo attılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?