- 15 Temmuz 2020
- 179
- 379
- 53
- Konu Sahibi alonedark18
-
Yoo benim oğlum geçen sene başladı, okulu aradık çocuğunuzun kaydı sisteme düştü dediler, ayrıca kayıt yaptırmadık. Sonra okulun ilk günü başladı. Siz de yarın okulu arayın sorun yeterli olur bence.çocuğun kayıtı var ototmatikmen bulunduğumuz yerdeki okula çıkmıştı temmuzda zaten ..okula gidip ayrı kayıt da mı açtırmak gerekiyor
Benim kızımda 4.sınıf bizim öğretmenimizde bu tabloyu attı yarın başlıyoruz canlı derslere katılsın çocuklar dediBu mesaji atan oglumun ögretmeni
Tablo bize de atilmisti akşam
Bu bilgi de tam bi önceki mesaji attigim da geldi gruba
Öğretmen de yanlış bilgi paylaşmaz diye düşünüyorum
Burada ögretmen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bu konu da
Kayıtlar mahalleye göre otomatik yapılıyorKayıt yaptırdınız inşallah
bende e okuldan takip ettim hep kayıtlı görünüyor diye okula bidaha gitmedim okulda bu sene faaliyete geçecek olan bir okul bizi de bilgilendiren olmadıYoo benim oğlum geçen sene başladı, okulu aradık çocuğunuzun kaydı sisteme düştü dediler, ayrıca kayıt yaptırmadık. Sonra okulun ilk günü başladı. Siz de yarın okulu arayın sorun yeterli olur bence.
Bende bizim ögretmenin yalancısıyımBenim kızımda 4.sınıf bizim öğretmenimizde bu tabloyu attı yarın başlıyoruz canlı derslere katılsın çocuklar dedi
Doğru olabilir altına da henüz ders atamalarının yapılmadığını yapılınca bilgi vereceğini yazmış mesajı tekrar okudum eba tv dersleri takip etmemizi istemiş.Bende bizim ögretmenin yalancısıyım
Neyse yarın olunca görücez artık dersin olup olmadigini
Oglum bu yıl 8.sınıfDoğru olabilir altına da henüz ders atamalarının yapılmadığını yapılınca bilgi vereceğini yazmış mesajı tekrar okudum eba tv dersleri takip etmemizi istemiş.
Bu şekilde vakalar devam ederse çok zor görünüyor sizin bir de sınav senesi Allah yardımcınız olsun tüm yavrularımıza basarilarOglum bu yıl 8.sınıf
Kurslar yarın başlayacakti bizim okul da yüz yüze
Ama ertelendi
Ertelenmesi bu dönem okulların açilmayacagini güçlendirdi bana da
evet hep takip ettik zaten kayıtı çıkmış bir okula mahallede yeni faaliyete geçen ...ama.okulda kimsecikler yok atamada olmamış diye biliyorumKayıtlar mahalleye göre otomatik yapılıyor
Konu sahibi çocuğun kimligi ile bakın netten hangi okula çıkmış yarincda okulla iletişime geçin..... yeni sınıfa başlayacak olanların hiç biri öğretmene ulaşmamış mahallede böyle
O zaman netten okulun iletisim numarasını aratin ulaşın muhakkak biri açar yanievet hep takip ettik zaten kayıtı çıkmış bir okula mahallede yeni faaliyete geçen ...ama.okulda kimsecikler yok atamada olmamış diye biliyorum
Bu sizin okulun uygulamasıdır. telafi egitiminde genel takvim yarın başlıyorEba üzerinden canlı dersler 7 Eylül'de başlayacak
Yarin liseler için canlı dersler başlıyor
Okul grubuna ögretmen az önce atmış bu bilgiyi
işte yarın mutlaka gidixektim zaten sonra burada konu okudum yarın okul açılıyor diye yorum gördüm size sordum kafam karıştıO zaman netten okulun iletisim numarasını aratin ulaşın muhakkak biri açar yani
Bahsettiğiniz kurslar devlet okulundaki ise, daha öğrenci başvuruları bu gün yani pazartesi son. Yani henüz başvuru aşamasındaOglum bu yıl 8.sınıf
Kurslar yarın başlayacakti bizim okul da yüz yüze
Ama ertelendi
Ertelenmesi bu dönem okulların açilmayacagini güçlendirdi bana da
Evet eba dersleri yarın başlıyorBu kesin mi ? İlkokullar için yarın başlayacak denildi bize de ? Hatta tablo attılar .
peki yuz yüze eğitim nezaman olacak yarın mi ? bunu herkes zaten kesin ve net şekilde bilmiyor bence ..ben sordum herkes şaşırıyor ama net bilgi varmı yaniBen okudugum kadari ile şunu anlamıştım yüzyüze eğitim 1.-2. 12.-8. sınıflarda olacak
Eğer sıkıntı olmazsa 21 Eylül de tüm sınıflar yüzyüze eğitim alacakWunderLost hizuran Truman Show dogrumudur ?
Kusura bakmayın ama bildiğim öğretmenler sizlersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?