yarın okullar mi aciliyor

çocuğun kayıtı var ototmatikmen bulunduğumuz yerdeki okula çıkmıştı temmuzda zaten ..okula gidip ayrı kayıt da mı açtırmak gerekiyor
Yoo benim oğlum geçen sene başladı, okulu aradık çocuğunuzun kaydı sisteme düştü dediler, ayrıca kayıt yaptırmadık. Sonra okulun ilk günü başladı. Siz de yarın okulu arayın sorun yeterli olur bence.

Bu mesaji atan oglumun ögretmeni
Tablo bize de atilmisti akşam
Bu bilgi de tam bi önceki mesaji attigim da geldi gruba
Öğretmen de yanlış bilgi paylaşmaz diye düşünüyorum
Burada ögretmen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bu konu da
Benim kızımda 4.sınıf bizim öğretmenimizde bu tabloyu attı yarın başlıyoruz canlı derslere katılsın çocuklar dedi

Eklentiler

• IMG-20200830-WA0002.webp
    IMG-20200830-WA0002.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 118
Kayıt yaptırdınız inşallah 🙄
Kayıtlar mahalleye göre otomatik yapılıyor

Konu sahibi çocuğun kimligi ile bakın netten hangi okula çıkmış yarincda okulla iletişime geçin..... yeni sınıfa başlayacak olanların hiç biri öğretmene ulaşmamış mahallede böyle 🙄

Yoo benim oğlum geçen sene başladı, okulu aradık çocuğunuzun kaydı sisteme düştü dediler, ayrıca kayıt yaptırmadık. Sonra okulun ilk günü başladı. Siz de yarın okulu arayın sorun yeterli olur bence.
bende e okuldan takip ettim hep kayıtlı görünüyor diye okula bidaha gitmedim okulda bu sene faaliyete geçecek olan bir okul bizi de bilgilendiren olmadı

Bende bizim ögretmenin yalancısıyım 😊
Neyse yarın olunca görücez artık dersin olup olmadigini
Doğru olabilir altına da henüz ders atamalarının yapılmadığını yapılınca bilgi vereceğini yazmış mesajı tekrar okudum eba tv dersleri takip etmemizi istemiş.

Doğru olabilir altına da henüz ders atamalarının yapılmadığını yapılınca bilgi vereceğini yazmış mesajı tekrar okudum eba tv dersleri takip etmemizi istemiş.
Oglum bu yıl 8.sınıf
Kurslar yarın başlayacakti bizim okul da yüz yüze
Ama ertelendi
Ertelenmesi bu dönem okulların açilmayacagini güçlendirdi bana da

Oglum bu yıl 8.sınıf
Kurslar yarın başlayacakti bizim okul da yüz yüze
Ama ertelendi
Ertelenmesi bu dönem okulların açilmayacagini güçlendirdi bana da
Bu şekilde vakalar devam ederse çok zor görünüyor sizin bir de sınav senesi Allah yardımcınız olsun tüm yavrularımıza basarilar

Kayıtlar mahalleye göre otomatik yapılıyor

Konu sahibi çocuğun kimligi ile bakın netten hangi okula çıkmış yarincda okulla iletişime geçin..... yeni sınıfa başlayacak olanların hiç biri öğretmene ulaşmamış mahallede böyle 🙄
evet hep takip ettik zaten kayıtı çıkmış bir okula mahallede yeni faaliyete geçen ...ama.okulda kimsecikler yok atamada olmamış diye biliyorum

Konu sahibi hanım efendi, geç kalmadiniz yarın okula gidip gorusmelisiniz. Zaten kaydı yapılmıştır ama ilgiyle takip etmeniz gereken kısım; sınıfı, öğretmeni, servisi vb. okullar kayıtta sizi aramaz siz okula gider bilgi alırsınız. Son olarak 1.siniflarin canlı dersi falan yok. Çünkü neyi telafi edecekler değil mi?

Ben okudugum kadari ile şunu anlamıştım yüzyüze eğitim 1.-2. 12.-8. sınıflarda olacak

Eğer sıkıntı olmazsa 21 Eylül de tüm sınıflar yüzyüze eğitim alacak WunderLost WunderLost hizuran hizuran Truman Show Truman Show dogrumudur ?
Kusura bakmayın ama bildiğim öğretmenler sizlersiniz :)

Aman bacım boşver salla yahu, seneye başlasın.
Bu yıl ortalık karışık, eba mı online mı yüz yüze mi öyle mi böyle mi derken çorba oldu.
En iyisini sen zaten yapmışsın, seneye bırak😂

Ilkokullarda eba üzerinden canlı ders bu hafta yok arkadaşlar. Öğretmeniniz başka platformdan başlamak isterse bilemem .
Önümüzdeki hafta başlayacak canlı dersler .
Yapmanız gereken eba tv den ilgili sınıfın yayınlarını takip etmek .
Telafi eğitim olduğu için geçen yılki sınıfın yayınları takip edilecek .
2.sınıfa geçen bir öğrenci 1.sınıf yayını takip edecek yani .
Önümüzdeki hafta canlı ders ataması yapılıp başlanacak ancak yine 21 eylül e kadar geçen yılın telafisi yapılacak.
Ilkokullarda durum budur .
Öğretmenlerde son dakika haberdar oluyor gelişmelerden malesef .

Hangi sınıfların yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmedi. 21inde kimler gidecek bilmiyoruz henuz. Bilgi kirliliği olmasın.
Eklemek isterim yaşı dolan çocuğu okula gondermemenin cezai yükümlülükleri var. Cocugu mahkeme kararıyla okula göndermek hoş bir durum olmaz

Ben okudugum kadari ile şunu anlamıştım yüzyüze eğitim 1.-2. 12.-8. sınıflarda olacak

Eğer sıkıntı olmazsa 21 Eylül de tüm sınıflar yüzyüze eğitim alacak WunderLost WunderLost hizuran hizuran Truman Show Truman Show dogrumudur ?
Kusura bakmayın ama bildiğim öğretmenler sizlersiniz :)
peki yuz yüze eğitim nezaman olacak yarın mi ? bunu herkes zaten kesin ve net şekilde bilmiyor bence ..ben sordum herkes şaşırıyor ama net bilgi varmı yani

Back
X