Yarın operasyon geçiricem dualarınızı bekliyorum

Papatya016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
3.602
En iyi cevaplar
1
7.099
88
Ne zamandır şikayetim olan ve uzun zamandır karar veremediğim işlemler yarın gerçekleşiyor. Mesane sarkması ve labioplasti işlemlerini yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider. Bu iki işlemi bir arada yaptıran oldumu? sonrası nasıl olucak kaç gün sonra normale dönerim çok stres yaptım çook. İnşallah herşey yolunda gider

Ne zamandır şikayetim olan ve uzun zamandır karar veremediğim işlemler yarın gerçekleşiyor. Mesane sarkması ve labioplasti işlemlerini yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider. Bu iki işlemi bir arada yaptıran oldumu? sonrası nasıl olucak kaç gün sonra normale dönerim çok stres yaptım çook. İnşallah herşey yolunda gider
Şimdiden geçmiş olsun. Allah şifa versin. Endişe etmeyin, sıkıntılı süreçler ama sonrasında sağlığınıza kavuşmuş olacaksınız 🙏🏻❤️

Labioplasti ameliyatı sürecini merak ediyorum süreci bilgilendirir iseniz sevinirim. Simdiden geçmiş olsun. İnsallah cok hızlı iyilesirsiniz.

Labioplasti ameliyatı sürecini merak ediyorum süreci bilgilendirir iseniz sevinirim. Simdiden geçmiş olsun. İnsallah cok hızlı iyilesirsiniz.
Bende 2 haftadır araştırıyorum hem olanları hem doktoru. İçime sinen sürekli iyi yorumlarını duyduğum biri çok şükür çıktı karşıma. Bazılarının çok agrılı oluyormuş, iyileşme süreçleri çok uzun oluyormuş. Bakalım inşallah bende kısa sürede iyileşenlerden olurum. Yarınki durumum ne olur bilmiyorum ama ilk fırsatta yazarım tabii. Bu arada.çok teşekkür ederim 🙏❤️

Back
X