yarın otobüs kartını nereme koyayım?

tükürüyüm böyle işin içine. girmiycem en son sınava falan lanet olsun

daha okulun yerini bile bilmiyom önceden bakma imkanım yoktu. nasıl gitcem diye düşünürken bi de bu çıktı

anahtarı da paspasın altına bırakıp gitcem ev soyulursa da ösym ödesin zararı. delircem ya

ama otobüse ve tramvaya sadece bu kartla biniliyo ve dolmuş yok o okula giden
o zaman kartını al bin git okulun oralarda illaki bi bakkal market bişey vardır ordaki market sahibine rica edersin sınav cıkışına kadar kalabilir mi diye öle bırakırsın.sorun etme o kadar canım.sen yarın ki sınava odaklan.bunlar ufak seyler

yarın bende sınavda görevliyim... Allahtan ben yürüme mesafesinde bir okulda görevliyim..
Daha önceki bir ehliyet sınavında -ki o zaman yanımıza çantamızı alabiliyorduk- ,beni ve yanımdaki diğer gözetmen arkadaşımızı polis öyle bir aradı ki inanamazsın... arkadaşın çantasında hintçe yazılmış bir broşür vardı ... adam en az 5 dakika broşüre bakti... kızı neredeyse almayacaktı içeri.. tabi biz tepki verince bıraktı.. adamlar kopyanın her türlüsünü çekiyorlar ,ama olan öğrencilere ve öğretmenlere oluyor nedense....

benimde çok yakın dolmuşla 5 dk...biz gözetmeniz hadi gidemedik bir şekilde geçiştiririz..ya sınava girecek o kadar insan...

göz boyamak elalem işbaşında görsün...çirkinliklerini kapatma yolları...

benim eşim alese giremedi son yıllardaki böyle abukluklar yüzünden...sınava ehliyeti ile gitti kimlik taşımayı sevmez (ben de her seferinde uyarırım aslında) aslına burda hata bizde sınav kurallarını dikkatli okumadik ki eşimin hiiiç ama hiç adeti değildir hayatımda gördüğüm en dikkatli işini sağlama alan insanlardan birisidir...e adamın aklının ucundan geçer mi??? ehliyet kimliktir, emniyetten alınmış resmi belge, heryerde kimlikle eşit...almamışlar sınava...benim kimliğini götürmem en az 1 saatini bulur o saatten sonra sınava girse ne olur...yarım dönemi boşu boşuna gitti adamın...çalıştığına mı yansın, hevesine mi yansın, sabahın köründe o kadar yolu boşuna gittiğine mi yansın, kendisine mi kızsın...bilemedi

şaibeli sınavlarla başkalarının hakkını çalanlar ellerini kollarını sallayarak dolaşırken, sıkıntısını böyle dandik uygulamalarla hiç bir suçu günahı olmayan asıl hak sahipleri çekiyor...ne diyeyim

o zaman kartını al bin git okulun oralarda illaki bi bakkal market bişey vardır ordaki market sahibine rica edersin sınav cıkışına kadar kalabilir mi diye öle bırakırsın.sorun etme o kadar canım.sen yarın ki sınava odaklan.bunlar ufak seyler

ben söyleyecektim yakınlarda açık bir bakkal market dükkan vsvs vardır rica edersin...

şimdiden sıkıntı yapma kendine...sana en mantıklı gelen çözüm yolunu seç, sinirlerini yatıştır ve uyu bence

Ben lisans kpssye girdim bu sene kotumun önüne sokmuştum valla napim iç çamaşırıma doğru soktum yapcak bişey yoktu :31:

Vallahi tokaya kadar çıkarmak nedir ya?
Bugünde ben girdim. Kızların saçından çekip çekip aldılar.
Küpeleri filan. He ses dinleme cihazı filan olarak kullanırız ne me lazım
Allahım ya sinirlerim zaten tepemde
Resmen okulun alt katındaki camın önü bozuk paralarla doldu almadılar insanların parasını
bir kaç kişide sadece yol parasına yetecek kadar almış yanına onlarda gitti
nasıl döndü insanlar evine bilmiyorum
çok kötü bir sistem çok kötü bir adalet
öyle öten şeylerle bakmadılar bize sadece aradılar
ayakkabına koy yada üst iç çamaşırına filan sıkıştır
şaka gibi ne haldeyiz

Son düzenleme:
anahtarı da paspasın altına bırakıp gitcem ev soyulursa da ösym ödesin zararı. delircem ya

Bütün para alsan, dönüş için tek binimlik kart falan yok mu ki? Sınavdan sonra yanına aldığın bütün para ile alıp dönsen evine?

sınav girişyerlerinde emanet alan masalar kuruluyor.poşetleyip,numaralandırıyorlar.teslim edecekbir yer bulamazsanız uygun gördüğünüz yerde toprağa gömün,bir tanıdığımmöyle yapmış.sınavda başarılar...

ne yaptın bugün merak ettim...sınavın nasıldı bir de??

gece bi arkadaş aradı ağlıyodum noldu falan derken ben gelicem senle merak etme dedi sağolsun o aldı eşyalarımı bekledi çıkana kadar. sınav da geldi geçti işte :)
çok teşekkür ederim

Back
X