Zamanla alışıcak sizi emin olun. Siz değişin o da değişmek zorunda kalıcak. Benimki alır hediye. Geçen bi tişört beğenmiş sanada alayım rengini beğen demişti ama ben hala hediye almam. Markete bundan gelcek senin varmı alayım der yok sağol alma der geçerim. Espirilerine gülmem muhabbete girmem samimi davranmam kendi halimde takılırım. “ ama sende soğuksun” diyemez çünkü bu benim yapım. Normalde soğuk değilim çünkü çok iyi bilirler.
Bi akrabaları var aynı yaştalar canım. Kız o kadsr karakterli kii. İlk evlendiğimde evlerine davet ederken beni ayrı aramıştı. Kızı tanımam etmem. Çok hoşuma gitti vay be dedim beni saydı sevgi. Bırak görümcemin ayrı aramasını onu da geçtim benim evimde hesap sorardı. Kahvaltıya anasına neden gitmemişizzz gibi. Kıza puanım 10 bu arada sevdim yani. Yıllar geçti aynı kız bizim araba müsait diye memlekete giderken gelme teklifinde bulundu. Kaynanam halası oluyor can ciğerler ama kimsenin haberi yok. İlk bana sordu. Eşimede sorabilirdi abi diyor abisyle de kardeş gibidir eşim. Güzel bir yaklaşım buyur dedim tabiki. Kaynanam görümcem şok. Bozuldu görümcem. Şuna bak biz bişey isteyemeyiz ne alaka dedi :) isteyemezsin yüzüm yok diyemedim tabi.
4 yıla yakındır arabayla öyle eğlenceli yolcuğumuz olmamıştır. Teklif bile edemez bana gururundan. Abisine de sorsa yaptığı şımarıklıklardan o da çekti elini ayağını. Yani birtanem sonuç şu ki şuan ne yaparsan gelecekteki hayatını çiziyorsun. Sen sen ol akıllı davran