yarın sabah 9.da ameliyata gireceğim çok korkuyorum :(((((((

geçmiş olsun canım.bu ara arkadaşlarım hep ameliyat oluyor.dün bir arkadaşım büyük bir ameliyat geçirdi.allaha şükür iyi geçmiş..cuma başka bir arkadaşım olacak.onlara uyuyup uyanacaksın bitmiş olacak demiştim.sana da aynısını söylüyorum.sadece sakin olmaya çalış.dua et

sağol canım öyle olacak büyük ihtimal ama korkumu yenemiyorum..burada rahatlıyorum biraz sayenizde ne kadar teşekkür etsem az..

sağol canım öyle olacak büyük ihtimal ama korkumu yenemiyorum..burada rahatlıyorum biraz sayenizde ne kadar teşekkür etsem az..

bu sene 2 ameliyat geçirdim ve bana genel anestezi daha kolay geliyor.şöyle düşün başımıza bir şey gelecekse ne yapsak engel olamayız değil mi

3 ay önce ameliyat oldum bende.ameliyat olma fikri insanı korkutuyor ben asansörde sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ameliyathanede 2 cümle kuramadan gözümü odada açtım sanki. Korkacak bişey yok yani boşa stres yapmıştım sen yapma boşuna

Çok geçmiş olsun şimdiden. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Kötü şeyler düşünmemeye çalışın zor da olsa. Doktorunuza güvenin, her şeyin yolunda gideceğine inanın. Kendinizi iyi hissettiğinizde de bizimle güzel haberlerinizi paylaşın lütfen. :)

inşallah canım bazen bi cesaret geliyor,bazende kötü kötü şeyler düşünüyorum ya uyanamazsam falan diye...inşallah o cesaret gelir yine sabah...

bende 18 şubatta amaliyat oldum ilk defa ameliyat olmuştum. en büyük korkum uyanamamktı ama çok şükür hemende uyandım.
sen çoktan çıkmış uyanmışsındır inş.

coook gecmis olsun o korkuyu ben cok iyi bilirim ameliyatimi bu sebebten senelerce erteledim

ama bi kac ay once oldum bitti cok sukur insallah tekrarlamaz bidaha hickimseninki...

arkadaşlar çıktım ameliyattan evime bile geldim bugün.gerçekten korkulacak bişey yokmuş :))) ayrıntıları paylaşırım ssizinle ama şimdi yazmakta zorlanıyorum ağrım var biraz:9)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…