Yarın sabah ameliyatım var...Dua edin kızlar.....

mertece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
123
0
96
Bursa
Kızlar bu formdan aldığım destekle yarın sabah burun ameliyatı oluyorum.Heyecandan ellerim tutmuyor,başka hiçbirşey düşünemiyorum.Tek korkum burnu tıkayınca nefes alamamak.Tamponlar alınana kadar nasıl dayanacağım.Bide size sorum ilk banyoyu ne zaman ve nasıl yaptınız.
DUA EDİN BENİM İÇİN NE OLUR....:Saruboceq:

canm şimdiden çok geçmiş olsn.inşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun.dualarım seninle sende bana et:)cumada ben oluyorm..

Kızlar bu formdan aldığım destekle yarın sabah burun ameliyatı oluyorum.Heyecandan ellerim tutmuyor,başka hiçbirşey düşünemiyorum.Tek korkum burnu tıkayınca nefes alamamak.Tamponlar alınana kadar nasıl dayanacağım.Bide size sorum ilk banyoyu ne zaman ve nasıl yaptınız.
DUA EDİN BENİM İÇİN NE OLUR....:Saruboceq:

şimdiden geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi gider kaydirigubbakcemile4
canım tamponların alınsada en az 4 gün nefes almakta sorun yaşıcaksın buna hazırla kendini çok ta zor bişey değil alışıyorsun
banyoyuda ben 3.gün yapmıştım başımı arkaya eğmiştim saçımı yıkamak için bandajları ıslatma yeter ondada çok zorlanmamıştım allah yardımcın olsun çok zor bir süreç değil sonunu düşün iyi düşün a.s.

Teşekkür ederim arkadaşlar, karar verme,
dr.araştırması derken şimdide acaba nasıl bir burna sahip olacağım düşüncesi.....
PINARCIM BENıMDE DUALARIM SENıNLE UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR....
Karamelcim sağol canım ya inşallah ameliyattan sonra resimlerimi eklerim konuşuruz yine....

Şimdiden geçmiş olsun dilerim.ınşallah sonuçtan memnun kalırsın.Banyoyu kendini iyi hissettiğin an yapabilirsin ama bandajların ıslanmaması çok önemli.Bunun için ben strech folyoyu alnıma peçe gibi bantladım ve rahatça başımı geriye alarak saçlarımı yıkamıştım.ınşallah kolay atlatırsın.Burundan nefes alamama hissi çok kötü.Tampon alınsa da alamıyorsun bir müddet.Hazırlıklı ol,bol şans....

Teşekkür ederim arkadaşlar, karar verme,
dr.araştırması derken şimdide acaba nasıl bir burna sahip olacağım düşüncesi.....
PINARCIM BENİMDE DUALARIM SENİNLE UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR....
Karamelcim sağol canım ya inşallah ameliyattan sonra resimlerimi eklerim konuşuruz yine....

sabırsızlıkla resimlerini bekliyoruz canım :1hug:
inşallah burnun istediğin gibi olur iyi düşün a.s.

ilk hafta zorlu bir süreç ama sonrası kolay
ilk banyomu 3. gün yaptım ama önceleri sadece vücudumu yıkıyordum sonra başımı geriye atıp saçlarımı yıkamayıda öğrenmiştim bunlar önemli şeyler değil tatlım
sen ameliyatına gir çık da Allahın izniyle gerisini düşünme
şimdiden geçmiş olsun a.s.

oh oh oh hadi bakalım hayırlı ameliyatlar :lepi:
yeni bir burun yeni bir dunyaya sende koş gel :lepi:
umarım basarılı bir ameliyat olur :Saruboceq:

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah hayalindeki buruna kavuşursun :) korkulacak gibi değil inan bende senin gibiydim hepsi 1dk sanki sürüyor gibi geliyor uyuyorsun uyanıyorsun :)) haberlerini bekliyoruz canım

şimdiden geçmiş olsun valla ben 2 hafta bıcı yapamamıştım benneyaptımki

ben vücudumu yıkıyordum sadece, bir de atelin alınacagı günden bir gün önce sacımı yıkamıstım tabii kuaför usulü ile denedik ama cok basarılı oldugumuz söylenemezdi :D en kötü ıslanır ertesi gün nasıl olsa cıkacak demistim ama ıslatmadan yıkayabilmistik :D kuaföre de gitmedim acıkcası cünkü insanlar ameliyat oldugumu bilmiyordu görünmek istemedim o halde, evde kendi capımızda yüzüme havlu fln koyup yıkamaya calısmıstık

şimdiden geçmiş olsun herşey tam istediğin gibi olsun :Saruboceq:
uyanınca ağrın olucak belki sonrada olucak ben ne yaptım ya dediğin zamanlar da olabilir sıkılacaksın ama hepsi bir hafta sonrasına alışmış olucaksın sabret :1hug:

sende oldun amelşiyatını çok geçmiş olsna.s.oldun kurtuldun valla.son günler geçmek bilmiyor.çok sters yaptm bende.sıra bana geldi sanırım:SSS

öncelikle geçmiş olsun canım bende burun ameliyatı oldum hem estetik hem de kemık vardı ne yaln söylıyım zordu tamponlardan 3 gun sonra kurtulmuştum ama o uc gun bayağı zor geçmişti ama sana da çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun bıraz kötu bı yazı yazdım belki ama olacak şeyleri söledim :((

Back
X