Yarın sabah boşanma duruşmamız var! dua edin hayırlı haberlerle geleyim...

okurken bile okadar etkilendimki hakkında hayırlısı olsun inşş..
Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın...inş bundan sonra hersey istediğin gibi olurr cok mutlu olursun...

Hakkında hayırlısı olsun umarım yeni hayatında çok daha huzurlu ve mutlu olursun..
Bir an gözümün önünde canlandı yaşananlar film şeriti gibi geçti mutlaka çok üzücü bir süreçten geçtin.
Herşey gönlünce olsun ...

çok tesekkurler canım,
cok doğru seyler yazmıssın , ozellikle aileler mahfoluyor.
benzer seyler ben de de yasandı annemde yani.enişteni tebik ediyorum,"eniştem hayatımızdan bir daha görüşmemek üzere çıktı" bunu yapabilmesini ben de diliyorum..

cok tesekkur edrim canım
darısı basınıza demek isterdim aslında ama son 3 gundur malesef ozur ve barıstırma cabaları tam hız devamediyor. birazdan yine geleceklermiş, konusacak hiç bir seyimiz kalmamısken anne ve oğul surekli son sans son sans ver diye çırpınıyorlar, eski eşim de duygu somurusu yapmaya devam ediyor.....

Nereye geleceklermiş be, otursunlar oturdukları yerde, tazminat şudur budur talep etmediğine dua etsinler. Yerinde olsam yemin ederim kapıyı bile açmazdım, veya ağızlarının payını verip yollardım.

Onları kendinden uzak tut, ah canım yaa, sinirlerim kalktı şimdi yemin ederim.klava:

okurken bile etkilendim umarım hayırlısını yapmıssındır canım cok mutlu ol

ıstemeye mi geleceklermiş. Bu işler bu kadar kolaymıymış. Boşan 3 gün sonrada tekrar evlenmeye karar var. Ne kadar kolay. Bunu yapacak insan zaten ayrılmaz. Bu insanlar neler yaşadıklarının ve yaşattıklarının farkına varamıyor heralde.

Son düzenleme:
ilk actigin topigi okudum...yani evliligini sürdürecek onlari tekrar affedecek bir durum kalmamis ortada...iyiki cocugun yok..böyle kisiliksiz paragözlü sahizlar cocuguda bi sekilde silah olarak kullanirlardi...kesinlikle affetme..hayatin dahada mahfolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…