kızz eylül bitiyor eylül ne tatiliiiHava serinlemesin yaa,tatile gideceğiz denize girip güneşlenecem daha
kızz eylül bitiyor eylül ne tatiliii
hımmm nereye canımcımm boşver havayı tatilin her anı güzeldir adı üstünde tatillll..Ancak gidiyoruz ama,o kadar koşturmadan sonra sıra geldi tatile
hımmm nereye canımcımm boşver havayı tatilin her anı güzeldir adı üstünde tatillll..
ohh canımm misss güzel tatiller geçirmeniz dileğiyle git ve o denizleri fethett..Bodruma kısmetse,yerimizi ayırttıktık otelde.
Deniz ve dinlenme olacak b izim için..
ohh canımm misss güzel tatiller geçirmeniz dileğiyle git ve o denizleri fethett..
tatil yerleri yine sıcak olur bence hanım abla. aşırı sıcaktı son zamanlarda. beyin patlatan sıcaktan iyidir.Öyle yapacağım denizden çıkmam artık
Bodrum sıcak Hanım abla ben sürekli gidip geldiğimden biliyorum buranın kötü oluşu orayı etkilemiyor iyi tatiller :)Bodruma kısmetse,yerimizi ayırttıktık otelde.
Deniz ve dinlenme olacak b izim için..
Bodrum sıcak Hanım abla ben sürekli gidip geldiğimden biliyorum buranın kötü oluşu orayı etkilemiyor iyi tatiller :)
Anam bizim de teknede düğün var yavalla ben yazın gürültüsünden tozundan pisliğinden sineğinden böcüğünden oyundan buyundan bıktım, şöyle kar bassa yollar kapansa, kimse dışarı çıkamasa böylece gürültü olmasa
Geçen hafta oradaydım eşim Bodrum'da görev yapıyor. Deniz asıl eylül ayında güzel tam ısınmış oluyor ben çıkmak istemedim :)Çok iyi hava sıcak olsun istiyorum ki rahatçana denize girebileyim..
Çok tşkler sağol:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?