Yarın serin hava ve yağmur geliyor!..

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Yurdumuzun kuzey kesimlerinin, yarın (Cumartesi) Balkanlar üzerinden gelecek serin havayla birlikte yağışlı sistemin eksine gireceği tahmin ediliyor.

Yarın (12.09.2015 Cumartesi günü) yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu, Trakya, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak,Bolu, Düzce, Bartın, Karabük, Çankırı, Çorum, Sinop ve Kastamonu’da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı bekleniyor.

Marmara’nın Kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile Çankırı ve Çorum çevrelerinde beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını, dolu, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

13.09.2015 Pazar günü yağışlı sistemin, Marmara’nın doğusu ve Karadeniz bölgesi ile Sivas,Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde etkili olması ve önümüzdeki hafta ise Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinde kısa süreli sağanak geçişlerine neden olması ve diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir.

Yağışlı sistem ile birlikte mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Cumartesi günü yurdumuzun batı, Pazar günü ise kuzey ve iç bölgelerinde azalacağı ve önümüzdeki hafta ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

http://www.milliyet.com.tr/yarin-serin-hava-ve-yagmur-gundem-2116034/

Umarım.
Ne güzel alerjim geçti diye seviniyordum hava yeniden bozdu güneşin altında bir kaç dakika durunca bile burnum akmaya başlıyor tüm gün nefes alamıyorum ne saçma iş yahu.

tabi tabi 3 ayda 1 gün plan yaparım hortum, sağanak, tipi, çamur, kum, taş her şey yağar artık

gelsin gelsinnn soldan soldan gelsin. gelsin koşular yürüyüşler bisiklete binmeler. eve tıkıldık kaldık, bi avm modamız var o da baydı artık. soğusun da dışarı çıkalım.
geçen hafta ege'de bir tatil bölgesindeydim. haziran temmuzda gittiklerimden daha fazla sıcak vardı. mevsimlerin kaydığı iddialarına inanıyorum artık.

Öyle yapacağım denizden çıkmam artık
tatil yerleri yine sıcak olur bence hanım abla. aşırı sıcaktı son zamanlarda. beyin patlatan sıcaktan iyidir.

Akdeniz yok ama epey yandık yine
olsun yanalım yaşlılıkta faydası olacak yanmayanlardada kalça çıkıkları ve D vitamin eksikleri , güneş iyidir kışı sevmiyorum bir akdenizli olarak üst,üste giymeler
kaloriferli değil ev sonuçta orta ılımanda kar yağışı yok , kışın yağmuru sevilir ama oda vücudun ağrılarını çoğaltıyor

valla ben yazın gürültüsünden tozundan pisliğinden sineğinden böcüğünden oyundan buyundan bıktım, şöyle kar bassa yollar kapansa, kimse dışarı çıkamasa böylece gürültü olmasa
Anam bizim de teknede düğün var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…