Yarın serin hava ve yağmur geliyor!..

Geçen hafta oradaydım eşim Bodrum'da görev yapıyor. Deniz asıl eylül ayında güzel tam ısınmış oluyor ben çıkmak istemedim :)

Ne güzel tam benlik o zaman,serin suya girmeyi sevmiyorum hiç,su ılık olmalı benim için..
Eşin askermiydi,sanki öyle hatırlıyorum yada yanılıyorum..

tüh yaa yaz bitti desenize ekime kadar sıcaklar süreydi iyiydi

Artık kış gelsinde şu olaylar durulsun inşallah.

Bahçeye çamaşır asacaktim haberi görünce vazgeçtim gece falan da yagabilir

Bodruma kısmetse,yerimizi ayırttıktık otelde.
Deniz ve dinlenme olacak b izim için..
Hanım,
Ege'de bu mevsim yağış olmaz, Kasım sonrası başlar Yağışlar, ki bu sene yaz sezonu Mart'ta başlamadığından büyük ihtimal sıcak havalar Ekim Kasım'da da devam eder, sen rahat rahat git tatiline, sefannnn olsunnnn

evet egede değil, ama egede de en azından bizim ilde bir haftadır yaprak kımıldamıyodu, sinir bozucuydu valla, şükür bu gün esiyo, kuzeyin esintisi gelsin en azında

Allahım cok sukur..

Su yazdan nefret ediyorum..4 mevsim ilkbahar-kıs arası olan nemsiz bi ulkeye yerlesmek istiyorum.

Akdeniz de yok galiba.toz bulutu tamamen gitseydi bir.kaç gündür tozun içinde kaldık resmen.bildiğin toz yagiyor havadan.

valla ben yazın gürültüsünden tozundan pisliğinden sineğinden böcüğünden oyundan buyundan bıktım, şöyle kar bassa yollar kapansa, kimse dışarı çıkamasa böylece gürültü olmasa
deme öyle,geçen kış evde mahsur kaldık.diz üstüne kadar kar vardı ve biz o havada yolculuklar yapmak zorundaydık.Allah kimseyi yolda darda bırakmasın inşallah.çok zor çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…