Yarın tam 1 ay olucak yarin öncesi sonrasi yamuk mu ?

nemrurinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
57
11
3
31
Ameliyat sürecim çok zor geçti yüzüm çok şiş gözlerim çok kanlanmisti yeni geçti gözlerim hala hafif mor burnum nasıl olmus yamuk duruyor sanki sisliktenmi hiç dikkat etmedim hep yan yattım offf

Eklentiler

• 2016-09-15 01.20.46-1-1-1.webp
    2016-09-15 01.20.46-1-1-1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 370
  • 2016-09-15 01.19.10-1-1.webp
    2016-09-15 01.19.10-1-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 385
  • 2016-09-15 01.08.22-1-1.webp
    2016-09-15 01.08.22-1-1.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 454
  • 2016-09-15 01.07.18-1-1.webp
    2016-09-15 01.07.18-1-1.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 405
geçmiş olsun canım...çok yakışmış,yaşın küçülmüş adeta...
çok şiş görünüyor o nedenle moralini bozma,bir tarafta şişlik çok olunca yamuk görünmesi normal.şişliklerin inmesi 3 ayı buluyormuş...indikçe her gün değişir...sabretmek çok zor gerçekten...

geçmiş olsun canım...çok yakışmış,yaşın küçülmüş adeta...
çok şiş görünüyor o nedenle moralini bozma,bir tarafta şişlik çok olunca yamuk görünmesi normal.şişliklerin inmesi 3 ayı buluyormuş...indikçe her gün değişir...sabretmek çok zor gerçekten...

Ameliyat sonrası süreç gerçekten çok zormuş . 1 aydır her gün kalkiyorum hep aynı geliyor hiç degisiklik yok şişlikler de

Ameliyat sürecim çok zor geçti yüzüm çok şiş gözlerim çok kanlanmisti yeni geçti gözlerim hala hafif mor burnum nasıl olmus yamuk duruyor sanki sisliktenmi hiç dikkat etmedim hep yan yattım offf
Canim sisliklerden dolayi genelde burun deliklerinde minik bi orantisizlik olur ama senin sislikten kaynakli degilde yapisal olarak bir orantisizlik olmus gibi gozukuyor. Yandan cok dogal ve cok guzel gozukuyor, yan yatmanla bir alakasi yoktur ben ilk gunden itibaren hep dik bir sekilde ama yan olarak yattim bir problem olmadi, doktorunla alakasi var bence olayin. Burun ucunun tam ortayi hizzalamasi gerekirken sisliklerden dolayi diger bir burun deligini daha fazla kapatiyor olma olanagida cok yuksek, sen bence buraya koydugun resimle birlikte bir doktoruna danis sisliklerden derse bile 2 ay max bekle ayni sekilde devam ederse ucretsiz revizyon iste yapmak zorunda kendi hatasi oldugu icin zaten. Cok gecmis olsun:KK1:

Canim sisliklerden dolayi genelde burun deliklerinde minik bi orantisizlik olur ama senin sislikten kaynakli degilde yapisal olarak bir orantisizlik olmus gibi gozukuyor. Yandan cok dogal ve cok guzel gozukuyor, yan yatmanla bir alakasi yoktur ben ilk gunden itibaren hep dik bir sekilde ama yan olarak yattim bir problem olmadi, doktorunla alakasi var bence olayin. Burun ucunun tam ortayi hizzalamasi gerekirken sisliklerden dolayi diger bir burun deligini daha fazla kapatiyor olma olanagida cok yuksek, sen bence buraya koydugun resimle birlikte bir doktoruna danis sisliklerden derse bile 2 ay max befkle ayni sekilde devam ederse ucretsiz revizyon iste yapmak zorunda kendi hatasi oldugu icin zaten. Cok gecmis olsun:KK1:

Burnun ortasında bariz şişlik var yukardan aşağı gelirken yanlar şiş dokununca bile elime geliyor

Canım benzer bir yamukluk bende de olmuştu ameliyattan 20 gün sonra tekrar ameliyata aldı doktor yamukluk için.. 2.ameliyattan sonra düzeldi sanmıştım şişlikler indikçe sonuç yine aynı.. Şimdi 1 sene bekleyip başka bir doktora revizyon olmayı düşünüyorum. Sendeki biraz şişlik gibi görünüyor ama, biraz daha bekle derim.

Back
X