- 22 Temmuz 2016
- 57
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi nemrurinsan
Ameliyat sürecim çok zor geçti yüzüm çok şiş gözlerim çok kanlanmisti yeni geçti gözlerim hala hafif mor burnum nasıl olmus yamuk duruyor sanki sisliktenmi hiç dikkat etmedim hep yan yattım offf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım...çok yakışmış,yaşın küçülmüş adeta...
çok şiş görünüyor o nedenle moralini bozma,bir tarafta şişlik çok olunca yamuk görünmesi normal.şişliklerin inmesi 3 ayı buluyormuş...indikçe her gün değişir...sabretmek çok zor gerçekten...
Canim sisliklerden dolayi genelde burun deliklerinde minik bi orantisizlik olur ama senin sislikten kaynakli degilde yapisal olarak bir orantisizlik olmus gibi gozukuyor. Yandan cok dogal ve cok guzel gozukuyor, yan yatmanla bir alakasi yoktur ben ilk gunden itibaren hep dik bir sekilde ama yan olarak yattim bir problem olmadi, doktorunla alakasi var bence olayin. Burun ucunun tam ortayi hizzalamasi gerekirken sisliklerden dolayi diger bir burun deligini daha fazla kapatiyor olma olanagida cok yuksek, sen bence buraya koydugun resimle birlikte bir doktoruna danis sisliklerden derse bile 2 ay max bekle ayni sekilde devam ederse ucretsiz revizyon iste yapmak zorunda kendi hatasi oldugu icin zaten. Cok gecmis olsunAmeliyat sürecim çok zor geçti yüzüm çok şiş gözlerim çok kanlanmisti yeni geçti gözlerim hala hafif mor burnum nasıl olmus yamuk duruyor sanki sisliktenmi hiç dikkat etmedim hep yan yattım offf
Canim sisliklerden dolayi genelde burun deliklerinde minik bi orantisizlik olur ama senin sislikten kaynakli degilde yapisal olarak bir orantisizlik olmus gibi gozukuyor. Yandan cok dogal ve cok guzel gozukuyor, yan yatmanla bir alakasi yoktur ben ilk gunden itibaren hep dik bir sekilde ama yan olarak yattim bir problem olmadi, doktorunla alakasi var bence olayin. Burun ucunun tam ortayi hizzalamasi gerekirken sisliklerden dolayi diger bir burun deligini daha fazla kapatiyor olma olanagida cok yuksek, sen bence buraya koydugun resimle birlikte bir doktoruna danis sisliklerden derse bile 2 ay max befkle ayni sekilde devam ederse ucretsiz revizyon iste yapmak zorunda kendi hatasi oldugu icin zaten. Cok gecmis olsun![]()
O zaman direk odemdendir moralini hic bozma bol bol ananas ye bitki cayini litrelerce suyunu hic tuzunu azalt sabret canim sonunda cok guzel bir burnun olucakBurnun ortasında bariz şişlik var yukardan aşağı gelirken yanlar şiş dokununca bile elime geliyor
Canım nasıl oldu düzeldi mi biraz ?Ameliyat sürecim çok zor geçti yüzüm çok şiş gözlerim çok kanlanmisti yeni geçti gözlerim hala hafif mor burnum nasıl olmus yamuk duruyor sanki sisliktenmi hiç dikkat etmedim hep yan yattım offf