Ben 5+5 de kese için gittiğimde kalp atışını da duymuştuk maşallahDoktor kalp atışı için yarın kontrole çağırmıştı geçen hafta kese boyutum 11 mm idi. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi çoğu tanıdığım da 6. Hafta erken diyor duyan var mı 6. Haftada
5+6 da duymuştuk ama daha geç duyan da varDoktor kalp atışı için yarın kontrole çağırmıştı geçen hafta kese boyutum 11 mm idi. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi çoğu tanıdığım da 6. Hafta erken diyor duyan var mı 6. Haftada
Mart anneleri grubuna gel. 6+0 da duyan da var canımDoktor kalp atışı için yarın kontrole çağırmıştı geçen hafta kese boyutum 11 mm idi. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi çoğu tanıdığım da 6. Hafta erken diyor duyan var mı 6. Haftada
İnşallah duyarız kontrolümüz yarın doktor kendi çağırdı kalp atışına bakalım diyeMart anneleri grubuna gel. 6+0 da duyan da var canım
Bende sabırsızlanıyorum inşallah duyarız sağlıklı sıhhatliBende 5. Haftadayim arkadaşlar iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi ama dayanamam sanırım daha erken giderim inşallah duyulur
Hadi hayırlısı olsun canım doktor çağırdıysa çok yüksek ihtimalle duyarsınİnşallah duyarız kontrolümüz yarın doktor kendi çağırdı kalp atışına bakalım diye
Duyabilirsin ama duymazsan da merak etme korkma daha zamanın var :) ben 6+2 de gittiğimde duymuştum meselaDoktor kalp atışı için yarın kontrole çağırmıştı geçen hafta kese boyutum 11 mm idi. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi çoğu tanıdığım da 6. Hafta erken diyor duyan var mı 6. Haftada
Canim naptin bende 6 haftaliğim doktor agittigimde kese 11 mm göründu haftaya gel kalp atisini diyalim dedi duydunmu acabaHadi hayırlısı olsun canım doktor çağırdıysa çok yüksek ihtimalle duyarsın
Duydum çok şükür canım senin randevum ne zamanCanim naptin bende 6 haftaliğim doktor agittigimde kese 11 mm göründu haftaya gel kalp atisini diyalim dedi duydunmu acaba
Bende 6 haftalıkken o kontrolde duydum ama daha çok yeni başlamıştı doktor 2 haftaya tam başlar o zaman net duyarız dedi 29unda randevum varCanim naptin bende 6 haftaliğim doktor agittigimde kese 11 mm göründu haftaya gel kalp atisini diyalim dedi duydunmu acaba
Benim randevum cuma gunu 25inde tam o gün 7 +2 olcak heycanliyim kipir kilir icimDuydum çok şükür canım senin randevum ne zaman
Ayy benimde 25inde randevum gittigimde 7+2 falan olucak heycanliyimBende 6 haftalıkken o kontrolde duydum ama daha çok yeni başlamıştı doktor 2 haftaya tam başlar o zaman net duyarız dedi 29unda randevum var
Kaç haftaliksin canım sen bu hafta benimde randevum varAyy benimde 25inde randevum gittigimde 7+2 falan olucak heycanliyim
5 haftanda belirtilerin neler canımBen de 5+6 da gidicem inşallah duyarız ikimiz de.
Ben şuan 6+6Kaç haftaliksin canım sen bu hafta benimde randevum var
Benim göğüs dolgunluğu hassasiyeti var karnım da aşırı şiş5 haftanda belirtilerin neler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?