Yarın tam 6 haftalık oluyorum keseyi görmüştük kalp atışını duyma şansımız kaç acaba

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
281
120
303
Tokat
Doktor kalp atışı için yarın kontrole çağırmıştı geçen hafta kese boyutum 11 mm idi. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi çoğu tanıdığım da 6. Hafta erken diyor duyan var mı 6. Haftada

Ben 5+5 de kese için gittiğimde kalp atışını da duymuştuk maşallah tabi canım bunlişiden kişiye değişir 7.haftada duyanda var 8.haftada duyan da ama bence 6+5 olduğunda duyulabilir yani en son gittiğinizde 6 haftalıksa bir hafta sonra duyarsınız giderseniz

5+6 da duymuştuk ama daha geç duyan da var

Mart anneleri grubuna gel. 6+0 da duyan da var canım

Bende 5. Haftadayim arkadaşlar iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi ama dayanamam sanırım daha erken giderim inşallah duyulur

Duyabilirsin ama duymazsan da merak etme korkma daha zamanın var :) ben 6+2 de gittiğimde duymuştum mesela

Canim naptin bende 6 haftaliğim doktor agittigimde kese 11 mm göründu haftaya gel kalp atisini diyalim dedi duydunmu acaba
Bende 6 haftalıkken o kontrolde duydum ama daha çok yeni başlamıştı doktor 2 haftaya tam başlar o zaman net duyarız dedi 29unda randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…