• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın test günüm kızlaaaaarrr

egeliii

biri cadı biri sıpa :))
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.192
2
116
Diğer
kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim,,yarın benim için büyük gün,,tabi allahın izniyle..inş hayırlı haberlerle dönerim..kısmet artık..herşey bizim için..

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kısmet cnm ınsallah guzel haberlerle donuceksın ben buna ınanıyorum sakın bızı habersız bırakma olurmu

hdi inşallah pozitif sonucunla gelirsinde buraya hamişim kızlarrrrr diye yazarsın

gelır gelmez hemen haber et canım öpüyorum senı guzel haberlerle don ınsallah Şeniz

çok sağolun güsel dilekleriniz içinnnn allah hepinizden razı olsun.. kaydirigubbakcemile5

kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim,,yarın benim için büyük gün,,tabi allahın izniyle..inş hayırlı haberlerle dönerim..kısmet artık..herşey bizim için..

inşallah datlum güzel haberler verirsin bizde halay çekeriz:teytey:varmı bi belirtin kendini nasıl hissediyosun?benim kasıklarıma kramplar girerdi bi bakıyodum hamileyim ama elde var sıfıırrr.şutarafagitti

belirti krampsa eğer fazlasıyla varrr hemde en fecisinden......bukadarı normalmi anormalmi bimiorum...

çok sağolun güsel dilekleriniz içinnnn allah hepinizden razı olsun.. kaydirigubbakcemile5

Egeli merhaba ,

Bütün konuşmaların o kadar pozitif ki insanın aklına seninle ilgili negatif bir durum gelmiyor. bende yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum sabahtan .normalde pazar günü kan testi vericem . yarın 10. gün benim için . bende şimdiden heycanlandım valla. sanada banda kolay gelsin valla..

:sm_cool:EGELİİ canım tüm kalbimle inanıyorum yarın pozitif sonuç ile aramıza döneceksin.yarını bende sabırsızlıkta bekliyorum

Egeli merhaba ,

Bütün konuşmaların o kadar pozitif ki insanın aklına seninle ilgili negatif bir durum gelmiyor. bende yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum sabahtan .normalde pazar günü kan testi vericem . yarın 10. gün benim için . bende şimdiden heycanlandım valla. sanada banda kolay gelsin valla..

canım benim herşey için çok sağol,,bu arada ben hiç idrar tahlili yaptırmadım,herkes bana şaşırdı,,nasıl merak etmedin,nasıl dayandın die,,valla bende bilmiom ama sabrettim işte..ve zaten sonunada geldim.bana kalırsa sende idrar tahlili yapma şurda pazara ne kalmış,kararsızlık içinde kalmaktansa bekle derim,kan testi daha net sonuç verio çünkü,,yineede sen bilirsin...hakkımızda hayırlısı artık tatlım,,sonuçta herşey bizim için dimi kaydirigubbakcemile5

:sm_cool:EGELİİ canım tüm kalbimle inanıyorum yarın pozitif sonuç ile aramıza döneceksin.yarını bende sabırsızlıkta bekliyorum

canımmmm benimmmm çokk teşşekkürrrrr ederimmmmm.. hihoyyyt

benimde içimeeee bu ayy herkessss hamişş diooooooooo :CüvCüv:

cnm benim en güzel haberlerini yarın burdan verirsin inşallah.rabbim gönlüne göre versin.heyecanla bekliyoruz sonucunu

çokk saağol canımmmm hihoyyyt

kızlarr varyaaa hepiniz süpersinizzzzzzzzzzzzz :teytey:

kim tutar biizi beeeeeeee :teytey: kaydirigubbakcemile5 :teytey:

slm canim ins hayirli bi haberle dønersin.. allah yardimcin olsun canim duaciyiz:Saruboceq:

inş kızlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hihoyyyt

çok sağolun sizlerr süpers anneciklersinizzzzzzzzzzzzzz

Back
X