yarın 12.günüm test günü yani.ben çok korkuyorum.idrar hala negatif.moralim sıfır.dua edin kızlar lütfen.rabbim masalımı bana bağışlasın.
inşşş pozitif olur seninde bu yoldaki herkesinde.bende mayısın ilk haftası tedaviye başlıcam ben şimdiden kokuyorum o iğneleri kendime nasıl vurcam yumurta toplamı işlemi nasıl olcak? sen sona gelmişsin allahım inşşş bebeğini göndermiştir sana cnm hemen yaz sonucunu buraya.bu arada özel olmazsa sizde sorun neydi?
bu kadar korkma.hayatın sonu değil ya .inşallah yarın pozitifi görürsün.tüm kalbimle diliyorum.biliyorum insanın elide değil endişelenmemek.bende hemen hemen aynı duyguları yaşıyorum.sona yaklaştıkça olmayacakmış gibi geliyor.ben allahtan hayırlısını diledim.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.
hayırlı olsun canım.iğneler zor olsa ben yapamazdım.ben yaptıktan sonr herkes yapar.zaten normal şırınga iğnesi gibi değiller.inceciklr.hissetmiyosun bile.yumurta toplama işlemindede zaten uyuyosun.takma bunları kafana.kolay kısım onlar.en zoru transferden sonraki bekleme dönemi.rabbim yüzümüzü güldürsün.
aminn cnm inşş yarın senin yüzün güler sonrada bizim gerçekten senin için dua edicem.yinede her sonuca kendimizi alıştırmalıyız bunu sölemesi zor olsada ama bence güneş yarın senin için doğucak:ecrin_bebek:
inş. hayırlı sonuç alırsın arkadaşım. O sonuçları beklemek çok zor bilirim. Benimde ilk tüp bebek negatifle sonuçlanmıştı. ikincisini dondurulmuşlarla yaptım. Rabbime şükür şuan 15 haftalık gebeyim....Allah herkeze yaşatsın. Bizim problemimiz açıklanamyan infertileteydi. İdrardeki negatif sonuca aldırma. Kanda pozitif çıktığı halde idrarde halen negatif sonuç alan çok arkadaş vardı burda. Umarım herkez pozitif sonuçlar alır. Rabbim tez zamanda kıcağımıza almayı nasip etsin.
canım, hadi bakalım allahım inşallah yüzünü güldürür,Şeniz yarın senin günün olur inşallah arkadaşım
bütün kalbimle dua ediyorum canım inşallah yarın pozitif sonuç alacaksın
canım sağol inşallah.çok korkuyorum ama.idrar testleri moral bırakmadı.inşallah beraber başladık senle beraber mutlulukla tamamlarız.dua et ne olur.bebeğim beni bırakmış olmasın.
yarın 12.günüm test günü yani.ben çok korkuyorum.idrar hala negatif.moralim sıfır.dua edin kızlar lütfen.rabbim masalımı bana bağışlasın.
canım benim. bende pazar gidiyorum. testlere kafanı takma hiç.bende testte silik çizgiyi gördüm ama pregnly nin etkisi olabilimiş.bnde artık test yapmıyorum.yaptığımada pişmanım. bol bol dua et tatlım inşallah ikimizde burdan hamile olduğumuzu haykırcaz herkeze.merakda etme bebişlerimiz bizimle hala :CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?