• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın test günüm ve kanama başladı yardım edin bu nedemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi aristos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aristos

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar şubatın 5 inde transfer yapıldı bir tane.herşey yolunda gidiyordu.ama sabah uyandım ve biraz kanama olmuş.oysa yarın test günüm..bu nedemek lütfen yardımcı olun:(

canım sakın moralini bozma benim testime 2 gün kala kanamam başlamıştı ben tutmadı falan derken bebişim benimleymiş bence doktorunu ara veya yakınsa git görün sakın stres yapıp kendini harap etme ben yaptım o hatayı sende yapma yoksa kuzucuklarını üzersin sonra annesi doktorunu ara en doğru kararı o verecektir

zeyracım sağol merkezi aradım crınon jelden olabilir kanamayı takip et yarın zaten test günün tesste belli olur yarını bekle dediler.tuttuğuna öyle çok inanyorum ki yattım sırtüstü kafam kazan gibi :(ilk gün kanaması gibi bide jelde dışarı çıkmış.senin nasıldı of yaaa

Aristos kanama kırmızı mı kahverengi mi?Tutunma kanaması olabilir...

canım benim kanamam biraz fazlaydı sonra doktorumla görüştüm bana bir iğne ismi vermişti pozitif sonucumu aldıktan sonra şimdi ismi tam aklımda değil onu vurdurunca geçmişti kanamam sanırım benim 3 tane transfer edilmişti 2 tane bebişim beni bırakmıştı onun için kanamam olmuştu kızımsa annesine tutunmuş yavrum ama ben dedimya çok pişmanım kendimi çok strese sokmuştum kanama var diye kanamam nerdeyse bir pedi dolduruyodu canım sonra sildikce oluyodu bense adet oldum sanırım demiştim canım bol bol dua et inşallah yarın güzel haberlerini alırız buradan

inşallah zeyracım şuan yatıyorum moral verecek forumlara giriyorum ve sürekli yanıt veren var mı diye buraya geliyorum zaten biricik onu kaybetmek istemiyorum .nasıl terledim stresten beni rahatlattın çok teşekkür ederim allah yavrunu size bağışlasın

böylece bu sürecte herşeyin olabilecegini öğrenmiş olduk pes etmeden test gününü bklemeliyiz...herşeyin hayırlısı

Back
X