Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam canlar çok heyecanlıyım yarın transferim olacak Allahın izni ile sizin nasıl geçti sonrasında nelere dikkaet ettiniz ben sadece yarın için alabildim masabaşı çalışıyorum. ,nşallah çok etkielemez beni
selam canlar çok heyecanlıyım yarın transferim olacak Allahın izni ile sizin nasıl geçti sonrasında nelere dikkaet ettiniz ben sadece yarın için alabildim masabaşı çalışıyorum. ,nşallah çok etkielemez beni
Merhaba inşaAllah yavrunuz tutunur size ben 2. Tedavimde Kasım sonunda transfer oldum şu an hamileyim ilk tedavimde hep yatıp dinlenmiştim ama bu transfer sürecinde benimde çok dinlenip uzanmaya fırsatım olmadı işlerimi de kendim hallettim yemeğimi de kendim hallettim diğer işlerimide ama ağır işler yapmadım korkumdan 9 10 gün banyo bile yapmadım ağır ağır hareket ettim ama hareketsiz kalmadım kabız olmamaya dikkat etmelisin ağır kaldırma ev işi yapma bir süre ilaçlarını düzenli kullan bol su içmeye özen göster ben o kadar dinlenemedim aktiftim ki kesin tutmaz diye karamsarlığa kapılmıştım ama nasip herşey işte şu an hamileyim pazartesi kese görmeye gideceğim inşaAllah