• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın transfer olacagım

peraaparss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
taze transfer olacagm elımde 4 tane ıyı ıkı tane de orta kalıte de embriyom var. yarın 5. gün ve transfer olacagm. yasım 35 ve onceden bir basarısız denemem var ıkı tane 4cc ve 5cc embriyom vardı verıldı ama tutmadı sımdı ıkı embrıyo transfer hakkım mevcut sizce tek mı cıft mı ıstemelıyım.
tutma ıhtımallerı artırır mı

taze transfer olacagm elımde 4 tane ıyı ıkı tane de orta kalıte de embriyom var. yarın 5. gün ve transfer olacagm. yasım 35 ve onceden bir basarısız denemem var ıkı tane 4cc ve 5cc embriyom vardı verıldı ama tutmadı sımdı ıkı embrıyo transfer hakkım mevcut sizce tek mı cıft mı ıstemelıyım.
Bence bunun kararını doktorunla ver çünkü çoğul gebelik daha riskli tek olunca tutma ihtimali de artıyor doktoruna danışman lazım

Benim iki transferimde çift oldu 33 yaşındayım ilki tutmayınca üç transfer önermisti hatta doktorum
Ama yinede 2 yapıldı biri tuttu. İkiz gebelik çok zor iyi cesaret etmişim diyorum

Benim iki transferimde çift oldu 33 yaşındayım ilki tutmayınca üç transfer önermisti hatta doktorum
Ama yinede 2 yapıldı biri tuttu. İkiz gebelik çok zor iyi cesaret etmişim diyorum
embriyo kalıtelerınız neydı pekı hatırlıyor musunz

İki tane verdirmelisin bence tutma şansın daha yüksek ben iki kere transfer oldum ikiside iki kere tuttu fakat ilki düştü bu ikinci transferimde şükür ikiside benimle sayılı haftalarımız kaldı iyikide çift aldım diyorum tamam riski var hep dinlendim bir bebeğimin kafası baskıdan dolayı aşağıda yerleri daraldığı için son haftalarda ama Allhta yardımcın oluyor emin olki

iki tane 5aa nıye tutmadı bılıyo musunuz var mıydı bı sorun pekı
Hayır hiç bir sorun yoktu.malwsef tutmayınca sebebini bilemiyorlar tekrar denemek dışında yapılacak pek bişey yok tüm tahliller tetkikler yapildiysa

Back
X