• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın transfer olcam dualarınızı bekliyorum

gxuxl@end

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
634
3
96
48
İstanbul
a.s. yarın transfer olcam ve dualarınıza ihtiyacımız var: Saruboceq: yumuşlarım olgunlaşmayınca tedirgin bekleyişteydim döllenme olabilcek mi ya olmazsa diye :delphin: burda sizlerin desteğiyle de kendimi rahat bıraktım aklıma olmazsa diye getirmedim ve işte 2 transfer edilebilcek iyi kalitede embriyolarım oldu :nazar: yarın sabah onlarla buluşucaz sım sıkı tutunmaları ve bu kez hastaneden boş çıkmamamız için rabbime benim içinde dua edermisiniz:Saruboceq: rabbim emeklerimizin mükafatını tez zamanda veriri inş amin sizlerin desteğine çok ihtiyacım var :1hug:

Rabbim yardimcin olsun canim....insallah 12-14 gün sonra güzel haberlerini aliriz....bak ne güzel sona gelmisin bile....ben daha baslamadim....ben transfer olacagim sira sen 1 aylik hamile olacaksin...insallhhhhhhhhhhhhh

sağol zümmin cim duaların için inan başlayınca ne zaman bittiğini anlamıyorsun zaman su gibi akıp geçiyor ne güzel demişsin 1 aylık hamile inşşşşşşşş o gün geldiğinde bende sana darısı başına derim iki kişi olarak sana dua ederiz

umarım hamilelik haberini 12 gün sonra alırız...hayırlı uğurlu olsun...dualarımız seninle

a.s. yarın transfer olcam ve dualarınıza ihtiyacımız var: Saruboceq: yumuşlarım olgunlaşmayınca tedirgin bekleyişteydim döllenme olabilcek mi ya olmazsa diye :delphin: burda sizlerin desteğiyle de kendimi rahat bıraktım aklıma olmazsa diye getirmedim ve işte 2 transfer edilebilcek iyi kalitede embriyolarım oldu :nazar: yarın sabah onlarla buluşucaz sım sıkı tutunmaları ve bu kez hastaneden boş çıkmamamız için rabbime benim içinde dua edermisiniz:Saruboceq: rabbim emeklerimizin mükafatını tez zamanda veriri inş amin sizlerin desteğine çok ihtiyacım var :1hug:

canım ılk once hayırlısı olsun benımde ılk denememde tutmadı sana bırkac nacızane fıkırlerımı yazayım buradakıyazıları cok kafana takma moralını cok yuksek tut transferden sonra 3 gun hafıf agrın olur kafana takma ama herkezde agrı olacak dıye kaıde yok yeterkı buradakı yazılara takılma ben cok taktım ve moral bozuklugundan tutmadı dr da tamamen psıkolojık dedı sımdıden hayırlısı olsun

yok canım kısanında kısası oldu bu kez ilk yaptırdığım 14 gün sürmüştü ikinci 12 gün bu üçüncü sadece 7 gün iğne vuruldum benim yumuş sayım az bide ilk 1 tanesi hızlı büyüyünce devam edemedik neyseki o büyüyne 2 tane daha katılmış 3 tanesini işleme almışlar 2 si iyi döllenmiş yarın onları transfer etcekler inş tutunurlar

canım ılk once hayırlısı olsun benımde ılk denememde tutmadı sana bırkac nacızane fıkırlerımı yazayım buradakıyazıları cok kafana takma moralını cok yuksek tut transferden sonra 3 gun hafıf agrın olur kafana takma ama herkezde agrı olacak dıye kaıde yok yeterkı buradakı yazılara takılma ben cok taktım ve moral bozuklugundan tutmadı dr da tamamen psıkolojık dedı sımdıden hayırlısı olsun
sağol canım benim bu 3. zaten hazırlıklıyım yinede sizlerin tecrübeleride çok önemli bildiğinizi bilmiyor olabilirim burda moral buldum sizlerinde dualarıyla olcağına inanıyorum içim çok rahat rabbime sığındım ALLAH herkesin muradını verir inş amin

canım Allah gönlüne göre versin yumoşların sana sıkı sıkı tutunsun herşeyin başarılı olması dileği ilea.s.

Back
X