Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. yarın transfer olcam ve dualarınıza ihtiyacımız var: Saruboceq: yumuşlarım olgunlaşmayınca tedirgin bekleyişteydim döllenme olabilcek mi ya olmazsa diyeburda sizlerin desteğiyle de kendimi rahat bıraktım aklıma olmazsa diye getirmedim ve işte 2 transfer edilebilcek iyi kalitede embriyolarım oldu
yarın sabah onlarla buluşucaz sım sıkı tutunmaları ve bu kez hastaneden boş çıkmamamız için rabbime benim içinde dua edermisiniz:Saruboceq: rabbim emeklerimizin mükafatını tez zamanda veriri inş amin sizlerin desteğine çok ihtiyacım var :1hug:
inşş canım çok rahatım dualarınız sayesinde bu güne geldim inş dahada güzel olacak sizlerdende güzel haberler bekliyorumcanım rabbım yardımcın ols............guzel haber senden o zaman inşşşşşşşşşş rahat ol ......dua ile
ALLAH razı olsun canım sizin dualarınızla bebişlerime kavuşucam inşdualarımız seninle arkadaşım. inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ortalıkta hamiş hamiş gezersin.Rabbim yardımcın olsun yüzünü gündürsün.
sağol canım oooooo:Saruboceq:Canım hayırlı olsun inşallah sonu da iyi olur...Ben de bekleme sürecindeyim 8.günüm sen de bize dua et canım...Allah yardımcın olsun...
canımsın evet bana moral vermiştin inş dediğin gibi olcak canım birlikte paylaşıcaz hamişliğimizi:CüvCüv: bebişimizin büyüdüğünüayyy yeni gördümmmmm:1shok:
bende geldimmmmmmm
saati vakti gelmemişse elimizden bir şey gelmiyor :Saruboceq:
ama senin umutlarının tükendiği anda 1 adet umurtam var dediğin zaman dedimki sana 1 tane olsun sağlıklı olsun senin olsun :ecrin_bebek:
bak iki tane iyi kalitede embriyoların oluşmuş
yarında seninle buluşacaklar :CüvCüv:
yani saati ve vakti gelmiş değilmiiiiiiiiiiiiiiii
rabbim bu sefer yüzünü güldüreceka.s
sakin ol stres yapma heyecan yapma ve yarın al bebeklerini sıcak tut onları onlarda seni:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test günün yine burdayız inşallahkaydirigubbakcemile5
sevinç çığlıklarını atmak içinnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool:
benimde sizlerle canım bu moralle girip boş çıkmak olurmu sizlerin sayesinde moralim çok yüksek sağolun iyiki varsınız iyiki burdayım:1hug:dualarımız senınleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee