• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın transfer olcam dualarınızı bekliyorum

canım rabbım yardımcın ols............guzel haber senden o zaman inşşşşşşşşşş rahat ol ......dua ile

a.s. yarın transfer olcam ve dualarınıza ihtiyacımız var: Saruboceq: yumuşlarım olgunlaşmayınca tedirgin bekleyişteydim döllenme olabilcek mi ya olmazsa diye :delphin: burda sizlerin desteğiyle de kendimi rahat bıraktım aklıma olmazsa diye getirmedim ve işte 2 transfer edilebilcek iyi kalitede embriyolarım oldu :nazar: yarın sabah onlarla buluşucaz sım sıkı tutunmaları ve bu kez hastaneden boş çıkmamamız için rabbime benim içinde dua edermisiniz:Saruboceq: rabbim emeklerimizin mükafatını tez zamanda veriri inş amin sizlerin desteğine çok ihtiyacım var :1hug:

dualarımız seninle arkadaşım. inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ortalıkta hamiş hamiş gezersin.Rabbim yardımcın olsun yüzünü gündürsün.

:Saruboceq:Canım hayırlı olsun inşallah sonu da iyi olur...Ben de bekleme sürecindeyim 8.günüm sen de bize dua et canım...Allah yardımcın olsun...

:Saruboceq:Canım hayırlı olsun inşallah sonu da iyi olur...Ben de bekleme sürecindeyim 8.günüm sen de bize dua et canım...Allah yardımcın olsun...
sağol canım oooooo :nazar: senin bitmiş az kalmış :Saruboceq: inş 4 gün sonra hamileyim diye başlık açarsın canım dualarımdasın

ayyy yeni gördümmmmm:1shok:
bende geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile4

saati vakti gelmemişse elimizden bir şey gelmiyor :Saruboceq:
ama senin umutlarının tükendiği anda 1 adet umurtam var dediğin zaman dedimki sana 1 tane olsun sağlıklı olsun senin olsun :ecrin_bebek:
bak iki tane iyi kalitede embriyoların oluşmuş :emir_bebek::emir_bebek:
yarında seninle buluşacaklar :CüvCüv:
yani saati ve vakti gelmiş değilmiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar:
rabbim bu sefer yüzünü güldüreceka.s
sakin ol stres yapma heyecan yapma ve yarın al bebeklerini sıcak tut onları onlarda seni:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test günün yine burdayız inşallahkaydirigubbakcemile5
sevinç çığlıklarını atmak içinnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool:

ayyy yeni gördümmmmm:1shok:
bende geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile4

saati vakti gelmemişse elimizden bir şey gelmiyor :Saruboceq:
ama senin umutlarının tükendiği anda 1 adet umurtam var dediğin zaman dedimki sana 1 tane olsun sağlıklı olsun senin olsun :ecrin_bebek:
bak iki tane iyi kalitede embriyoların oluşmuş :emir_bebek::emir_bebek:
yarında seninle buluşacaklar :CüvCüv:
yani saati ve vakti gelmiş değilmiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar:
rabbim bu sefer yüzünü güldüreceka.s
sakin ol stres yapma heyecan yapma ve yarın al bebeklerini sıcak tut onları onlarda seni:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
test günün yine burdayız inşallahkaydirigubbakcemile5
sevinç çığlıklarını atmak içinnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool:
canımsın evet bana moral vermiştin inş dediğin gibi olcak canım birlikte paylaşıcaz hamişliğimizi:CüvCüv: bebişimizin büyüdüğünü :emir_bebek: çok sakinim sizin gibi dostlarımın olduğunu bilmek içten taaaaaaaaa yürekten ettiğiniz duaları bilmek beni duygulandırıyor dualarımız karşılıklı :Saruboceq: hep güzel haberlerle inş amin

kısss hala ayaktamısın sen
git yat uykunu alllllllllllllllll
yarın bebişlerine kavuşacaksınnnnnn
dinlenmiş olman lazımmmmmmm
allahım inşallah hayırlı sonuçlar verecekkkkkk

canımmm arkadasım insallah yarın cok beklediğin meleğine kavusursunnn allahımm insallah gülenin bebeğine yarın kavusur amin insallah darısı basıma bende su an tedavideyimm allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinn cümlemizin

Back
X