Yarın transferim var 🤗

Hiç hissetmiyorum canım. Çünkü progestan iğne fitil çok kullanıyoruz kasık ağrısı hep yapıyor. o yüzden belirti hiç aramamak gerekiyor
dogru haklisin fitil ben transfer oncesi baslamistim kullanmaya gercekten hem karin hemde kasik agrisi yapiyor hic belirti arayip kendini yorma cnm belirtiler zaten ilaclardan oluyor belirtim yok diyede hic uzulme erken cunku

dogru haklisin fitil ben transfer oncesi baslamistim kullanmaya gercekten hem karin hemde kasik agrisi yapiyor hic belirti arayip kendini yorma cnm belirtiler zaten ilaclardan oluyor belirtim yok diyede hic uzulme erken cunku
Evet evet bende öyle düşünüyorum. Zaten Rabbım olacak olduğunda veriyor her zorluğa rağmen. Bide transfer de çok sıkışık oluyorsun ben hemen kaldırınca beni hemşire tuvalete gittim korkma bir şey olmuyor

Evet evet bende öyle düşünüyorum. Zaten Rabbım olacak olduğunda veriyor her zorluğa rağmen. Bide transfer de çok sıkışık oluyorsun ben hemen kaldırınca beni hemşire tuvalete gittim korkma bir şey olmuyor
o sıkışıklıgi asilamadan biliyorum cok zor bisey aninda tuvalete kacmistim ben 😊

Yaaa hayırla ve kolaylıkla sonuçlansın inşallah rabbim gönlüne göre versin 🫶🏻 22 Temmuz Salı günü taze transfer oldum bende en zor kısım bekleme aşamasındayım Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ♥️

Yaaa hayırla ve kolaylıkla sonuçlansın inşallah rabbim gönlüne göre versin 🫶🏻 22 Temmuz Salı günü taze transfer oldum bende en zor kısım bekleme aşamasındayım Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ♥️
amin cnm insallah cidden cok heycanli bir surecmis ilk denememiydi 8.gundesin bgn galiba hic belirtin varmi😍

oyle heycanliyimki 7 yildir bu ozlemle bekliyorum insallah bu defa kavuşurum mucizeme ilk denemem insallah tutunur dualarinizi eksik etmeyin olurmu 😊
Rabbim ilk denemede pozitifi görmeyi yaşatsın size 🤲 7 sene dile kolay...Allah sizinle olsun. Süreç boyunca hep olumlu düşünün. Sonucunuz Allah'ın izni ile olumlu olacaktır ❤️

Back
X