Yarın YGS var... Aklıma takıldı.

ben bi polise rica ettim parami koydum cebine..cikista da aldim. bazilari aliyor ama cok kisi de kabuk edenem diyor. giriste bi kutu var, herkesin ki orada duruyor. uzerimdeki boncuklar sorun olmustu, kopartmistim. anahtari saklarsaniz giriste otersiniz :D

Müdür yardımcısı odasına bırakılır emanetler. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım şükür.

Görevlilerin araba anahtarları müdür odasında cekmeceye bırakılıyor...
Yaniii sınava gireceklerin hiç bir eşyası okul içine alınmıyor....
Dışarıda emanetcilere bırakıyor onlar....
İçin rahat olsun....
Arabanın anahtarina bişey olmaz...
Kolay gelsin yine de sıkıntılı görev...

İnşallah bende yaşamam
Bir arkadaşım kütüphanede masanın üstüne bırakmıştık demişti de ondan telaşlandım. Ben gidip başkasının arabasını alsam kim bilecek yani diye.

İnşallah bende yaşamam
Bir arkadaşım kütüphanede masanın üstüne bırakmıştık demişti de ondan telaşlandım. Ben gidip başkasının arabasını alsam kim bilecek yani diye.

Birşey olmaz canım.
Sen yine de yarın yaz bakalım ne yaptığını ;) ;)

Şu sınavlarda bu kadar sıkıyorlar insanları çıldırıyorm ya, araba anahtarıyla ne yapabilir bu insanlarda anahtara kadar el koyuyorlar...

En güzeli isim yazma olayı bence, ayrıca koskoca araba yani kalabalıkta çalmaya kimse cesaret edemez en fazla aynı tip anahtarı olan biriyle anahtar karısıklıgı olur diye düşünüyorm...

Şu sınavlarda bu kadar sıkıyorlar insanları çıldırıyorm ya, araba anahtarıyla ne yapabilir bu insanlarda anahtara kadar el koyuyorlar...

En güzeli isim yazma olayı bence, ayrıca koskoca araba yani kalabalıkta çalmaya kimse cesaret edemez en fazla aynı tip anahtarı olan biriyle anahtar karısıklıgı olur diye düşünüyorm...

Çıkışta arabayı göremezsem okulu yakarım :D

Kızlar yarın ki sınavda bina sınav görevlisi yardımcısıyım
Biliyorsunuz neredeyse çıplak gideceğiz sınava her şey yasak
Ben sınava arabamla gideceğim çünkü başka gidiş yok, taksi deseniz aldığım sınav ücretini taksiye vermiş oluyorum. Bu da saçma.
Yönetmeliğe göre görevlilerin araba ve ev anahtarları bir yerde tutulur. Yani görevli old için götürme hakkım var.
Ama benim problemim şu. Ya anahtarı çalarlarsa? Ya adamın biri gelip "Şu anahtar benim" diyip benim arabayı götürürse? Yani nerede tutuluyor bu anahtarlar?

Daha önce görevli olup başına böyle bir durum gelen var mı?
Ya da bir öneriniz?

Acaba diyorum arabayı 3-4 sokak uzağa park etsem, sonra oraya yürüyerek gitsem? Böylece anahtarı çalsalar da arabayı bulamazlar. Ay kafamda deli sorular :KK70:

bizim görevli olduğumuz yerde anahtar zarf içine konup üstüne isim yazılıyor
güvenlik güçlerine veriliyor

yarın nasıl gitcem bilmiyorum
ev anahtarını paspasın altına koycam
otobüs kartı yasak
bozuk para otobüste geçmiyo
kartsız binilmiyor
tek binişlik kart alabilcek kadar bozuk para götürcem
sonra dönüşte kağıt para veririm artık
telefon da yok
saat de yok
körü körüne gidiyoruz ya bu ne

yarın nasıl gitcem bilmiyorum
ev anahtarını paspasın altına koycam
otobüs kartı yasak
bozuk para otobüste geçmiyo
kartsız binilmiyor
tek binişlik kart alabilcek kadar bozuk para götürcem
sonra dönüşte kağıt para veririm artık
telefon da yok
saat de yok
körü körüne gidiyoruz ya bu ne

Ev anahtarını yanınıza alabiliyorsunuz ama görevliyseniz

Bende zarf olayında ısrar edeyim madem. Bir kilitli dolap göstersinler bir de. İnşallah iş bilen birine rastlarım

Zarfa koyup isim yazıyorlar genelde

Ben bir sınava girdim şehirdışından geldi herkes

Emanet alan da yoktu kapının önüne koyduk çantaları okulun iki kapısı vardı binanın içine değil de iki kapının araya

Çıkışta da herkes kendi çantasını aldı gitti

Bir başka seferde de binanın girişine almıştı polis

Geçen senelerde kpss de zarf koymuşlar otobüs kartı anahtar falan onun içine koydular okuldaki görevliler göz kulak oldu

Madem bina sorumlususunuz adayların bu durumunu da iletin en azından otobüs kartlarına çözüm bulunsun

Ha bir de kpss çıkışı eşim beni almayı başaramadı büfe varmış kontorlü telefon sordum yok dedi benim tel ile ara demedi

Gittim okulun önüne orda bina sorumlusu bu kızı da almaya gelmemişler dedi

Ben de tel varsa ver arayayım dedi varmış aradım bina sorumlusunun teli

Bu arada çok da moralim düzeldi bu kızı almamışlar dediği için zira yaş 35 idii

Konu sahibine yazarken sizi alıntılamışım kusura bakmayın

Müdür yardımcısı odasına bırakılır emanetler. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım şükür.

Ben sinavlara toplu tasimayla gidip ayakkabima da 5 10 tl sıkıstırıyorum daha sorunsuz oluyo:-)

Kızlar peki sınav sonrası görevlilerin işleri uzun sürüyor mu ?

Back
X