Yarın yumoşlarım toplanacak

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
MERHABA ARKADİŞLER YİNE BEN ÇARŞAMBA SABAHI ANATOLİAYA GİTTİK ULTRASON VE HORMON TESTİ YAPILDI DÜN AKŞAMDA ÇATLATMA İGNEMİ YAPTIRDIM VE VE VEE YARIN SABAH 8 İLE 10 ARASI YUMURTALARIM TOPLANACAK SALI GÜNÜDE BÜYÜK İHTİMALLE TRANSFER İŞLEMİM YAPILACAK BEBELER ÇIKTI YOLA İNŞ.BU ZORLU MARATONDA 2 TANESİ GALİP GELİR VE KUCAGIMIZDA İLK ÇIGLIKLARINI ATAR TEMENNİSİNDEYİZ:teytey::teytey::lepi:

amin insallah canim
hersey gonlune gore olur umarim
hep pozitif ol hep iyiyi dusun ki iyi seyler olsun

inşallah canım rabbim sizede versin istediğiniz kadar inşallah uğraşlarınız boşa çıkmaz bu tür yazıları her okuduğumda bebişi olmayanlar için dua ediyorum

Hadı hayırlısı canım toplandımı yumosların,ınsallah bebısıne kavusursun yada bebıslerıne cıcım dualarım sızlerle:Saruboceq:

canim cok heycanlisin dimi
ALLAH gonlune gore versin saglikli ikizler ucuzlerr
iyi haberlerinii bekliyoruz
ay cok duygulandim yaaa
hayirlisi olsun kolay gelsin hersey yolunda gitsin insALLAHzemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım hadi hayırlısı.toplanmıştır nasıl geçti,inşallah iyi sonuç alırsın.:CüvCüv:

çok teşekkür ediyorum kızlar evet çok heyecanlıyım bugün bebelerim ilk bölünmelerini yaşayıp yeni bir canlı olcaklar.sabah 10 gibi yumoşlar toplandı 6 tane.ögleden sonrada emriyologlar tel.açtı 2 tanesini transfer edeceklermiş normalde 3 tane transfer ediliyo ama rahim falan saglıklı oldugu için 2 ye karar vermişler yarın vajina jel kullanmaya başlıycam.salı günüde inş.transferim olacak.yumoşlar toplanırken hiç korkmayın adet sansısı gibi bir sancı oluyor o kadar ben şuan oldukça iyiyim ama hafif bir sancı da var eee o kadarda olacak demi ya:lepi:

Canımm çooook geçmiş olsun, en büyük kısım geride kaldı artık transfer işlemi 5 dk lık bir işlem sonuçta.. Arayacaktım telefonla ama çok geç oldu yarına ararım zaten canım çok dikkat et kendine.. hayırlısıyla hamile kalıcaksın sende inşallah .. içini rahat tut öpüyorummm

canım dün senle fazla konuşamadık inş salı günüde herşey yolunda giderde sağlıklı bebeğinini kucağına alırsın seni çok öptüm kendine iyi bak

teleskopcum hayırlı olsun tedavin canım.inşallah hayırlısıyla alırsın bebişlerini kucağına.ben de 3. aşılamadan yine negatif sonucunu aldım.15 tatilde anatolia da tüp bebek yaptırcaz.canım sen bana msn i özelime yazdığını söylemiştin daha önceden ama yok.otel işini ne yaptınız.umarım herşey yolunda gider...

suens gülüm otel degilde misafirhaneye karar verdim.sana özel msj yolladım okursun.kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.semacıgım az görüştük ama olsun konuşuruz daha.fatoşcugum inş.senin gibi bende güzel haberler alıcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…