- Konu Sahibi teleskop26
-
MERHABA ARKADİŞLER YİNE BEN ÇARŞAMBA SABAHI ANATOLİAYA GİTTİK ULTRASON VE HORMON TESTİ YAPILDI DÜN AKŞAMDA ÇATLATMA İGNEMİ YAPTIRDIM VE VE VEE YARIN SABAH 8 İLE 10 ARASI YUMURTALARIM TOPLANACAK SALI GÜNÜDE BÜYÜK İHTİMALLE TRANSFER İŞLEMİM YAPILACAK BEBELER ÇIKTI YOLA İNŞ.BU ZORLU MARATONDA 2 TANESİ GALİP GELİR VE KUCAGIMIZDA İLK ÇIGLIKLARINI ATAR TEMENNİSİNDEYİZ:teytey::teytey::lepi:
MERHABA ARKADİŞLER YİNE BEN ÇARŞAMBA SABAHI ANATOLİAYA GİTTİK ULTRASON VE HORMON TESTİ YAPILDI DÜN AKŞAMDA ÇATLATMA İGNEMİ YAPTIRDIM VE VE VEE YARIN SABAH 8 İLE 10 ARASI YUMURTALARIM TOPLANACAK SALI GÜNÜDE BÜYÜK İHTİMALLE TRANSFER İŞLEMİM YAPILACAK BEBELER ÇIKTI YOLA İNŞ.BU ZORLU MARATONDA 2 TANESİ GALİP GELİR VE KUCAGIMIZDA İLK ÇIGLIKLARINI ATAR TEMENNİSİNDEYİZ:teytey::teytey::lepi:
çok teşekkür ediyorum kızlar evet çok heyecanlıyım bugün bebelerim ilk bölünmelerini yaşayıp yeni bir canlı olcaklar.sabah 10 gibi yumoşlar toplandı 6 tane.ögleden sonrada emriyologlar tel.açtı 2 tanesini transfer edeceklermiş normalde 3 tane transfer ediliyo ama rahim falan saglıklı oldugu için 2 ye karar vermişler yarın vajina jel kullanmaya başlıycam.salı günüde inş.transferim olacak.yumoşlar toplanırken hiç korkmayın adet sansısı gibi bir sancı oluyor o kadar ben şuan oldukça iyiyim ama hafif bir sancı da var eee o kadarda olacak demi ya:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?