Yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.977
28.719
798
Kızlar çok konu açıyorum farkındayım ama hepsini toparlayacak kafa da yok vakitte.

Yarın sabah istanbula uçuyorum. Hem sınav hem de çocuğun okulu var. O sıra içinde de dava vs açılacak diye konuştuk. Ben gidince o evden gidecek sözde.

Pzt dava acicam demişti ama 2 gündür ses yok belki de açtı haberim yok.

Biliyorsunuz ailem destek değildi.
Dün annem bana kızım bi git sınavına gir o süreçte mümkün olduğu kadar dalasma baktın üzerine çok geliyor al çocuğunu gel burda düzen kurarız dedi. O kadar sevindim ki anlatamam sirtimdaki kambur kalkmış oldu.

Gönül ister ki hiç gitmeyim ama mecburum işlerim var esyalarim var vs.

Annem bugün eşime tam 4 sayfa mesaj atmış çünkü annemin telefonlarını açmıyor beyefendi. Mesaj da ne mesaj öyle böyle değil. Annem fena saydirmis eşime. Eşim cevap vermemiş. Bana yazdı annen bana mesaj atıyor diye ben de ona cevap vermedim.

Şimdi kızlar yarın gidiyorum ama anlaşmaya uyar umarım ve evden gider. Çünkü görmek bile istemiyorum. Dua edin de şu sınava kadar arıza çıkmadan sağ saglim dönelim.

Çok konu açtığım için tekrar kusura bakmayın. Merak eden arkadaşlar oluyor sagolsunlar habersiz bırakmak da istemiyorum. Hepinizi seviyorum

Kızlar çok konu açıyorum farkındayım ama hepsini toparlayacak kafa da yok vakitte.

Yarın sabah istanbula uçuyorum. Hem sınav hem de çocuğun okulu var. O sıra içinde de dava vs açılacak diye konuştuk. Ben gidince o evden gidecek sözde.

Pzt dava acicam demişti ama 2 gündür ses yok belki de açtı haberim yok.

Biliyorsunuz ailem destek değildi.
Dün annem bana kızım bi git sınavına gir o süreçte mümkün olduğu kadar dalasma baktın üzerine çok geliyor al çocuğunu gel burda düzen kurarız dedi. O kadar sevindim ki anlatamam sirtimdaki kambur kalkmış oldu.

Gönül ister ki hiç gitmeyim ama mecburum işlerim var esyalarim var vs.

Annem bugün eşime tam 4 sayfa mesaj atmış çünkü annemin telefonlarını açmıyor beyefendi. Mesaj da ne mesaj öyle böyle değil. Annem fena saydirmis eşime. Eşim cevap vermemiş. Bana yazdı annen bana mesaj atıyor diye ben de ona cevap vermedim.

Şimdi kızlar yarın gidiyorum ama anlaşmaya uyar umarım ve evden gider. Çünkü görmek bile istemiyorum. Dua edin de şu sınava kadar arıza çıkmadan sağ saglim dönelim.

Çok konu açtığım için tekrar kusura bakmayın. Merak eden arkadaşlar oluyor sagolsunlar habersiz bırakmak da istemiyorum. Hepinizi seviyorum

Bende şimdi konularına bakmistim yeni bir gelişme var mı diye.
Annenizin davranisina çok sevindim. En azından sizin için çok çok iyi oldu öyle bir konuşma yapmasi.
Bence annenin de muhattap olmasin.
Umarım her şey yolunda gider. Sevgiler kahve. Bizi habersiz birakma.

En güzel haber annenizin destek çıkması olmuş. Gerçekten çok sevindim.
Aileniz de arkanızda olduktan sonra sırtınız yere gelmez artık. İnşallah bu süreçten güçlenerek çıkacaksınız. Her şey istediğiniz yönde gider umarım. Kolaylıklar dilerim.

Neden bilmiyorum ama sanki içimden bi his barışmaya çalışacak diyor o_O evden gitmeyecek bahaneler üretip konuşma ortamı yaratacak vs :110:

Ay umarım öyle bi çabaya basvurmaz komik duruma düşer

Annenin şu durumunu idrak edebilmesi için 3 sayfa mesaj atıp , cevap alamaması gerekiyomuş demek ki..

İnanır mısın kahve tam aklımdan geçiyordun , konunu gördüm.

Yok bana dün konuşma yaptı annem, bugün ona mesaj attı. Azmin zaferi yada dualarimin karşılığı çok şükür

Mesajlarda hakaret içeren unsurların olmamasına özen gösterin. İlerde başınızı ağrıtabilirler.

Çok sevindim ailenizden destek görmenize.

Oglunuz da gelecek mi sizle ?

Mesajlarda hakaret içeren unsurların olmamasına özen gösterin. İlerde başınızı ağrıtabilirler.

Çok sevindim ailenizden destek görmenize.

Oglunuz da gelecek mi sizle ?

Evet oğlum da gelecek o olmadan yapamam. Zaten bensiz durmaz

Annenizin yazdıkları sizinkilerden çok daha etkili olmuş ve eşinizi iyice bir silkelemiştir gibime geliyor..
Oda sancılı bir süreçtedir vicdanı ile başbaşa kaldığı...
Bence senin tavrına göre şekillenecek bu süreç senin kararın etkili olacak.
Umarım dilediğine kavuşursun.

Artık ailen yanında çok daha güçlüsün şimdi
Resmen azmettin başardın sen sabredip dua ettikçe herşey daha iyi olacak

Evde kalmayı bir demeyecek gibi geliyor bana senin tepkine göre hareket edecek sanki

Şu sınavı bir atlat bakalım

Davada istediğin gibi ilerler inşallah

Ben hala çekişmeli açmandan yanayım ama yaptıkları yanına kar kalmamalı sürünsün

Dua ile ...

Ya cocugun okulu istanbuldmai o ciddi sorun.
Esiniz evden gitse bile siz oradayken geri gelecek tabiki konusmaya calisacak ve siz barisacaksiniz oyle hisettim nedense.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Annenin destegine cok sevindim.. Biraz daha iyi gibisin sanki oyle hissettim yazdiklarindan. Daha once de söylemiştim barismaya calisacak gibi görünüyor beyfendi. İnşallah guzel seyler olur hayatinda hep.. Oğlun neler yapiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X