Yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah gireceğiniz sınavı kazanırsınız.
Annenizden de allah razı olsun evladına sahip çıkmış.

Ailenin destek olmasina ve cekismeli dava acmaya karar vermene cok sevindim. Tum guzellikler seninle olsun.

Oh be sonun da ailen destek olmaya karar verdi ama nasıl oldu bu merak ettim bana çok katı gelmişlerdi ne oldu da yumuşadılar birden özellikle annen hakkında hayırlısı olsun canım sınavda başarılar dilerim son bir cümle annenin attığı mesajı çok merak ettim

Herşey gönlünce olur umarım. ALLAH sana güç kuvvet versin.Her işin kolay olur İNŞALLAH.

Hem suclu hem guclu biri esin.. Yapan eden o, bosanmak isteyip burnunu diken de o.. Arsizlikta level atlamış.. Normalde nasil biri? Yine boyle her konuda suc bastirip burnu havada tutan biri mi?

anneniz eğer hakaret içerikli mesaj yazarsa sizin talep edebileceğiniz haklarınız riske girer
ne siz ne de ailenizden herhangi biri ona ya da ailesine hakaret etmeyin
haklı iken haksız olursunuz

Kahve tus a mı giriosun yoksa
Allah yardımcın olsun sınavında.

Düz bekarlığı bilmem ama evlilik sonrası bekarlık gerçekten sultanlık.. İnşallah siz de böyle düşünenlerden olursunuz kolaylıklar dilerim...

Canlarim kazanova gece geldi şimdi de evde uyuyor bi iki kez konuşmak zorunda kaldık gayet yumuşak ve ılımlı. Evde parfümlerimi fotolarimi kaldırmış.

Fotolarimin yerine anasinin fotolarini koymuş. Ruh hastası.

Umurumda bile değil açıkçası ama bunda bosanacak bi hal görmedim. O bosanmazsa ben bosucam zaten.

Annemin mesajini sormussunuz. Hakaret vs değil sadece benim arkamda olduğumu belirten mesaj atmış

Canlarim kazanova gece geldi şimdi de evde uyuyor bi iki kez konuşmak zorunda kaldık gayet yumuşak ve ılımlı. Evde parfümlerimi fotolarimi kaldırmış.

Umurumda bile değil açıkçası ama bunda bosanacak bi hal görmedim. O bosanmazsa ben bosucam zaten.

Annemin mesajini sormussunuz. Hakaret vs değil sadece benim arkamda olduğumu belirten mesaj atmış

Bu adamın sizi görünce yelkenleri suya indireceğini hissediyordum açıkçası. Ama değmez, ömür geçirilecek insan değil.

Anasının fotosuna baksın dursun işte..
Avutsun dursun kendini..

Sen çok tatlı bir kadınsın hareketlerini ablama benzettim o da senin gibidir..Okudum durumlarını çok üzüldüm..Kendine ve bebeğine çok iyi bak canım hep mutlu ol mutluluğu hakkediyorsun.. :KK200::anne:

Kokunu duymaya fotografını görmeye tahammülü yok ex'in olmasında zaten onu başka maceralar aramadan önce düşünecekti.Sen güçlüsün hepsi geçecek o tamamen sensiz kaldıgında anlayacak ama iş işten cooktan gecmıs olacak.

Adamdaki rahatlığa bak. Valla çok pis küfür edecem.

Parfümleri resimleri kaldırmak nedir. Eve birini getirmiş olabilir mi?

Çok miğdem bulandı. İnsanlardan nefret ediyorum. Kimsenin gülen yüzüne inanmıcaksın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X