• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarına kadar bir karar vermem gerekıyo!bi öneri lütfen

BeHaPpY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
175
0
96
Erzurum
merhaba arkadaşlar.ben yeni katılıyorum aranıza ortamı cok begendim.bi sorum olacak içinden cıkamıyorum.sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var.1 bucuk senedeır evlıyız.ıkımızde farklı memleketlerdenız ve başka bi yerde gorev yapıyouz.her tatılde bı sorun bı tartışma cıkıo.artık tatıl falan olmasını istemez duruma geldim.kimin tarafına gıdılecek tartışması.yaz tatılının sonunda onlardaydık.ramazan bayramında 9 gunluk tatılde yıne onlardaydık.anlaşmıştık kurban tatılı az dıye bı yere gıtmeyecektık.yarıyıl tatılınde ıse benım tarafa gıtcektık.ama onun burda bı dayısı var ve arbasıyle memleketıne gıtmek istıo.daha bize sormnadan gıderız falan dıe karar verdi kendi kendine.eşimde zaten dunden razı.bunu fırsat olarak goruyo ve hazır araba gıdıoken gıdelım dıo.10 saatlık yol 4 gunluk tatıl.ama ben ıstemıyorum.her bayramı başkalrının yanında gecırmek ıstemıyorm.ve her bayramda onun aılesıyle.bunu soyledıgımde kuplere bınıyor.yarından sonra arife ve hala tekrar acmadık konuyu bi tatsızlık yaşanacak die..haksız mıyım?

eşiniz bencillik yapıyor bizimde benzer bi durum ramazan bayramalrını benim ailemler kurban bayramlarını eşiminkilerele kutluyoruz olay çok büyümesin istersen bu sefer daha git ama eşine bunu anlat bi düzen koyalım falan bu sefer sizinkile bi dahaki seferde benim ailemin yanına gidelm falan diye bence öle

bence gitmeyin 10 saatlik yola, zaten ramazanda gidilmis...ben 7 saatlik yola gidicem bu bayram o bile gozumde buyuyor...bu bayram evimde oturcam dersiniz, hic mi cevreniz yok gelip gidecek olan?

biz bu konuyu konuşmuştuk baştan aslında ve duzenede koymuştuk.aslında hıc bı yere gıtmeyecektık tatıl kısa dıye.benım memleketım 18 saat onunki 10 saat.ama işte dayısı cıkınca ortaya hazır araba gıdıyorken gıdelım dıyo.oraya gıtmezsek bızım orayada gıdemeyız cok uzak cunku 4 gunluk tatıl ıcın.ama ben her seferınde onunkılerle olmak ıstemıyorum benımde bı aılem var ve ordayken daha cok istiyorum kendı aılemın yanında olmayı.kendı ailemede yıne oraya gıdebılecegımızıde soylemk ıstemıyorum ne bıleyım sankı onlara karsı kotuluk yapıyormuşum gıbı hıssedıyoum offffff offfff

arkadaslarımız var ve 4 gunluk tatıl cevre olmasada gecer zaten bana gore problem degıl bu.ama o ınat etmış boyle bı fırsat varken nıye gıtmeyım dıe.ben gıtmeyecegım sen nereye ıstersen gıt dedım.(ki evde tek başıma asla kalamam)sen bılırsın ben gıdecem dıyo ve sınır edıo benı.sonrada başlıo bir hararetli tartışma.

gitmek ıstemıyorum ama bunu ona kabul ettıremıyorum.ben sızın memlekete gıtme fırsatı cıksaydı gıderdım boyle yapmazdım dıo ki hiç zannetmıyorum.baya dolmuşum sanırım yaza yaza bıtıremedım.ama dogru durustte kımseyle paylaşamadım

Bence de eşiniz bencilce davranıyor.
Anlaşmanıza rağmen her tatili ailesiyle beraber geçirmek istemesi bunu gösteriyor.
Bence bu defa tavrınızı koyun. Herhalde nasıl olsa sizin kabul edeceğinizden emin gözüküyor.
Gösterin böyle olmayacağını...

arkadaslarımız var ve 4 gunluk tatıl cevre olmasada gecer zaten bana gore problem degıl bu.ama o ınat etmış boyle bı fırsat varken nıye gıtmeyım dıe.ben gıtmeyecegım sen nereye ıstersen gıt dedım.(ki evde tek başıma asla kalamam)sen bılırsın ben gıdecem dıyo ve sınır edıo benı.sonrada başlıo bir hararetli tartışma.

cevreyi bahane olarak ileri surebileceginizi soyledim
yani burda da bayram ziyareti yapalim burdaki cevremizi de ihmal etmeyelim babinda
e siz gitmeseniz de gidecekmis, varsin gitsin, siz olmadan bayram cok tatsiz olacaktir onun icin, bunu da gorsun bence

Zor bir durum ama eşinle zaten anlaşmışsınız.Busefer bir sürpriz çıkmış dayısı.Bak kendinde diyosun aslında gitmeyecektik diye ama araba gidiyorken ben gidin derim siz ailenizi göremiyorsunuz ama bırakın fırsat varken eşiniz görsün.Bana gelince aynı sorun bende de var.Ramazanda onlardaydık, kurbanda da ordayız yarıyıl tatiline de Allah kerim.

Olmazkı hep bana hep bana bence adıl deĞıl
ayrıca gıtmek ısterse gıtsın madem sen gıtmee
tatlı dılle anlat bı standarta baĞlayın eŞıt olsunn
bıkerede senle geÇırsın Şartmı hep aılesıyle geÇırmesııı

valla benim eşimde her bayram gidelim diye hevesleniyo ben eğer istiyosan tek git ben çocukla hiçbir yere gidemem gittiğimdende zaten bişey anlamam diyorum. oda tek gitmeyi göze alamıyor. vazgeçiyor. ama bizim aileler aynı şehirde olduğu için altında bir art niyet aramıyor. çünkü kendi ailemide görmemeyi tercih ettiğime göre kendine göre haklı nedenleri vardır diye düşünüyo herhalde.ama aslında ben sırf kayınvalidemlerle beraber olmamak için annemleri bile gözden çıkarıyorum. o derece yani

Bıyerlere tatıle gıdelım dıyın zaten gurbetÇısınızz

ailemi memleketimi özledim de geç arkadaş ya.bundan ötesi var mı? birşey diyecek olursa geçen bayram da yaz tatilinde de sizinkilerleydik bu sefer ben ailemi görmek istiyorum de.bu nedir ya.inşallah ağız tadıyla bir bayram geçirirsin arkadaşım

valla benim eşimde her bayram gidelim diye hevesleniyo ben eğer istiyosan tek git ben çocukla hiçbir yere gidemem gittiğimdende zaten bişey anlamam diyorum. oda tek gitmeyi göze alamıyor. vazgeçiyor. ama bizim aileler aynı şehirde olduğu için altında bir art niyet aramıyor. çünkü kendi ailemide görmemeyi tercih ettiğime göre kendine göre haklı nedenleri vardır diye düşünüyo herhalde.ama aslında ben sırf kayınvalidemlerle beraber olmamak için annemleri bile gözden çıkarıyorum. o derece yani

Allah kolaylık versin hepimize.

ailemi memleketimi özledim de geç arkadaş ya.bundan ötesi var mı? birşey diyecek olursa geçen bayram da yaz tatilinde de sizinkilerleydik bu sefer ben ailemi görmek istiyorum de.bu nedir ya.inşallah ağız tadıyla bir bayram geçirirsin arkadaşım

saol canım hayırlısı olur inşallah

Zor bir durum ama eşinle zaten anlaşmışsınız.Busefer bir sürpriz çıkmış dayısı.Bak kendinde diyosun aslında gitmeyecektik diye ama araba gidiyorken ben gidin derim siz ailenizi göremiyorsunuz ama bırakın fırsat varken eşiniz görsün.Bana gelince aynı sorun bende de var.Ramazanda onlardaydık, kurbanda da ordayız yarıyıl tatiline de Allah kerim.

bilmiyorum bazen oturup boıyle dusunuıyorum acaba haksızlık mı edıyorum ona dıe.ben goremıyorum o da goremesın diye düşünüp bencillik mi ediyorum onun fırsatı var die.ama inan hiç ama hiç içimden gelmıo gitmek.ben orda vakıt gecıremeıyorum hele bayramları hıç.kendımı cok yalnız hıssedıyorum.evlenelıden berı 3 bayram gectı ucundede orda olmak zor gelıo.aılemı daha cok arıyorum.gercı senın durumunda zor.ben bıraz asi bir kişiliğim aslında.herşeyi hemen kabul edemıyorum.onun boyle davranması haksızlık gıbı gelıo bana.ve hazmedemıyorum.sankı onun istedıgını yapıyomuşum gibi gelio.neyse zamanını aldım senınde baya.saol yorum için.

cevreyi bahane olarak ileri surebileceginizi soyledim
yani burda da bayram ziyareti yapalim burdaki cevremizi de ihmal etmeyelim babinda
e siz gitmeseniz de gidecekmis, varsin gitsin, siz olmadan bayram cok tatsiz olacaktir onun icin, bunu da gorsun bence

tek başıma kalabılsydım dedıgın gıbı hiç umursamazdım.ama kalamam duramam tek başıma.saol yorum için

Back
X