merhaba arkadaşlar.ben yeni katılıyorum aranıza ortamı cok begendim.bi sorum olacak içinden cıkamıyorum.sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var.1 bucuk senedeır evlıyız.ıkımızde farklı memleketlerdenız ve başka bi yerde gorev yapıyouz.her tatılde bı sorun bı tartışma cıkıo.artık tatıl falan olmasını istemez duruma geldim.kimin tarafına gıdılecek tartışması.yaz tatılının sonunda onlardaydık.ramazan bayramında 9 gunluk tatılde yıne onlardaydık.anlaşmıştık kurban tatılı az dıye bı yere gıtmeyecektık.yarıyıl tatılınde ıse benım tarafa gıtcektık.ama onun burda bı dayısı var ve arbasıyle memleketıne gıtmek istıo.daha bize sormnadan gıderız falan dıe karar verdi kendi kendine.eşimde zaten dunden razı.bunu fırsat olarak goruyo ve hazır araba gıdıoken gıdelım dıo.10 saatlık yol 4 gunluk tatıl.ama ben ıstemıyorum.her bayramı başkalrının yanında gecırmek ıstemıyorm.ve her bayramda onun aılesıyle.bunu soyledıgımde kuplere bınıyor.yarından sonra arife ve hala tekrar acmadık konuyu bi tatsızlık yaşanacak die..haksız mıyım?