yarına kadar geçmesi gereken bir sivilcem var!

nillduru

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
109
1
116
İstanbul
Kızlar dudağımın kenarında iltihaplı bir sivilce çıktı!
Dokununca çok acıyor ayrıca kızardı ve şişti. Yarın erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla tanışacağım böyle görünmek istemiyorum.
Yok mudur bu sivilcenin yarına kadar geçmesinin bir yolu?

çok zor...
Bence randevunuzu erteleyin..

Patlatırsan şişlik gider.İzi kalır.Onun için de iyi bir kapatıcı gerekiyor.
Yine de biraz belli olur ama iltihaplı sivilceyle gitmekten iyidir.
Erkekler pek anlamaz,kızlar anlar orada sivilce olduğunu...Ama sonuçta her kızın başına gelebilir,aaa sivilcesi var demezler :)

Sanırım stres olmuşsunuz, uçuk çıkmış, uçuk kremi alabilirsiniz eczaneden.

Anlaşılmayacak gibi değil çok kötü duruyor. Öyle demeseler bile güzel olamayacağım sorun o zaten :)

sanırım en mantıklısı ertelemek :/

Sanırım stres olmuşsunuz, uçuk çıkmış, uçuk kremi alabilirsiniz eczaneden.

uçuk değil. hiç çıkmadı bende uçuk zaten. stres olduğum zamanlar sivilce çıkar. yine öyle oldu ama yanlış zamanda ve yanlış yerde . :)
sivilceye uçuk kremi fayda etmez mi? ikisi de benzer cilt sorunları ya?

niye bu kadar dert ediyorsun ki

bende başlığı görünce nişanın filan var sandım

alt tarafı arkadaşlarıyla tanışacaksın sivilceyle gitsen ne olur

aa bu kızın sivilcesi var ayrıl bu kızdan mı diyecekler

öyle bir şey diyemezler zaten de yine de insan güzel olmak ister.

sarımsak sür canım hemen .sarımsağı ortadan böl sür sivilcene yarına kadar şişlik iner .küçülür sende fondotenle kapatırsın .bendede bi tane çıktı öle yaptım geçirdim gerçi nişanlım bu hafta gelemiyormuş ama bende korkmuştum beni böle görmesin diye .:)

içten içe kaşınıyorsa uçuktur,eczanelerde uçuk için kremler var..eğer sivilce ise bebek pudrası ve limon suyu(taze sıkılmış birkaç damla)karışıtırp krem haline getirip sürün tüm sivilcelere(ergenlik sivilcesine bile) iyi geliyor..

sivilcenin ustune elinle az miktarda dis macunu sür ve beklet.Sivilceyi kurutur.Ondan sonra temizlersin orayi.
Makyajlada kapatirsin.

İltihaplı ise ucunu kopar ,üstüne kapatıcı sür. :)) Cıss,sakın yapma...

pekı bende bı soru sorabılırmıyım benımde bı sıvılcem var kocaman ama ucu yok ıcındekılerı cıkartamıyorum bı turlu ıcındekılerı cıkarmak ıcın napmam lazım?????

Uçuk virütiktir.
Sivilcede bakterilerden dolayı olur.
Onun için uçuk kremini sivilce için kullanmayın. Diş macunu vs sürmeyin.
Sivilce için cildi temiz tutmak gerekiyor.
Clean and Clear jeli ile sabah akşam yüzünüzü yıkayın, gün içinde bol bol su tüketirseniz
yüzünüzden sivilce çıkmasını önlemiş olursunuz.
Tabi çikolata ve şekerli tüketiminide kontrol altında tutarsanız iyi olur.

1 günde geçmesi çok zor.2 gün önce balom vardı yüzümde sivilce iziyile gittim.Kapatıcıyla anca bir yere kadar kapanıyor.
Yine izi kaldı.Mezuniyet baloma böyle gitmiş oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…