Yarından çok korkuyorum

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
30
Kızlar biliyosunuz ikili tarama testimi 27. Haftada gösterdim doktora ve sorun görüp beni başka hastaneye sevketti. Yarın sevkettiği hastaneye gidicem ama çok korkuyorum sizce ne olur kalbim sıkışıyor aklıma geldikçe. Ne sorun var çocuğumda mideme kramplar giriyor

İnşallah hayırlı haberler alırsınız ikili tarama testini neden 27.haftada gördü ki doktorunuz? 12-13.hafta gibi yapılıyordu sanki.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız ikili tarama testini neden 27.haftada gördü ki doktorunuz? 12-13.hafta gibi yapılıyordu sanki.
Evet yaptırdım ama cenazem vardı başka şehire gittim e nabızdan baktım normal yazoyordı bide 3 lü de bişey çıkmayınca göstermedim bende ne bileyim

Evet yaptırdım ama cenazem vardı başka şehire gittim e nabızdan baktım normal yazoyordı bide 3 lü de bişey çıkmayınca göstermedim bende ne bileyim
Üçlü test temizse sorun ne görmüş olabilir ki doktorunuz. Detaylı ultrasonda bakıldı mı 20.hafta gibi? İçinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bilmiyorum sorun var dedi bende anlamadım ki yok yapılmadı detaylı acaba sevk ettiği doktor ne yapacak çok merak ediyorum

Bilmiyorum sorun var dedi bende anlamadım ki yok yapılmadı detaylı acaba sevk ettiği doktor ne yapacak çok merak ediyorum
Detaylı ultrasonda parmaklarından tut ağzının içindeki diş minelerine, vücudundaki damarlara, beynine vs herşey bakılıyor. Belki seni ondan sevk etmiştir. Perinatologa mı yönlendirdi?

Detaylı ultrasonda parmaklarından tut ağzının içindeki diş minelerine, vücudundaki damarlara, beynine vs herşey bakılıyor. Belki seni ondan sevk etmiştir. Perinatologa mı yönlendirdi?
Yok tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ege doğum evi. Oraya yönlendirdi

Yok tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ege doğum evi. Oraya yönlendirdi
Böyle risk olduğunda perinatolog bakıyor. Yani riskli gebelik doktoru, belki yönlendirdiği hastanede vardır inşallah hayırlı haberler alman dileğimle. Sonucu yaz mutlaka

Nasılsın? Doktor ne söyledi? İnşallah olumlu haberler almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…