Yarınlar da umut vardır ,

Yeliz Atmaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5
2
1
46
Ergen çocuklarla ilgili etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor, çocuklarımızın sinirli, agresif, mutsuz, tembel olduklarını vs, ama sanki benimki daha fazla, 12 yaşındaki oğlum son derece sinirli ve hiç yemek yemiyor, hiç bir yemeği beğenmeyip kriz çıkartıyor, hep dışardan sipariş vermek istiyor, anneannesine, dedesine ve bana, babaya saygısız, kapıları çarpmalar, her istediğinin anında olmasını istemeler, ben sürekli konuşarak halletmeye çalışan bir anneyim, oğlum 3 yaşındayken babasıyla boşandık, bununda etkileri var çocukta biliyorum ancak bu kadar mı zor, bu dönem geçicimi 12 yaşında böyle davranması ilerki yaşlar için beni korkutuyor ve kendimi yanlız hissetmem her daim huzursuz olmam, ama içimden atıp rahat olamamam, çaresizlik bu olsa gerek, (allah kimseyi çaresiz bırakmasın, beterinden korusun) sürekli her şeyden şikayet etmesi, yani ben pozitif ve olumlu bir insanım, benim çocuğum nasıl böyle olabilir diye soruyorum kendime, benim tüm enerjimi emiyor bazen sabretmek çok zor, benimle aynı durumda olan anneler varsa yada yardım edebilecek fikirleri olanları bekliyorum,

ben henüz anne adayıyım...ama bir iki bir şey söylemek isterim..şuan tam olarak ergenlik döneminde..yaşıda büyüdüğü için herşeyin farkında dahada bilincinde..siz elinizden geleni yapıyorsunuz bundan sonrada sabretmekten başka çare yok..ama yinede bir pedagoga götürebilirsiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…