• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarınn

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
853
Puanlar
123
İyi akşamlar eşimin yengesiype olanları paylaşmıştim. Bugün kv sürpriz olsun diye iki gün okul açılmadan kalmaya gittik.Kv de o yengeyi çağırmış aksam çayına.Bende misafir cagircagini bilseydim sonra gelirdim anne dedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi

Şimdi sürpriz dediğiniz için kayinvalidenizin sizin geleceginizden haberi olmadığını anlıyorum. Kadın kendi eltisini davet etmiş evine , siz de bilseydim sonra gelirdim demişsiniz, kayinvalideniz de size duymak isteyeceğiniz cevabı vermiş.
Sizin söylediğiniz şey size doğru bir cümle geldiyse kayinvalidenizin de verdiği cevap doğru bir cevap olmuş bence.

Yani siz aileden sayılırsınız haber vermeden de gitmişssiniz size git demesi normal

Şimdi sürpriz dediğiniz için kayinvalidenizin sizin geleceginizden haberi olmadığını anlıyorum. Kadın kendi eltisini davet etmiş evine , siz de bilseydim sonra gelirdim demişsiniz, kayinvalideniz de size duymak isteyeceğiniz cevabı vermiş.
Sizin söylediğiniz şey size doğru bir cümle geldiyse kayinvalidenizin de verdiği cevap doğru bir cevap olmuş bence.
Bana doğru geldi .Ama bize kal en fazla odanda kalırsın demesini bekledim .Çünkü kırk yılda bi kalmaya gittik toplanıp

Yani siz aileden sayılırsınız haber vermeden de gitmişssiniz size git demesi normal
Normaldir belki ama ben kal demesini beklerdik içten içe o evin insanıyız sonuçta bilemedim

Sürpriz haber vermeden yapılır diye biliyorum
Yani habersiz gitmişsiniz kadın kendi davet ettiğine mi git diyecek habersiz gelene mi? Yani sizin dediğiniz de olmamış, sizin söyleşinize göre size cevap vermiş.

İyi akşamlar eşimin yengesiype olanları paylaşmıştim. Bugün kv sürpriz olsun diye iki gün okul açılmadan kalmaya gittik.Kv de o yengeyi çağırmış aksam çayına.Bende misafir cagircagini bilseydim sonra gelirdim anne dedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi
Üzgünüm ama bu aile sizden rahatsız oluyor. Yazdığınızı üstüne alınmasının nedeni buymuş. Pastadan dansöz çıksa bu kadar sevinmezlermiş😁

Back
X