Yarınn

İyi akşamlar eşimin yengesiype olanları paylaşmıştim. Bugün kv sürpriz olsun diye iki gün okul açılmadan kalmaya gittik.Kv de o yengeyi çağırmış aksam çayına.Bende misafir cagircagini bilseydim sonra gelirdim anne dedim
Şimdi git yarın gel dedi şimdi bu ne doğru bi cümle mi

Sürpriz yaparsanız kadın misafir ağırlayacağını nasıl ve neden söylesin size? Gidince öğrenmeniz çok normal.
Yine yenge kazanmış shjkl

Ben olsam bende kendi planımı habersiz gelen biri için bozmam. Senden önce misafir çağırmışım tabi ki sana git diyeceğim asıl ağzımla çağırdığım insana ayıp planlı yapmış gibi. Küsecekseniz habersiz gitmeseydiniz siz de.
Habersiz zaten gitmem çocuğu özlemişlerdir okul oncesi kalsın dedim ama olmamaliymis

Bana doğru geldi .Ama bize kal en fazla odanda kalırsın demesini bekledim .Çünkü kırk yılda bi kalmaya gittik toplanıp
iyi de bu daha kötü, eve misafir geliyor gelin kendini odaya kapatıyor.

Ne saçma bir yorum yapmışsınız siz de ya “Bilseydim sonra gelirdim” diye.
Ne desin,bilmiyormuşsunuz yarın haberli gelin demiş işte.
Kendiniz alttan laf söylemeye çalışıp cevabını alınca bozulmuşsunuz.
Anlamsız dizi sahneleri gibi bir an olmuş sizin davranış ve yorumunuz.
Gerçekten o kadar mantıksız ki yaptığınız yorum

Kayınvalide ile aranızda hep sorun varmış zaten. Elti, görümce, şimdi yenge bir de ailede seviliyorum diyorsunuz. Bu konuda cidddi takıntınız var bence.
Herkesin kv sorunları olabilir düzelebilir değil mi.

Niye kendınızı seçenek haline getirdiniz biz gidelim o gelsin falan die. ?
Ayrıca kimsenın evine çoluk çocuk yatıya süpriz die gidilmez isterse kendı anneniz olsun .
Bu onların mutlu edecek bi durumdu o yüzden yaptım ayrıca bu dediğimi de belki toplasak dört bes kez yapmışımdır 7 yılda

Bu onların mutlu edecek bi durumdu o yüzden yaptım ayrıca bu dediğimi de belki toplasak dört bes kez yapmışımdır 7 yılda
Bilmiorum biz o evin insanıyız dediğiniz kapıyı kapatıp çıkmasaydınız keşke ,
bi hosgeldın der çocuklarını alır çekilirdin kenara suan yapılan kayınaileye saygıszlık olmuş .
yani sonuçta orası kayınaile evi el gibi kendı kendınizi kovup çıkmışsınız

Benım gelinimde bana biz gidelim dese gitme diyemezdim sen bilin derdim malum gelinler ne desen ters anlıyor . Şimdi buna da kaynanam kal demedi der ama kal desemde ben gidicektim anan salmadı bişi diyemedim die oğlumu didikler . Ayh ne zor bu kaynanalık

Şu durum meselesi neymiş diye eski konunuza baktım da yahu ne saçma şeylerle uğraşıyorsunuz Allah aşkına bir insan bir insanı sevmeyebilir hoşlanmayabilir silersin telefonundan olur biter ne ona göndermeli durum atmaya uğraşırsın ne onun aminnnn 4 ne ile yazmasına takılırsın bak çok kolay şey benim bahsettiğim telefon rehberinden siliyorsun kıymet bilmeyen biriyse hayatından da siliyorsun kayınvalidenize yok onun geleceğini bilseydim gelmezdim demeler falan ee sürpriz yapmışsınız gitmişsiniz siz istiyorsunuz ki sürpriz yapıp gittiniz ya siz yengeyi sevmediğiniz için kayınvalideniz sizin için gelinim var misafirim var şuan gelme desin istiyorsunuz valla tuhaf geliyor bana böyle şeyler biraz olgun insan davranışı gösterin saçma sapan işlerle uğraşmayın hele o durum paylaşmalar oldukça saçma ve komik

Back
X