YARIŞ...

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Sevgili hanımlar..
Neden hayatı kendimize zorlaştırdik..
Neden birinin evine gittiğinizde direk.
Sunum,ev düzeni,biblo lar yada temizlik.
Neden herşeye takar olduk neden.
Neden bukadar düzenci olduk.
Az önce bir arkadaş
Bana 11 aylık kzim var neden süslemiyorsun neden süslü giydirmiyorsun.. resmen hani paspal
Sanki podyuma çıkacak..
Benim kız.. yok işte en süslü kiyafeti bile kızımın çok gundelikmis.
Ya bu çocuk biblo değil sus eşyası değil ki
Kendimle uyumlu yapayım aksesuar mi?
Gayet olması gerektiği gibi giydiriyom.
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..

Çocuğumu kapitalist dünyanın bir neferi olarak yetiştirmek istemiyorum der misiniz benim için kendisine.beyni yok fikri var bazı insanların.
Takmayın. Insanları duymamayı, duyduklarınızı umursamamayı başardığınızda emin olun rahatsız olmayacaksınız.
Ben şekilci değilim deyin.
Söyledim..
Hala uzatıyor sen anı planlarsin.
Ben anı yaşarım.dedim
Evin dede her yer düğün kına söz Nisan Nikah fotoğraflarıyla dolu..
Kendini zevkli sanıyor..
Herkesin bir çizgisi var hadsiz..

Profil mesajınıza uygun olarak biraz karışık yazmışsınız . :)
Ama çocukların koca insan gibi giydirilmesini ben de hiç uygun bulmuyorum. Küçücük kızlar yetişkin kadın gibi ya da erkekler de takım elbise filan hiç hoşuma gitmiyor :/ her yaş , olması gerekene uyması gerek diye düşünüyorum .
Ben memnunun deyin geçin , hatta hiç birşey demeyin :KK66:

Benzer şeyleri bende çok duyuyorum, benim de 3 yaşında kızım var, hem sade giyer hem kıyafetleri azdır. Annem dahil herkes niye almıyorsun niye süslemiyorsun der. Alanlara elbette birşey diyemem ama çocuğum benim kendimi ispatladığım vitrinim değil diyorum.

Benzer şeyleri bende çok duyuyorum, benim de 3 yaşında kızım var, hem sade giyer hem kıyafetleri azdır. Annem dahil herkes niye almıyorsun niye süslemiyorsun der. Alanlara elbette birşey diyemem ama çocuğum benim kendimi ispatladığım vitrinim değil diyorum.
Süper cevap.
Sanki görücü gelecek kizima.

"Ben minimalist takılıyorum, sende katıl" dersiniz. Aklima instagramdaki #geberikgelinler geldi nedense
Tam geberik hemde.
Bende canım dedim.her köşedeki fotoğraflarına karismiyorsam evindeki sende benim cocugumun kıyafetine karışma dedim.
Abartı premsesi her yeri taki toka renk uyumu eşi çocuğu
Iyyy..

Gerizekalı o insanlar.
Çok ciddiyim.
Ben kızıma tayt ve sweet giydirirdim küçükken , gerizekalının biri durumunuz mu yok neden kıza elbise giydirmiyorsun demişti.
Başka biri de erkek gibi giydiriyorsun, erkek cocuk mu istiyordun demişti. :işsiz:
Takmamak lazım gerçekten, ya da ağızlarının payını verip oturtmak.

Cocuk giysisine yatirilan paraya yazik da ondan. Bebek dedigin hele hemen buyuyor, 1 kiyafeti maximum 2 ay giyebiliyor. 1 tane suslu kiyafeti olur ara sira giydirirsin anlarim ama her gune de gerek yok. Ona dokeceginiz parayi yatirim hesabina koyarsiniz, cocugun ilerde gercekten isine yarar.

Bos isler bunlar bence. Yapacak baka isi olmayinca cocuga sarmis.

Tam geberik hemde.
Bende canım dedim.her köşedeki fotoğraflarına karismiyorsam evindeki sende benim cocugumun kıyafetine karışma dedim.
Abartı premsesi her yeri taki toka renk uyumu eşi çocuğu
Iyyy..

Bende öyle değilim. Hatta artık daha da sadelesmeye bakıyorum. Mesela bir cok ıvır zivirdan kurtuldum. Fazlalıkları çıkartıyorum evden..çocuklarımı hep rahat giydiririm.. İstedikleri gibi oynarlar ve üstlerini de kirletebilirler.premsesler buna izin vermez. Çocuğum mutlu olsun yeter o.

Sevgili hanımlar..
Az önce bir arkadaş
Bana 11 aylık kzim var neden süslemiyorsun neden süslü giydirmiyorsun.. resmen hani paspal
Sanki podyuma çıkacak..
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..
kadin cocuguna heves ediyor bende sizin gibi evde oyle pijama tarzi seyler giydiriyorum disari yada biri gelince biraz susluyorum herkesin yasam. tarzi farkli ben rahatliktan yanayim cocuk rahat seyler giyecek adi ustunde ne anlar susten pusten misal o yasatta bir erkek bebege pembe giydir ne anlayack degil mi. keske bizlere yazdigin .seyi o bayanada desydin belki. biraz daha dikkatli konusurdu

Sevgili hanımlar..
Az önce bir arkadaş
Sanki podyuma çıkacak..
Ben rahatsız oldum.
Paylaşmak istedim..
Ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden evlenmeden önce De hayatim çok sadeydi sonra evlilik kararı aldım herkes söz için masa hazırla süsle vs dedi yapmadım gereksiz buldum gerçi hevesim de yok öyle şeylere nişan oldu yine sade düğün oldu yine sade ev dizdim yine sade sonra eve ziyarete gelenler hiç yeni gelin evi gibi değil çok sade dediler bu benim için iltifat sadelik benim özüm bu şuan hamileyim inşallah evladıma da gösterişsiz bir hayatı ogrrtebilirim

Back
X