- 19 Temmuz 2007
- 4.391
- 5.701
- 773
- Konu Sahibi Leonmathilda
Her zaman diyorum yine diyeceğim. Yapacak bir şeyi olmayan . mutsuzluktan kırılan ve hayatta başka amacı olmayan insanlar sosyal medyada kendini ispatlama derdindeler. Gittiğimiz lokantanın , girdiğimiz denizin ,yediğimiz yemekten aldığımız hediyelere kadar herşeyi ilan ediyoruz. Yahu yanımızdaki adamın doğum gununu yıl dönümünü sosyal medyadan duyurup aşk sözcükleriyle donatıyoruz ama yanımızdakinin bundan belki haberi bile olmuyor. iyiki lerle başlayan o kadar sözcüğü normal hayatta duymayan o kadar çok insan var ki. Toplu ortamlarda foto çekilirken hemen bana bakarlar merak etme korkma seni face e koymayacağız. Ya koyma tabi kime ne benim kocamla çocuğumla nerede olduğumdan , kime ne benim ne yediğimden , kime ne mahremimden. Bazen eşime diyorum ki dur bakalım şu kişi nerdeymiş facede yazmıştır musaitse arayalım. Ya o kadar m...kunu çıkardık ki gittiğimiz yollarda yolun videosunu canlı yayın yapıyoruz. Evde oturduğunu bildiğim insanların farklı şehirlerden yer bildirimi alıp geziyoruz tatil yapıyoruz dediğini . kendi yapmadığı yemeklerin internet görüntüleriyle ellerine sağlık dileklerini kabul edenleri biliyorum. O kadar çok ki ornekleri. İnstagram da insanların haline resmen acıyorum.
Size çocuğunuzun kıyafetini eleştiren kişi demek ki o kadar boş ki terk amacı tek derdi gösteriş ve kendini kanıtlamak. Valla 2 çocuğum var 11 yaşındaki oğlum okul dısında pantolon giymez eşofman altıdır hep giydiği. 3 yaşındaki kızıma da evde ve park bahçede hep eşofman giydiririm hiç kimseyi de ırgalamaz. Zaten buyuyecek zaten zamanı geldiğinde süslenecek. Bırakalım şimdi rahat etsinler
Size çocuğunuzun kıyafetini eleştiren kişi demek ki o kadar boş ki terk amacı tek derdi gösteriş ve kendini kanıtlamak. Valla 2 çocuğum var 11 yaşındaki oğlum okul dısında pantolon giymez eşofman altıdır hep giydiği. 3 yaşındaki kızıma da evde ve park bahçede hep eşofman giydiririm hiç kimseyi de ırgalamaz. Zaten buyuyecek zaten zamanı geldiğinde süslenecek. Bırakalım şimdi rahat etsinler