Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun ne giysem elemelerini gectim kızlar ama hala ne giyeceğime karar vermedim elemelerden fotograflarımı koyuyorum yarışmaya böyle gitmeyi planlıyordum ama kararsızım saclarım ayrıca artık sarı değil koyu kestane kararsızımmm![]()
merhaba tebrikler, bencede bahar havamız guzel guneşli sıcak neşeli olan bu zanmanda bencede siyah olmasın derim yüzün güzel kaşların gözlerin saçında ole ama bi kat şekil verdirsen sana daha iii gideceğini düşünüyorum bide güsel yaşına yakışan elbiseler giy kırmızı pembe sakmavisi vs.. takıp eedıcem senı bolll şansslarrr..
bence makyajın çok güzel saçını da arkadaşın dediği gibi biraz kestir çıtçıt falan varsa da takma bence ama yok gibi duruyor:) rengini değiştirmen de yaşın açısından bence de iyi olmuş bir de çorap giyeceksen tamamen teni göstermeyen opak çorap giymeni tavsiye edebilirim ben de çok izlediğimden bu yorumları yaptıklarını biliyorum ayakkabılarını da fotodan tam seçemiyorum ama kesinlikle platformsuz hafif sivri burunlu topuklu ayakkabılar çok moda .ben seçileceğine inanıyorum başarılar...
Ben sana bir kac model buldum bulabilirmisin bilemiyorum...ama boyun uzun yakisacaginida düşünüyorum...mesela straplez yaka dar bir üst altı hareketli bir uzun etek yerle beraber olacak gümüşü bir çanta ayakkabı aksesuar yada dore seni çok güzel gösterecektir..msj gelmedi için yazıyorum tekrar arama motoruna siyah abiye yaz çıkan elbiseleri incele sacında at kuyruğu olabilir yine güzel Durmuş..
canim siyah giymek istedigine emin misin? bahar gelirken? yardimci olabilirim , mesaj atarsan ..
merhaba tebrikler, bencede bahar havamız guzel guneşli sıcak neşeli olan bu zanmanda bencede siyah olmasın derim yüzün güzel kaşların gözlerin saçında ole ama bi kat şekil verdirsen sana daha iii gideceğini düşünüyorum bide güsel yaşına yakışan elbiseler giy kırmızı pembe sakmavisi vs.. takıp eedıcem senı bolll şansslarrr..
bence siyah saçlarına makyaj olarak bronz bir makyaj yapabilirsin bahara özel fusya renk ruj siyah göz makyajı sna çok yakısıyo kıyafet düsünmem lazım D:
Bu bahar çok renkli moda , turuncu pantolon falan giy bence :)
İspanyol paça pantolon platform ayakkabılarla ancak paçalar yere değmeli... Bebe yaka gömlek üstüne de şık bi ceket giymeni tavsiye ederim.
Saç at kuyruğu ve hafif göz makyajı hatta sadece eyeliner. Dudakta kırmızı veya canlı pembe ruj![]()
yine ben :) bende ilkbahara katiliyorum.siyah olmamali bence.herkes siyah ve o tarz giyiyor.degisik ama güzel birsey olmali.kiyafet olarak öneri veremem.senin bilecegin is.sen kendine yakisani bilirsin.ama renkli bisiler giymelisin.hem bahar,hem yasin genc.birde resimdeki senmisin inanamadim.rujun ten rengi olmasin.seni cok solgun gösteriyor.makyaja cok dikkat etmelisin.soguk renk yerine canli renkler iyi gideryarismadan görüntülerin varmi?bizim show tv cekmiyorda
![]()