Yarn Nian boham gnderiyorum canm acyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah be cnm ne kadar tahammülsüz şimdi ki gençler diycem ama kızma bana.ben eşimi şu an ki haline getirene kadar nelerine katlandım bi bilsen.ama kazandım.sevgisinden eminsen evine bakabilir bu adam geçindirir diyosan,içkisi kumarı,çapkınlığı yoksa uğraştığın da düzeltebileceğine inanıyosan.bence bu kadar severken asla vazgeçme.bir daha bu kadar sevemeyebilirsin

Allah mutlulugunuzu bozmasın sorduklarınızın cevabının hepsi olumlu öle konularda sorun yok ama ugrastıgım zaman düzelcek mi sorusuna evet cevabını verecek duygu agırlıkta mı bunu bilemiyorum yaşamadan bilinmez sanırım

bence yüregini dinle sen başka laflara bakma..
kolay mı nişan atmak..zaten her erkek biraz odun degilmi..
bu devirde düzgün insan bulmak o kadar zor ki..kıskanc olsun bırak
seni seviyorum demesin bırak bunlar onemli degil..tabıkı onemli ama
sevmese neden kıskansın trip atsın birde byle düşün..kafan karısık o kadar
sen bunlar yerine evine bakabilecek birimi , sana saygı duyuyormu seni seviyor mu
bunları düşün cevap evet se aptallık yapıyorsun demekki....
birde şyle düşün türk toplumunda yaşıyoruz nişan atmış biri olarak anlıcaksın..
her durumu düşün öyle karar ver canım olurmu...
Seni seviyorum demesin,kıskançlıklarıyla huzursuzluk çıkarsın,gereksiz tartışmalarla bir gün iyi bir gün kötü..yürüyen bir ilişki ve her erkek biraz odundur öyle mi ?
Sevmek kıskançlıklarıyla huzursuz etmek trip atmak değildir.
Oturup bundan sonra farklı olacak diye karar alıyorlarmış ertesi gün yine tartışma.
Böylesinide bulması zor yani haklısınız. -tatlicadiarzu-
Sevgiyi geçtim saygı duysa bile böyle davranmaması gerekir.
Nişan atmış olarak anılmakta bu durumda düşünülecek bir konu değil zaten. :1ninca:
Niçin aşamıyoruz bunları anlamıyorum bir türlü.

Peki nişanlın daha önceden de böyle miydi, yoksa evlinmeye yakın mı dengesizleşti. Önceden beri böyleyse ve sen buna dayanamayacağına kanaat getirmişsen bence en doğru kararı vermişsin. Çünkü devamlı tersleyen biriyle bir ömür yaşamak zor. Ama sonradan olduysa muhtemelen evlilik öncesi sıkıntıdır. Biraz daha anlayış gösterebilirsin, evlenince geçer bunlar.

eskiden de vardı bazı konularda takıntısı ama bu kadar olaylar büyümezdi..son 2 aydır süürekli ayrılalım diorum ben ..ama hep ben diorum o hiç demedi..onun takıntıları bitmio ki..ben varken bişey gerektiğinde bi erkekle bırak ben konusayım senin yanındayken dio ben yokken sen konuscaksn ama mesafeli dur felan giibsnden baskılar..akşam ezanından önce evde olmassam deli oluo mesala..hepsi küçük takıntılar..ben ise tamam diyorum ama aksam ezanından sonra evde oluyorum sebebi ise sırf boyun egmeyim nasıl alısırsa öle gider diorum alıssın durumuma diyorum sonra hersey birbirine böle giriyor işte

zaten şimdiden her konuda tartışıyormuşsunuz odunmuş.. yarın evlendikten sonra daha kötü olmayacağı ne malum? ilerde acı çekmektense işler daha fazla ilerlemeden bitirmeniz belki daha hayırlı olur

bende onumu kesen beni mutsuz eden kim olursa olsun hayatimdan cikarmistim.
bu islerde kendini cok yipratmayacaksin icindeki sevgini tuketmeyeceksin her tartismada..
sabirli ol..yola getirmeye calis..her yazilana yada her soylenene inanma.
herkes sorun yasiyor emin ol..karsina baskasi ciksa onunda kusurlari olacaktir..
bilmiyorum belki kararli oldugunu gorurse kendini duzeltir..
yada evlenince duzelir zamanla istedigin gibi olur iliskini yasayan sensin..
cok iyi dusun..sevgin bittiyse o ayri konu..

mutlu degılsen ve sureklı tek taraflı mutlu etmeye calısıyorsan hakkında hayırlısı olmus bence canım.Uzulme sakın. Senın elınden gelenı yaptıgına ınanıyorum

inşallah bundan sonraki erkek arkadaşın bu saydığın özelliklerde olmayan biri olur.Yalnız yaşım 23 kimler gelir kimler geçer diye düşünme.Ben nerdeyse 28 yaşındayım ve 19 yaşında sevdiğim insan kadar kimseyi sevemedim,ayrıldıktan sonra bırak sevmeyi 6 sene boyunca kimseye bakamayıp hoşlanmadım kimseyle birlikte olmadım.25 yaşında başka birini sevdim ama o insan kadar olmadı olamaz tabi.Bunun yaşla alakası yok,insanın karşısına herzaman seveceği biri çıkmıyor.Ben şaşırıyorum bu kadar çok ayrılıpta başkasını seven insanlara.Daha gencim daha iyisi çıkar mantığıyla hareket edersen yanlış edersin.Genel anlamda konuşuyorum.

onu cok seviorm bi ton odunluk yapmasına ragmen bana sık sık seni seviorm dememesine ragmen her konuda tartısma yapmamıza ragmen onu cok ama cok seviyorum..yarın yüzügü atcamdan haberi yokk ona büyük bi şok olcak nasıl dayancam bilmiorm tek teselli yasım 23 ..unuturm daha kimler gelir kimler gecer die avunuorm ama o tanıdgm en dürüst insandı hayatta..sadece huzur istemiştim hayattan sadece huzur..o ise kıskanclıklarıyla bile huzurszlk cıkarttı..onu cok seviorm canım cok yanıoo..herseymz hazrdı..evmiz bile tutulmstu her sefernde bitti diordum ama simdi kesin bitti sanrm bu kararı vermek zorndayım o hiç istemese de..:1no2:

Söylediklerin o kadar tanıdık geliyo ki bana sanki benim ağzımdan benim hayatım anlatılıyormuş gibi hissediyorum, biz de aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli kıskançlıklar, huzursuzluk trip yapmalar, ilgi beklemeler bazen artık yeter ne halin varsa gör diyorum o da olmuyo duygusal bi konuşma yapıyo evlenince her şey düzelecek diyo şimdi bir sürü sıkıntım var hiç kimseye bişey diyemeiyorum sen beni idare et, sana sığınıyorum diyo yine barışıyoruz, hatta kavga sonlarında öyle şeyler söylüyo ki kendimi suçlu hissdiyorum ona destek olmayan yardımcı olmayan biri gibi görüyorum kendimi, mesela en son 5 dakika önce konuştuk tlfda üstelik o aradı beni ama doğru düzgün konuşmuyo, soğuk soğuk cevaplar veriyo bi prıoblemmi var diyorum anlatmıyo, canını sıkacak bişeymi yaptım diyorum yok diyo konuşmak istemiyosan yada canın sıkkınsa tlf kapatalım diyorum ona daha çok kızıyo tamam kapat arama daha diyo kapattıktan 10 saniye sonra yine kendisi arıyo yok konuşucaz diyo ben de ne yapacağımı şaşırdım artık sabırla bekliyorum ne iyi ne kötü yorumda bulunuyorum....

bence pişman olacaksın iki gün sonra şimdi konuşmak kolay kaybetme acısı başka bişey ama senin kararın bu yöndeyse hakkında hayırlısı olsun arakadaşım dilerim Allahtan pişman etmez

eskiden de vardı bazı konularda takıntısı ama bu kadar olaylar büyümezdi..son 2 aydır süürekli ayrılalım diorum ben ..ama hep ben diorum o hiç demedi..onun takıntıları bitmio ki..ben varken bişey gerektiğinde bi erkekle bırak ben konusayım senin yanındayken dio ben yokken sen konuscaksn ama mesafeli dur felan giibsnden baskılar..akşam ezanından önce evde olmassam deli oluo mesala..hepsi küçük takıntılar..ben ise tamam diyorum ama aksam ezanından sonra evde oluyorum sebebi ise sırf boyun egmeyim nasıl alısırsa öle gider diorum alıssın durumuma diyorum sonra hersey birbirine böle giriyor işte

Bir de birliktelik fedakarlık ister gerçekten birliktelik,nişanlılık, evlililk özgürlüğü kısıtlıyor, üzerine ağır sorumluluk yüklüyor, yaşam tarzı değişime uğrayan insanlarda böyle bir bocalamaya düşüyor, bence olaya bu açıdan bakman lazım nişanlının bu knoularda(kıskançlık, ilgi beklem vs.)değişeceğini sanmıyorum değişsede çok küçük ve geçici bir değişim olurbend,ce sınırlarını iyi çiz ve ona göre hat,reket et ona ne kadar tahammül edeceğini düşün onun için neleri göze aldığını neyi yapıp yapmayacağını düşüneğer hayat boyu akşam eve erken gelemem, ona katlanamam diyosan hiç düşünme ayrıl ama onsuz yapamam onun için mutluluğum için her şeyi göze alırım diyosan bi kere daha düşün bend,ce umarım her şey yoluna girer. vereliniortak

onu cok seviorm bi ton odunluk yapmasına ragmen bana sık sık seni seviorm dememesine ragmen her konuda tartısma yapmamıza ragmen onu cok ama cok seviyorum..yarın yüzügü atcamdan haberi yokk ona büyük bi şok olcak nasıl dayancam bilmiorm tek teselli yasım 23 ..unuturm daha kimler gelir kimler gecer die avunuorm ama o tanıdgm en dürüst insandı hayatta..sadece huzur istemiştim hayattan sadece huzur..o ise kıskanclıklarıyla bile huzurszlk cıkarttı..onu cok seviorm canım cok yanıoo..herseymz hazrdı..evmiz bile tutulmstu her sefernde bitti diordum ama simdi kesin bitti sanrm bu kararı vermek zorndayım o hiç istemese de..:1no2:

hepimizinki biraz odun balım yontarsın yavaş yavaş gider ama diyorsanki bıçak kemiğe dayandı diyecek birşey yok ama çok iyi düşün derim yinede

Canım hepimiz zaman zaman yaşıyoruz böyle sıkıntılar.
Şurda biride ben hiç yaşamadım desin valla inanmam.
Benimki sana benzemez seninki bana benzemez.
Annemin her zaman bir lafı vardır.
İyi zaten iyidir önemli olan kötüyü iadare edebilmekte.
Bundan sonra karşına çıkıcak olan insanın sorunsuz olacağı ne malum.
Dört dörtlük hiç bir insan yoktur.
Bence eğer seviyorum diyorsan ki seviyorsun şansı gerçekten hak ediyorsunuz demektir.

bence yüregini dinle sen başka laflara bakma..
kolay mı nişan atmak..zaten her erkek biraz odun degilmi..
bu devirde düzgün insan bulmak o kadar zor ki..kıskanc olsun bırak
seni seviyorum demesin bırak bunlar onemli degil..tabıkı onemli ama
sevmese neden kıskansın trip atsın birde byle düşün..kafan karısık o kadar
sen bunlar yerine evine bakabilecek birimi , sana saygı duyuyormu seni seviyor mu
bunları düşün cevap evet se aptallık yapıyorsun demekki....
birde şyle düşün türk toplumunda yaşıyoruz nişan atmış biri olarak anlıcaksın..
her durumu düşün öyle karar ver canım olurmu
...

Sizi erkek tarafımı tuttu kuzum zira bu kadar komik yorum duymadım; kız anlaşamayacğı biri ile neden evlensin kimse nişanlanıp ayrılınca ölmüyor, önemli olan kendisi için ne doğru ise onu yapması..

Sevgili Melis nişan atmış birisi olarak en çok ben anlıyorum seni (eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar hesabı) böyle nasihatlar yüzünden yürümeyen bir nişanlılığı uzattıkça uzattım ha düzelir ha düzelicek derken baktım zaman geçiyor, emin ol zamanla hiç bir şey değişmiyor o neyse o.. En sonunda senin gibi bende mantığımı dinledim attım nişanı, o kadar çok çekmişimki şimdi daha iyi anlıyorum nefes almaya başladım aylardan sonra benimkide aşırı kıskançtı.. Dolayısı ile bence kimseyi takma ne çevreyi ne onu ne bunu evlendiğinde sen yaşayacaksın o insanla, kimse bilmeyecek ne çektiğini.. Boş şans dilerim..

Sizi erkek tarafımı tuttu kuzum zira bu kadar komik yorum duymadım; kız anlaşamayacğı biri ile neden evlensin kimse nişanlanıp ayrılınca ölmüyor, önemli olan kendisi için ne doğru ise onu yapması..
e

beni erkek tarafı falan tutmadı..ben herhalde türkiyede yaşamıyorum veya siz başka yerde yaşıyorsunuz onu anlamadım..herkez farklı şekillerde düşünebilir..sonucta düşücta düşünce özgürlügü var..genellikle toplumda nişan atmak pek olumlu olarak yer bulmuyor..herkezin kendi görüşüdür bu..sadece siz saygı duymalısınız yapılan yorumlara..benım düşüncem böyledir..en azından cevremdeki insanların tutumu bu..ben hatalar yapmadım mı eet yaptım..ama bu bir gerçek toplumun düşündükleri de onemli..ben aman ne derse desinler ben istedigimi yaparım diyemem..yaşayanları cok gördüm çunku..burda anlaşamamazlık diye bir durum yok..sadece arkadasın kafası
karısık bıraz dügün stresi olabilir maddi sıkıntı olabilir..
nişanlısının da stres yapması bu yüzden böyle olması normal..
arada sevgi var hemde cok büyük bir sevgi..
benım orda söylemem sevgi kolay bulunmuyo bu devirde..
onuda yazmamın sebebi caydırıcı gelir diye söyledim..
cunku bir ilişkinin kolay sebeblerden dolayı yıkılması taraftarı degilim..
yinede yapmış oldugun yorum için teşekkür ederim..

e

beni erkek tarafı falan tutmadı..ben herhalde türkiyede yaşamıyorum veya siz başka yerde yaşıyorsunuz onu anlamadım..herkez farklı şekillerde düşünebilir..sonucta düşücta düşünce özgürlügü var..genellikle toplumda nişan atmak pek olumlu olarak yer bulmuyor..herkezin kendi görüşüdür bu..sadece siz saygı duymalısınız yapılan yorumlara..benım düşüncem böyledir..en azından cevremdeki insanların tutumu bu..ben hatalar yapmadım mı eet yaptım..ama bu bir gerçek toplumun düşündükleri de onemli..ben aman ne derse desinler ben istedigimi yaparım diyemem..yaşayanları cok gördüm çunku..burda anlaşamamazlık diye bir durum yok..sadece arkadasın kafası
[/QUOTE

Peki bu arkadaş evlenip boşanırsa bu toplumdaki konumu ne olacak sayın arakadaşım?? Herkesin lafına bakarsan hayatın boyunca acı çekersin..

inşallah bundan sonraki erkek arkadaşın bu saydığın özelliklerde olmayan biri olur.Yalnız yaşım 23 kimler gelir kimler geçer diye düşünme.Ben nerdeyse 28 yaşındayım ve 19 yaşında sevdiğim insan kadar kimseyi sevemedim,ayrıldıktan sonra bırak sevmeyi 6 sene boyunca kimseye bakamayıp hoşlanmadım kimseyle birlikte olmadım.25 yaşında başka birini sevdim ama o insan kadar olmadı olamaz tabi.Bunun yaşla alakası yok,insanın karşısına herzaman seveceği biri çıkmıyor.Ben şaşırıyorum bu kadar çok ayrılıpta başkasını seven insanlara.Daha gencim daha iyisi çıkar mantığıyla hareket edersen yanlış edersin.Genel anlamda konuşuyorum.

bu doghru yaşla ılgısı yok bu olayın yıllarca sevdım deyıp karsılık bulamayabılır ya da sevemeyebılırsın
aradıgını bulunca o senı begenmeyebılır

artı bu adamın anlattıklarından cıkardıgım sadece sevgı cıkıyor ortaya
adam senı cok cok cok sevıyor o yuzden kelımenın argosuyla tozutmus,
yanı sevgısınden ne yapıcagını sasırmıs, bence hıc sımarma hıc sınırlerını bosuna bozup sımarma bak yıne sımarma dedım cunku sevgıden sımarmıs ve kızgın olmussun
sole bak askım böle yapıncassenden soguyorum bende daha cok sevmek ıstıyorum senı bırak bıraz ben koşayım senın pesınden ben merak edeyım sen bogma benı kkacasım gelıyor de :kedi:
söle böle söle bılmıom bosa kaybedıceksın yıllar sonra tekrar degerın ı anlaıp belkı ıstıceksın ama bu tatlılıkta bu meraklılıkta olucak mı bılmıorum :umursamaz:

e

bu kız bu konuda hep dogru soylemıs
sevgı kolay bulunmuyor bosuna kaybetmesının maansı yok sonrada n üzülebılır bunu da dıkkate alsın yaş da öle onemlı degıl askı 40ına kadar bulamazsa o zaman ne yapacak bu baslıgı açan kız bır düşünsun mantıklı karar versın taraftarıyız. turkbayragi

Back
X