Yarn Nian boham gnderiyorum canm acyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derdimle ilgilenen arkadaslar,hepinizin düşüncelerine saygı duyuyor ve hepinize yorumlarınz için teşkkr ederim insan böle bi anda iyi de olsa kötü de olsa birilernden bişeyler duymaya ihtiyacı oluoo..şuan bunları yazarken ellerim titrio,..aileme söyledim ailesine bildirin bitttiğnii dedm bablarmz görüşmüşler ve nişanlımda ailesine ben bugunedek hep aradım ve devam etmesi için cabaladım artık o kararını vermiş ben de bıktım huzursuzlktan ama sevgimden devam ettm felan demiş tamam bitti demiş bunları duyunca şok oldum bugunedek hep bitsin derken belkide onun sevgisine güvendiğim için rahatca btsin dedimi farkettm birde kendine cekidüzen verir mi die de bitsin derdim..canım cok yanıo iki aile de cok üzgün ve bitmesin diolar iki ailede birbirini cok sevio nişan bohcası gelmedi de gitmedide ama benden son söz bitti cıktı o da yukarıda ki cümleleri sarf edip tamam bitsin demiş inanmıorm o asla ama aslaa kabul etmezdi böle bişeyi..sakın kızmayn bana ne isitosn bitti işte die canım yanıoo gururlu bir kız olmama ragmen suan ona koşmak istiorm ama cok mantıksz bu..eğer ona giden ben olursam yani vazgecen,herseyi kabullenen ben olcam..bu durum onun lehine olcak..ama mantıklı düşünüp onun gelmesini beklesem diorm offf ya hersey için gec olursa..Allahım ne olur yardm et..hayatımda asla aklıma gelmezdi sevgilimle nişanlandktan sonra böle şeyler yasayacagım..kimse bana yardım edemez sanrım kendimden baska..

niye ailen yoluyla ailesine bildirttmişsin? ben olsam çokk kırılırdım,o kadar seveyim nişanlanayım evimi kurayım karşımda ki beni muhattab bile almasın,karşısına alıp bu kararı söylemeyi bile gereksiz bulsun.Birşeyden haberim yokken babam gelicek x senden ayrıldı ailesi yoluyla bize söyledi desin.Kendini değersiz görürdüm.Bende nişanlın gibi yapardım,çünkü bu çok ciddi bir karar olmuş ve kendisine bile söylememişsin.Arada kavga falan da olmamış ki hani yüzyüze gelemeyecek hale gelmişsiniz diyeyim.Alırsın karşına dersin anlaşamıyoruz ,sonrada ailelere bildirilir,artık bohçamı gider ne gider onlarda gönderilirdi sonra.

umarım pişmanlık yaşamazsın bak güzelim benimde 7 yıllık bir bilrliktelğim vardı yeri geldi bizde kavga ettik ya o alttan aldı yada ben bişiler bi şekdilde ilerledi gitti benim erkek arkadaşımda evlenmeye 1 ay kala kıskançlık yüzünden bitti dedi söyle ailene dedi bunlar belki kızgınlıkla söylenilmiş sözlerdi belki ama söylenildi ben aileme bişi söylemedim çünkü bu konuyu kendi aramızda konuşup halletmeden ailenin araya girmesi bana göre mantıklı değil bak bugün 24.günümüz ve biz hala ailemize bişey söylemedik bian kızgınlıkla yorgan yakmak kolay ama düzeltmek zor şuan tlfnla konuşmyrz sadece msjla konuşmaya çalışyrz yaptığından pişman tabi şuna gelicem keşke aranızda halletseydiniz saygı sevgi güven anlayış alttan alma bunalr ilişkde çok önemli çocuk dönermi dönmezmi bilemem ama hata yapıpı yapmadığınada sen karar ver direk ailelere atmışsın topu yanlış keşke demezsin inş hayırlısı olsun artık

niye ailen yoluyla ailesine bildirttmişsin? ben olsam çokk kırılırdım,o kadar seveyim nişanlanayım evimi kurayım karşımda ki beni muhattab bile almasın,karşısına alıp bu kararı söylemeyi bile gereksiz bulsun.Birşeyden haberim yokken babam gelicek x senden ayrıldı ailesi yoluyla bize söyledi desin.Kendini değersiz görürdüm.Bende nişanlın gibi yapardım,çünkü bu çok ciddi bir karar olmuş ve kendisine bile söylememişsin.Arada kavga falan da olmamış ki hani yüzyüze gelemeyecek hale gelmişsiniz diyeyim.Alırsın karşına dersin anlaşamıyoruz ,sonrada ailelere bildirilir,artık bohçamı gider ne gider onlarda gönderilirdi sonra.

haklısınız.. nişanı aileye attırmak hata olmuş..

konu sahibi arkadaşım, siz şuan boşluktasınız.. birbirinden nefret ederek ayrılan çiftlerde bile ayrılık gündeme düştüğü ve bittiği an , yıkılma, hayattan zevk alamama,mutsuzluk oluyor..

bu durumunuz geçecek diye düşünüyorum..

ama illaki ben sadece onu istiyorum, onu seviyorum, mutsuzda olsam umurumda değil evlenirim, katlanırım, sineye çekerim diyorsanız geri adım atın..

pişmanlığınızı dile getirin..

ama şuda bir gerçekki, burdan birçok konu açan bayana güzel tavsiyeler verildiği halde tam tersini uyguladılar ve tekrar yeni konularla, hatta üyelerin uyardığı konularla gündeme geldiler..

pişman oldum, evleneceğim derseniz umarım buraya" kocamla mutsuzum" başlığı açmazsınız..

karar sizin.. bizler sadece dışardan gördüklerimizi yazdık.. sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak yorum yaptık..:delphin:

birde şyle düşün türk toplumunda yaşıyoruz nişan atmış biri olarak anlıcaksın..her durumu düşün öyle karar ver canım olurmu...

Kaç yaşındasınız bakmadım ama hala bu yüzyılda böyle bir düşünceyi dile getirebilen bir bayan olduğu için :gitme: üzgünüm.

Nişan atmış olarak anılmakta bu durumda düşünülecek bir konu değil zaten. :1ninca:
Niçin aşamıyoruz bunları anlamıyorum bir türlü
.

vereliniortak Nişanın anlamı ne acaba? Birbirini daha iyi tanıma, evlilik öncesi daha enşne boyuna düşünme dönemleri değil mi acaba ? :uhm: Onu geçtim evlenmiş bile olsa insanlar, gitmiyorsa mutsuz anlar mutlu anlardan çoksa bitirmeli evliliği, ömür boyu acı çekmenin ne anlamı var ki? :sm_confused:

ailesine soyleme sebebi belkide nisanlisini karsina alip konussa geri adim atmaktan korktu..
birbirlerini sevselerde anlasamiyorlar cunku..
hayirlisi olsun..

derdimle ilgilenen arkadaslar,hepinizin düşüncelerine saygı duyuyor ve hepinize yorumlarınz için teşkkr ederim insan böle bi anda iyi de olsa kötü de olsa birilernden bişeyler duymaya ihtiyacı oluoo..şuan bunları yazarken ellerim titrio,..aileme söyledim ailesine bildirin bitttiğnii dedm bablarmz görüşmüşler ve nişanlımda ailesine ben bugunedek hep aradım ve devam etmesi için cabaladım artık o kararını vermiş ben de bıktım huzursuzlktan ama sevgimden devam ettm felan demiş tamam bitti demiş bunları duyunca şok oldum bugunedek hep bitsin derken belkide onun sevgisine güvendiğim için rahatca btsin dedimi farkettm birde kendine cekidüzen verir mi die de bitsin derdim..canım cok yanıo iki aile de cok üzgün ve bitmesin diolar iki ailede birbirini cok sevio nişan bohcası gelmedi de gitmedide ama benden son söz bitti cıktı o da yukarıda ki cümleleri sarf edip tamam bitsin demiş inanmıorm o asla ama aslaa kabul etmezdi böle bişeyi..sakın kızmayn bana ne isitosn bitti işte die canım yanıoo gururlu bir kız olmama ragmen suan ona koşmak istiorm ama cok mantıksz bu..eğer ona giden ben olursam yani vazgecen,herseyi kabullenen ben olcam..bu durum onun lehine olcak..ama mantıklı düşünüp onun gelmesini beklesem diorm offf ya hersey için gec olursa..Allahım ne olur yardm et..hayatımda asla aklıma gelmezdi sevgilimle nişanlandktan sonra böle şeyler yasayacagım..kimse bana yardım edemez sanrım kendimden baska..

erkek arkadaşının neden böyle bir tepki verdiğini yazayım istese tam terside tepkide verebilirdi ama diyosunki sürekli bitti dediğim halde bitirmezdi düzeleceğini birdaha yapmayacağını söyler olay o anlık tatlıya bağlanırdı gibi şeyler söylemişsin şimdi neden böyle yaptı demişsin neden ters tepki verdi beni sevmiyormu diyede düşünebilirsin işine geldi diyede düşüne bilirsin ama sen eğer nişanı atmadan önce eski yaptığın gibi yüzyüze konuşupta bitti deseydin seni döndermeye vazgeçirmeye çalışırdı bak aşkım aileye taşındı bak nişanlandık evlilik sitresindeyiz ondan böyleyim derdi vazgeçirmeye çalışırdı ozamanda senin istediğin olurdu senin isteğin bunu duymaktı ama babanı göndermişsin baban aracılığııyla aktarmışsın konu ciddi bir meseleye dönüşmüş zaten nişanlısınız evliliğin temellerini atmak için ciddi bir işe girişmişsiniz sonrada bu kararı kendi başına almışsın ve uygulamışsın önce yüzyüze nişanlınla konuşmak yerine aileni devreye sokmuşsun ciddi bir soruna dönüşmüş sonrada gururumu ayaklar altına almayacağımı bilsem koşarım diyosun herkesin bir gururu şerefi var canım benim tek burdaki konu senin gururun üzerine kurulu değil sen olayı aileye taşıyorak onla ilk konuşmayarak bu kararı aldın onun gururunu şerefini hiçe saydın sonrada neden böyle yaptı demekki oda razıymış gibi yorumlar yapıyosun dur bakalım orda yavaş gel yaptıklarıyın bedelini çekiyosun belki bunların olmasını tahmin etmemiştin ama oldu eden çeker tabiriyle şimdide çekiyosun yinede sana hakkında hayırlısını diliyorum pişman olmak yerine bi bildiğim vardı ve yaptım dersin ve oturursun yerine artık tekrardan başlama tekrardan olsun gururunu ayaklar altıma almaya razıyım diyosan nişanlında bu çocuk oyuncağımı sen benle dalgamı geçiyon adammı seçiyon diyecek ozaman ilişki yerle bir olcak bence ortalık durulsun kaderimde o yokmuş diyeceksin ve kaderine ve hayatın sana ilerde göstereceklerine razı olacaksın ve hayatını yaşayacaksın yaptın ettin şimdide bedelini çekiyosun kırdıysamda üzgününm burdakilerin yorum yapanların çoğuda bunu düşünüyordur bunları söylemek istiyordur eminim

sevgi bazen evet yetmiyor ama sen ayrılmak için baya gec kalmıssın yaa canımm ev tutulmus falan yenimi oldu bunlarki

allah sabrınızı versin inşallah arkadaşım.. gerçekten sevgi bazen birçok şeyin önüne geçemiyor.sevsende mutlu hissedemeyebiliyorsun kendini.

bende nişanlımdan ayrıldım.sebep ise beni 2 gün boyunca aramadı neden aramıyosun diye aradım ve dediki umduğum gibi çıkmadın dedi..bunu duyunca çıldırdım.madem öyle ayrılalım dedim.ama laf ağzımdan çıkar çıkmaz özür diledim.aşkım bunu söylememeliydim dedim.tamam dedi kabul etti.ve 2 ay sonra beni yine aramadı tam 5 gün sürdü ve yine ben aradım tabi..neden aramıyosun aşkım dedim sen bana ayrılalım dedin onu unutamıyorum dedi..tam 2 hafta boyunca yalvardım yalvardım yapma etme diye.ama doğru düzgün telefonlarıma bile cvp vermedi..hata yabancı gibi konuştu..nasılsın diye soruyodum cevabı tekrar ben veriyodum iştenmi geldin yoruldunmu diye..sabah uyanınca hemen msj atıyodum cvp vermiyodu..neyse brigün tlfonu kapalıydı defalarca aradım msj attım beni ara diye..ogünün sabahında aradı ve anne ve babasının yanına geldiğini söyledi.senin yüzünden burdalar dedi..ben onları bile dinlemiyorum senimi dinleyecem dedi.beni sevmiyormusun dedim sevmiyorum dedi.istemiyomusun istemiyorum dedi..bende beni tanıığında hemen sevmedn zamanla odu yine olur dedim o ise evlenince senin eline bile değmem evede gelmem sadece eve para getririm dedi tamam dedim gönlü olsun diye o ise daha fazla gözümden düşme yeter artık dedi.bende daha fazla dayanamadım o güne kadar hiç düşünmediğim şeyi yaptım.nişan bohçasını gönderdim.sonra 1 ay sonra felan beni aradı beni sevdiğini söyledi tabi bende hemen atladım çünkü öyle seviyorum ki onu..ama ailemi ikna edemedim.bitti yine..

bende nişanlımdan ayrıldım.sebep ise beni 2 gün boyunca aramadı neden aramıyosun diye aradım ve dediki umduğum gibi çıkmadın dedi..bunu duyunca çıldırdım.madem öyle ayrılalım dedim.ama laf ağzımdan çıkar çıkmaz özür diledim.aşkım bunu söylememeliydim dedim.tamam dedi kabul etti.ve 2 ay sonra beni yine aramadı tam 5 gün sürdü ve yine ben aradım tabi..neden aramıyosun aşkım dedim sen bana ayrılalım dedin onu unutamıyorum dedi..tam 2 hafta boyunca yalvardım yalvardım yapma etme diye.ama doğru düzgün telefonlarıma bile cvp vermedi..hata yabancı gibi konuştu..nasılsın diye soruyodum cevabı tekrar ben veriyodum iştenmi geldin yoruldunmu diye..sabah uyanınca hemen msj atıyodum cvp vermiyodu..neyse brigün tlfonu kapalıydı defalarca aradım msj attım beni ara diye..ogünün sabahında aradı ve anne ve babasının yanına geldiğini söyledi.senin yüzünden burdalar dedi..ben onları bile dinlemiyorum senimi dinleyecem dedi.beni sevmiyormusun dedim sevmiyorum dedi.istemiyomusun istemiyorum dedi..bende beni tanıığında hemen sevmedn zamanla odu yine olur dedim o ise evlenince senin eline bile değmem evede gelmem sadece eve para getririm dedi tamam dedim gönlü olsun diye o ise daha fazla gözümden düşme yeter artık dedi.bende daha fazla dayanamadım o güne kadar hiç düşünmediğim şeyi yaptım.nişan bohçasını gönderdim.sonra 1 ay sonra felan beni aradı beni sevdiğini söyledi tabi bende hemen atladım çünkü öyle seviyorum ki onu..ama ailemi ikna edemedim.bitti yine..

bence bitişi daha hayırlı olmuş canım.. herşeyin hayırlısını dile... :teselli:

Allah hepmizin karşısına hayırlı insanları,kadir kıymet bilenleri çıkartsın inş.opuyorumnanaktan

bence bitişi daha hayırlı olmuş canım.. herşeyin hayırlısını dile... :teselli:

Allah hepmizin karşısına hayırlı insanları,kadir kıymet bilenleri çıkartsın inş.opuyorumnanaktan

amin..:Saruboceq:

bu erkekler ne kadar düşüncesiz oluyorlar... çok ağır sözler söylüyorlar kötükedihüso

kesinlikle dogru karar, yaramaz o adam, simdiden mutsuzsun ya neden evleneceksin ki?

Back
X