Yaş 19 ama vücut...

ben selülitin kişinin yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim de 18-19 yaşımdan beri vardır.ki o zaman zayıftım. o zaman azdı tabi. şimdi 29 yaşındayım daha da feci durumda. annem 53 yaşında hiç seliliti yok.o da benim gibi besleniyor. oysa benim özellikle kilo aldığımdan beri göbeğimde kollarımda bile oldu hafif hafif. bacaklar daha kötü durumda tabi
benim de 6-7 kilo falan fazlam var. spora başlıcam bakalım geçecek mi?
ama kremlere falan inanmıyorum ve ileri dercede selülitin zor tedavi edileceğini düşünüyorum. belki biraz azalır

ben selülitin kişinin yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. benim de 18-19 yaşımdan beri vardır.ki o zaman zayıftım. o zaman azdı tabi. şimdi 29 yaşındayım daha da feci durumda. annem 53 yaşında hiç seliliti yok.o da benim gibi besleniyor. oysa benim özellikle kilo aldığımdan beri göbeğimde kollarımda bile oldu hafif hafif. bacaklar daha kötü durumda tabi
benim de 6-7 kilo falan fazlam var. spora başlıcam bakalım geçecek mi?
ama kremlere falan inanmıyorum ve ileri dercede selülitin zor tedavi edileceğini düşünüyorum. belki biraz azalır

Aynen benim gobegimdede var:( insallah sporla kurtuluruz bu illetten. Acaba solaryum falan gorunumumu azaltir mi yoksa orda renk farki olmaz mi?

Sevgili KK ablalarım :ssz: burada hep birlikte ne dertlere çare bulduk... Bende size bir derdimi anlatmak istiyorum

Ben 15 yaşımdan beri kilo alıp veriyorum ve şu an 19 yaşındayım... Ne kadar spor yapmış olsamda iyi bakamamışım ki kendime vücudum tam bir rezalet! selülit lafı biraz kibar kalıyor. Özellikle kalçam üzerinden taramalı tüfekle geçilmiş gibi adeta :2: Aslında bu durum 2 senedir falan var fakat ben kilolarımdan dolayı açık giyinmeyi tercih etmeyen
birisiyim, bu yüzden o kadar dikkat etmezdim, ama son zamanlarda bu durum aşırı canımı sıkıyor. Ciddi ciddi vücudumun en diri olması gereken dönemde en az 50 yaşındaki bir kadının vücuduna sahip gibiyim.( tabi ki bakımsız bir kadının). Zaten 2 yıldır bu sebeple bir bahane bulup tatillerden kaçıyordum fakat bu sene kilo vermek adına ciddi çabalarda bulunuyorum. Ben de yazın arkadaşlarımla havuza falan gitmek isterim. :(. Estetik bir operasyon geçirmem mümkün değil malum öğrencilik. (ailem kuaföre zor gönderiyor yahu :17:) Yağlar, kremler içinde iş işten geçtiğini düşünüyorum. Zaten hepsinden kurtulmak gibi büyük bir hedefimde yok ama artık banyodan çıkınca vücudumu her kadın gibi kremlemek istiyorum, o halimi görmemek için hızlı hızlı giyinmek istemiyorum. Sizce nerden başlamalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
.

Tatlim ben sana kendimden örnek vereyim. Gecen sene sinav stresinden kendimi yemege vermistim ben. 50 kiloyken 55-56 kiloya cikmistim boyum oldugu icin kilolu durmuyordum fazla ama selülitlerim olusmustu. Caya 3-4 seker atardim cok tuzlu yerdim hamur isi vs. cok tüketirdim. Sonra yazin bikini giyince tüm selülitler ortaya cikti hatta annem bana benden cok selülitin var demisti :5:
Sonra bana bir hirs bir azim geldi. Sekeri hayatimdan cikardim cayi nescafeyi sekersiz icmeye basladim hamur isi yemedim tuzu azalttim. Bol bol yüzdüm sahilde yürüyüs yaptim okul vakti takima girdim voleybola basladim hala daha devam ediyorum. Sonra bir baktiim aa selülitlerim kaybolmuss :32::32:
Az ama öz ye canim spor yap bol bol yürü... :34:

kahve cokmu zararli ki? ben kahvesiz yapamam =(

ben kilomdan memnunum ama fit olmak istiyorum ve selilüt ve catlaktan ödüm kopuyor :18::18:

bol bol yürüyorum bende, ise yürüme gidip geliyorum cünkü masa basi calisiyorum 8 saat.. yoksa hic haraket ettigim yok..

ayrica cok su iciyorum ama yediklerime pek dikkat etmiyorum malesef.. cok seker cikolata chips fln severim, görsem kendimi tutamam..ama azalatmaya gayret ediyourm.. bence bütün bunlarin biraz genlerlede alakasi var.. biraz degil baya baya yani :D

benim sülalede bütün kadinlarda catlak mevcut, bakalm ben savasimi veriyorum insallah uzuuuuun süre hatta ömür boyu catlak yüzü görmem.. vücüdümü hep nemlendiriyorum.

ah birde varisleri var 2 teyzemin ve anneannemin..:18:

kahve 3ü bir aradalardan ziyade filtre kahve olmalı ve tabi ki içinde krema, süt tozu, şeker vs. olmamalı. sade kahve yani. diyetisyenime "kahveme dokunma istersen 1 lokma ekmek yazma" demiştim, anlattığım şekilde içersem zararının olmayacağını söyledi. ki ben kahveyi koca kupalarda 2-3 defa içerim. kahveme dokunmasın kimse :113:

canım sana tavsıyem kesınlıkle plates...ben gecen yaz dugunum sebebiyle basladım ama o ara zamansızlıktan gidemedim.sadece 5 derse gittim haftada 3 gundu dusun bı bucuk hafta kadar gıtmısım ve kadın sasırdı bacaklarımda 2 ser santım ıncelme vardı sımdı okulumla ılgılı duzene gırer gırmez evde baslıcam platese illa bi yere gitmek lazım degıl.karar verdıysen vucudunu sekle sokmaya mutlaka basarabılırsın.ınternetten arastr plates hakkında bılgı edın vıdyoları ızle en cok ısıne yarayan bolgelerle ılgılı basla vıdyoların karsıısna gecıp yapmaya.cok zor bısey degıl yanı plates toplarıda 12 tl bısey.lastıklerde o cıvarda.ıstıyosan basarabılırsın.bıde benım basket oynadıgım ıcın eskıden kaslıydı vucudum cok daha zor erırmıs kaslar yag olsa daha kolay ısımız demıstı.tabı bunun yanında saglıklı beslen cok azaltmana gerek yok yemegını saglıklı olsun aksam 7 den sonra yeme yeter.bunları yaparsan gozle gorulur bı fark olusur 1 bucuk aya kadar..bıde sunu unutma ınsan bıseyı 21 gun sebat edıp yaparsa bunye ona alısıyomus ve zor gelmıyomus yanı ılk basta zorlıcak 1 hafta hamlık agrısı cekıceksın snra 21 gun gectımı ıstesende bırakamıcaksın bunu unutma.daha yasın cok kucuk o kılollar yaglar oturmadan cabala bence.kendın ıcın kendını ıyı hıssetmek ıcın cnm..

denemedıgım ama duydugum bırseyı yazıyım bende sana banyodan cıkmadan once selülit olan bolgelere once sıcak su sonrada soguk su tut kan dolasımın hızlanır ve o bolgelerdekı yaglar yakılmaya baslanır dıye okumustum bıyerde ve bencede mantıklı her banyodan sonra tavsıye ederım canım:16::16::16::16::16:

Evet bu olay çok işe yarıyo arkadaşlar bacaklar nasıl diri oluyo, çıkınca bi'güzel de krem ooh:21:
Soğuk sudan kaçıyosanız kademe kademe soğuğu açın ılıktan başlayıp, soğuğa doğru gittikçe vücut böyle bi'tepki vermiyo bknz:------> ":53:" :9: Ayrıca kesede çok işe yarıyor.
Onun dışında çayı şekerli içiyorsan kademe kademe azalt ben dolu dolu üç kaşık şekerli içerken şimdi kaşığın ucuyla koyduğum şeker bile şerbet gibi geliyo.
Sabah kahvaltını güzelce yap, öğün atlama her şeyden ye ama az az. Ben yasak olayını yanlış buluyorum çünkü bi'kilo bile verdiğimi hissetsem deli gibi saldırıyorum yasakladıklarıma 1 kilo 2 kilo olarak dönüş yapıyor:27:

Su içinde günlük 2 litre ve üstüne çıkmaya çalış, bunun içinde şu büyük kola bardakları gibi bardaklardan kullanırsan daha rahat tüketirsin. Olmadı 1,5 litrelik şişelerden al bitene kadar içersin hem de ne kadar içtiğini rahat anlarsın.

Koşu bandında varsa şanslısın ben dışarı çıkmak istemiyorum diye odada ayna önünde durduğum yerde koşuyorum biri görse bu deli napıyo der:27: Bi'de ayakta durup sandalyeye oturacakmış gibi bir hareket var onu da günlük 10-20 diye arttırarak yaparsan çok faydasını göreceksin. Kollarda da sarkma varsa 1 litrelik şaşallarla indir kaldır fazla ağırlıkta kasa dönüşebiliyor:21:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selulit hareketsizlikten oluyor. Kilomdan memnunu ama kis aylarinda hareketsizlikten bende de selulit cikar. ilk baharda spora baslarim ve yazin gecmis olur. sonra ekim ayiyla birlikte yine cikar hahaha :D bu hep boyle oldu. Yurumek lazim, bir de bol su.. spor olmadan verilen kilo, sarkmalara, selulite vs yol aciyor. kesinlikle ihtiyacin olan sey spor :8:

bol bol koş,protein ağırlıklı beslen aksi halde kilo verdiğinde sarkma sorunu yaşarsın.saç ve kirpik kaybı da cabası

Son düzenleme:
Ben de deneyeyim bari :)

Tafsiye ederim ama o keseler şu sert olanlardan olmalı. Yosun sabunu ben cok az kulana bildim, Türkiye'den getirmiştim ama yosun sabunu olduğunu bilmiyordum, el sabunu diye tam kullanmaya başladı eşim, kk'dan güzel yararlarını okuduğumda, Google'dan araştırdım. Birde Bakdim, tr'den getirdiğim sabunmuş:9: nerdeyse bitmek üzereyken eşime artık bu benim dedim :15: ama pürüz olmazsında sağlıyor :27: Ben kese ve normal sabunla devam ediyorum artık, burda bulamadığım için:(

karatay diyetini tavsiye ederim. bi kitabını al oku. 10 lira fln zaten. gerçekten işe yarıyor

banyoda sıcak suyla banyo yapmayınn... özellikle bacak kısımlarınıza duştan çıkarken soğuk su tutunki kan dolaşımı hızlanarak gerginlik kazansın.. ayrıca fitness gerçekten çok işe yarıyor artık ismek ücretsiz... cerrahi bi operasyon olmaya şartlar uygun bile olsa yaş çok küçük diyorum bi estetisyen olarak.. hem o da bakii değil ki,nede olsa kul yapısı...

Sevgili KK ablalarım :ssz: burada hep birlikte ne dertlere çare bulduk... Bende size bir derdimi anlatmak istiyorum

Ben 15 yaşımdan beri kilo alıp veriyorum ve şu an 19 yaşındayım... Ne kadar spor yapmış olsamda iyi bakamamışım ki kendime vücudum tam bir rezalet! selülit lafı biraz kibar kalıyor. Özellikle kalçam üzerinden taramalı tüfekle geçilmiş gibi adeta :2: Aslında bu durum 2 senedir falan var fakat ben kilolarımdan dolayı açık giyinmeyi tercih etmeyen
birisiyim, bu yüzden o kadar dikkat etmezdim, ama son zamanlarda bu durum aşırı canımı sıkıyor. Ciddi ciddi vücudumun en diri olması gereken dönemde en az 50 yaşındaki bir kadının vücuduna sahip gibiyim.( tabi ki bakımsız bir kadının). Zaten 2 yıldır bu sebeple bir bahane bulup tatillerden kaçıyordum fakat bu sene kilo vermek adına ciddi çabalarda bulunuyorum. Ben de yazın arkadaşlarımla havuza falan gitmek isterim. :(. Estetik bir operasyon geçirmem mümkün değil malum öğrencilik. (ailem kuaföre zor gönderiyor yahu :17:) Yağlar, kremler içinde iş işten geçtiğini düşünüyorum. Zaten hepsinden kurtulmak gibi büyük bir hedefimde yok ama artık banyodan çıkınca vücudumu her kadın gibi kremlemek istiyorum, o halimi görmemek için hızlı hızlı giyinmek istemiyorum. Sizce nerden başlamalıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
.

Yazan oldumu bilmiyorum ama en muhteşem çözüm pilates. Al Ebru sallinin DVD sinı ya da çektir bir yerden. Her gun yap düzenli olarak. Bir ay sonra toplu ve fit bir vücudun anahtarını kapmış olacaksın. Bunu depresyon anında 86 kilodan 63 kiloya düşen biri olarak yazıyorum. Benim kalçam portakal gibiydi. Su an gören sen naptin kendine diyor.

Arkadaşlar ben de bu dertten eerken yaşta muzdarip olan birisiyim. Yurtdışı seyahatlerimde bile buna çare arardım hep, Bigün Fransa'da bi kadın mağazasında Lytess ile tanıştım, halbuki Türkiyede de olan bir markaymış. Tabi ki her şeyde önemli olan erken teşhis ve önlem her hastalık gibi. Selülit daha olmadan onlar bu tarz kıyafetleri taytları giymeye başlıyorlar Avrupa'da. Biz son noktada artık.. Ama ben iki senedir nerdeyse tüm Lytess ürünlerini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Tabi burada şeker un falan da cok tüketmeyin dememe gerek yok dimi :))

Kesınlıkle spor yap bebegım. Ayrıca hıc üzülme. 1 ay sporla sorunu cozecegınden emınım.

yaaa hala gülüyorumm sen çok yaşa hemiii

"kalçam taramalı tüfekle geçilmiş gibi"

:52::52::52:

sen yine taramalıyla kurtarmışsın ,benimki kalaşnikofla geçilmiş gibii anamm :52:

Son düzenleme:
Back
X