Yaş 19

nzzz_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
43
76
88
İyi akşamlar herkese.. 19 yaşındayım ve bu yaş aralığının belirsizliğini yaşıyorum. aciklayayim. Özel üniversitede %50 burslu okuyorum. Su zamana kadar hep devlet okulunda okudum. Ve okul kazanamamis olmaktan aileme yük olmaktan cok rahatsizim.iste boyle icimi dokmek istedim. Okudugunuz icin tesekkurler..

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese.. 19 yaşındayım ve bu yaş aralığının belirsizliğini yaşıyorum. aciklayayim. Özel üniversitede %50 burslu okuyorum. Su zamana kadar hep devlet okulunda okudum. Ve okul kazanamamis olmaktan aileme yük olmaktan cok rahatsizim. Kendimi cok sorumlu hissediyorum. Bazen bu yükün altinda eziliyorum. Bazen ailemden laf işitiyorum; daha cok calissaydiN da devlet okulu kazansaydin gibi. Onlar beni istemeyerek göndermedi tabi ama. İste ücretli bi okula gidiyor olmak bana bir sorumluluk yükledi. Arkadaslarimla gezmeye cikmak istiyorum masraf ustune masraf oluyor. Durumumuz kötü degil. Ben istiyorum ki kendim birseyler basardigimi goreyim. Ama bakiyorum ki okul desen aile parasiyla okuyorum. Kendime bi vasfim yokmus gibi geliyor. Yani devlet okulunda okurken hic boyle hissetmiyordum. Ben cok kafama takiyorum. Gelecek kaygisi icindeyim. 4sene daha okulum var. Birseye tutunmak istiyorum Yazin calismayi düşünüyorum. Ve calisip harcligimi biriktirip okul param icin aileme vermeyi düşünüyorum. Belki boylelikle biraz olsun rahatlarim. İste boyle icimi dokmek istedim. Okudugunuz icin tesekkurler..
hasbinallah madem lafını etceklerdi göndermesinler yahu
hem gönderiyorlar hem de çok çalışsaydın devlete girseydin
e şimdi söyledin neye yaradı mesela demi anlamadım aileni... neyse...

bölüm birincisi olursam bursum %75e yukseliyor.ama hazirliktayim suan. Önümüzdeki sene icin gecerli olabilir.

Degecek bir okulda okuyorsan (Koc, Sabanci, Bilkent) bence ailenin laflarini takma. Degilse ben olsam gerekirse uc yil daha hazirlanir gene de gitmezdim. Ama bence kendini kotu hissedecek bir durumun yok, en nefret ettigim tiplerdendir bu yapip yapip dirdir eden insanlar. Eger bu kadar laf soyleyeceklerse gondermeselermis.

Masraf olduğun için kendini kötü hissediyorsan parti time işlerde çalışabilir, kendi harçlığını çıkarabilirsin. Ben devlet üniversitesinde okudum yine de hafta sonları özel ders verip harçlığımı çıkarıyordum

Back
X