yaş 22 evliyim ama evli gibi degilim YARDIM

Heesey icin tesekkurler :) hepsini deneyecegim emin olun. Bende hep diyorum sabreden dervis muradina erermis insallahh olacak. Esim suan evde degil o yuzden bu kaar rahat yaziyorum. Emin olun bende caba gosteriyorum ve ben sonunun guzel olmasini istiyorum hepinizden aplah razi olsun. :)

işine öyle geliyor demekki canım... o zaman canım sabredeceksin para biriktireceksin çalışacaksın bir yıl dişini sıkacaksın ne kadar kazandıysan onla evi kuracaksınız oda çalışacak biriktireceksiniz başka çare yok ozaman bak biz evimizi kuramadık tek bir küçük açılan kanepe vardı ev sahibinin yavaş yavaş evi döşedik inan şuan 2 milyarlık telefon kullanıyorum inanki herşeyin bası sabır bunu unutmaa sabredeceksin çalıştığın zaman evdekilerden de uzaklaşmış oluşun rahatlarsın bu arada nete nasıl giriyorsun rahat yazıyorsun merak ettim gerçektennn
Tesekkurler rose :) gercekten senden de allah razi olsun evinde huzur mutluluk bereket eksik olmasin :)

Heesey icin tesekkurler :) hepsini deneyecegim emin olun. Bende hep diyorum sabreden dervis muradina erermis insallahh olacak. Esim suan evde degil o yuzden bu kaar rahat yaziyorum. Emin olun bende caba gosteriyorum ve ben sonunun guzel olmasini istiyorum hepinizden aplah razi olsun. :)

İnşallah muradına erersin canım...Bilmiyorum kaç yaşındasın ama çok da önemi yok. Sana en büyük tavsiyem SAKIN ÇOCUK YAPMA !!! Bir tanıdık var 15 yaşında kız kaçtı,eşi askere gitmemiş,çalışma düzeni pek yok eşinin ailesinn eline bakıyorlar..İçki,ot ne ararsan var ama bu salak gitti bide çocuk yaptı..geçen konuşma fırsatı buldum, çocuk olmasaydı hiç düşünmem giderdim diyor..

Bilmiyorum eşin çalışmana izin verirmi,verirse çalış yavaş yavaş birikim yap ama çalışıpta paranı ona vereceksen hiç bir anlamı yok..Arkadaşların dediği gibi ücretsiz bir kursa gidebilirsin..
Bolll boool dua et,unutma duanın açamayacağı kapı yoktur...

Birde ailenle görüşüyor musun,barıştılar mı seninle.?

Calisacagim bu pazartesi basliyorum hayirlisiylq herkese tek tek tesekkurler :))

Derler ya hayatin sana ne getirecegi belli olmaz diye. Yoruldum usandim. Yeni evliyim 5 aydir.. Esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz malesef. Malesef diyorum cunku hersey o kadar zor ki.. Kacarak evlendik ne bir dugunum ne gelinligim ne bir yuvam oldu. Diyeceksiniz belki kendin etmissin kendin bulmussun. Emin olun bazen bende oyle dusunuyorum. Esimle severek evlendik. Ama ben artik o kadar cok yoruldumki. Birileriyle konusmayali disari cikmayali uzun zaman oldu. Nereye gitsek anneside bizimle geliyor balayina giderken bile ablasi ve annesi yanimizdaydi. Ne dugunum oldu ne kinam. Ne balayim. Gecmise yani o anlara bakinca ne yasadimki diye dusunuyorum. Nikah fotografimizi bile ben cerceveletip koydum salona. Ben onu one aldikca annesi hep arka taraflara koydu. Hadi bunuda gec ne zaman tv seyretsek yemek yesek her an yanimizda eve zaten gelen gidenin haddi hasabi yok. Esime anatiyorum kavga ediyoruz yok benim ailem oyle degil hayir oyle degil falan filan. Bazen soz duzelticez yok dugun yapcaz diyor bazen bosanalim o zaman. Ne yapmam gerektigini sasirdim. Her yere giderken hesap veriyoruz zaten dolasip gezdigimizde yok ya. Esim suan issiz calismiyor ama eline elbetki para geciyor. Gel bir disari cikalim demek yokkk!! Her gub icki iciyor her hafta kuzenleriyle evde iciyorlar sabaha kadar. Birlikte disari cikmak degil ayni evin icinde muhabbet bile etmiyoruz. Artik canimi yakiyor. Herseylerine kosmaya calisiyorum kendi ailemden once onun akrabalarina gidiyorum. Devamli evi temizleyip topluyorum. Ama bende biktim benim icin naptilar ki?? Nolursunuz yardim edin bana bir fikir verin ben ne yapacagim??? :((( her gun agliyorum..

Ah be evladım kaçmak çözüm sanki,ne oldu şimdi sıkıntılar başladı değilmi..
Yaşında daha çok ufakmış evlenmek için,neyse olan olmuş artık.
Çalışmak istiyorum diye söylüyorsun da güzelde,eşin niye çaba göstermiyor iş bulmak için.
SEn çalışırsan inan o paran içkiye filan gidecektir bunuda sakın unutma.
Evde oturup kadın parası ile içen erkekten ne beklenir ki..

Bu saatten sonra keşke kaçmasaydın demek için çok geç. Olan olmuş artık... Ailen ile görüşüyor musun? Hani bu adam hep böyle devam ederse sonu ne olacak...?

Muhakkak hissediyorsundur sana karşı sevgisi, saygısı falan?

Tesekkurler rose :) gercekten senden de allah razi olsun evinde huzur mutluluk bereket eksik olmasin :)

rica ederim cnm nedemek ... amiiiin canım senin içinde aynı şeyleri dilerim .... senin daha ço ihtiyacın var ...

Derler ya hayatin sana ne getirecegi belli olmaz diye. Yoruldum usandim. Yeni evliyim 5 aydir.. Esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz malesef. Malesef diyorum cunku hersey o kadar zor ki.. Kacarak evlendik ne bir dugunum ne gelinligim ne bir yuvam oldu. Diyeceksiniz belki kendin etmissin kendin bulmussun. Emin olun bazen bende oyle dusunuyorum. Esimle severek evlendik. Ama ben artik o kadar cok yoruldumki. Birileriyle konusmayali disari cikmayali uzun zaman oldu. Nereye gitsek anneside bizimle geliyor balayina giderken bile ablasi ve annesi yanimizdaydi. Ne dugunum oldu ne kinam. Ne balayim. Gecmise yani o anlara bakinca ne yasadimki diye dusunuyorum. Nikah fotografimizi bile ben cerceveletip koydum salona. Ben onu one aldikca annesi hep arka taraflara koydu. Hadi bunuda gec ne zaman tv seyretsek yemek yesek her an yanimizda eve zaten gelen gidenin haddi hasabi yok. Esime anatiyorum kavga ediyoruz yok benim ailem oyle degil hayir oyle degil falan filan. Bazen soz duzelticez yok dugun yapcaz diyor bazen bosanalim o zaman. Ne yapmam gerektigini sasirdim. Her yere giderken hesap veriyoruz zaten dolasip gezdigimizde yok ya. Esim suan issiz calismiyor ama eline elbetki para geciyor. Gel bir disari cikalim demek yokkk!! Her gub icki iciyor her hafta kuzenleriyle evde iciyorlar sabaha kadar. Birlikte disari cikmak degil ayni evin icinde muhabbet bile etmiyoruz. Artik canimi yakiyor. Herseylerine kosmaya calisiyorum kendi ailemden once onun akrabalarina gidiyorum. Devamli evi temizleyip topluyorum. Ama bende biktim benim icin naptilar ki?? Nolursunuz yardim edin bana bir fikir verin ben ne yapacagim??? :((( her gun agliyorum..

seninle aynı durumdayım tabi arada farklar var ayrı oturuyorz sora kaçtk ama nikah yapıp bi araya geldk ama yinede istenmiyorum malesef neden biliyo musnz çnkü onla kapalı ben açığım tek sorn bu snki ben allaha inanmıyormda böle bi ayrımcılık var ve malesef annemler 6 ay önce şahr değiştrdiler yalnzm burda kmsem yok etrafmda ve annemler gittiğindn beri eşiminde ailesninde bna karşı tutumu çok fazla değşti sen daha 5 aylık evlisin bnm 3 sne biteck ne bi düğün ne bi takı ne bi eşya hiçbi şey yapmadlar ben 5 aylık hamileyken annemin zoryla gydm gelinliği annemin zoruyla derken eşim istemiyodu bnm gelinlik gymemi bnde ona inat istemiyodm ve kaynanam bnm gelinlikli resmimi görünce dediki ayyy şunlara bak birinin takım elbisesi yok dierinin takısı incisi yok dedi ve ben bunlara rağmen daha saygısızlık etmedm niye kaçtık dersenz bni istemedler ve eşim gururuna yediremedi ve gttik evlendk evimizi tuttuk falan ama şimd bizde sallantıdayız malesef veee ne yapacağmı hiç bilmiyorum..:14:

benim gidecek bir yerimde yokki hem ben esimi cok seviyorum hemde cok off offf

Bu adamın sorumsuzluğunu mu seviyorsun, seni önemsememesini mi, yoksa sevmemesini mi?

Sorumluluk almadan yaşamak kolay gelmiştir tabii.

Gidecek yerin yoksa yapacağın tek şey çalışmak.

Bir işe gir, eşinde çalışmaya başlarsa kendi evinize çıkarsınız, baktın değişmiyor, kendi ayakların üzerinde durabildikten sonra çeker gidersin.

İşsiz, her gün içen bir koca, seni dışlayan bir kayınvalide...
Gerçekten yazık etmişsin kendine, tek diyeceğim bu :31:

sen çalışıp eşin olacak insan evde içip içi kuzenleriyle içki partileri yapmaya devam edecek bana kalırsa.

kendinden önce onu işe sokmalısın.

yoksa senin alınteri ile kazandığın paralar onların meze sofralarına yarayacak.:31:

üstüne üstlük paranı elinden de alır belki kv'den bile alır bu ev neyle geçiniyor biliyor musun diye:ssz:

bu nasıl aşk,sevgi? bu nasıl aile?
daha doğrusu bu nasıl evlilik?

yaşının küçük olması,kaçarak evlenmiş olman tüm bu olanları baştan kabullenmişsin gibi...
eşin ise hala bekar olduğunu ve aile kurduğunun farkında değil sanırım,ya da farkında ama umursamıyor...
yargılamak istemem detay bilmeden...

ama kendini,kendi aileni ve en önemlisi kendi geleceğini düşünmeli biraz sosyal olmalısın...kesinlikle çalışmaya başla ilk adım olarak ve sonra bazı arkadaşlarında dediği gibi bu durum,sana davranışlar değişmezse aşığım diyipte kandırma kendini,yazık etme...

zamanında eskiler ne güzel söylermiş...
sevgi karın doyurmuyor diye...

yaşında küçük değil 16 17 olsan anlıyacam:31:acelen neydi niye kaçtın demenin hiç bir mantığı yok o yüzden bundan sonrasına bakmak lazım:31:üzüldüm gerçekten en önemlisi parası olmayan adam nasıl her gün içer nasıl oluyoda ona para var:26:eşinin yaşı kaç peki:26:benzer durum benim kuzeniminde başına geldi kaçtı sonra ona düğün yapıldı ama adam psikopat çıktı evi ayrıydı ama eveden çıkarmadı kimseye göstermedi iişin en kötüsü hemen bide hamile kaldı sonunda ne oldu biliyomusun adam 1 yılı geçince bi kız daha kaçırdı:47::47:evde gül gibi karısı 3 aylık bebeği varken:47::47:tabi kuzenim baba evine döndü ve boşanıyolar..daha 20 yaşında bebeğiyle dul kaldı.yani düşün işte....sana tek tavsiyen sakın bu durumdayken çocuk yapma asla....önce evliliğini oturt

Back
X