• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 22 ve boşa akan zaman

Boşa akan zamanın sebebi sevgili edinememis olmak mi.. hey allahım ya. Senin yaşındayken bu okuku nasıl bitiririm diye düşünüyordum. Okulu bitirdim. Çalıştım. Paramı yedim. 27 yaşında ilk sevgilimi edindim ve 29 yaşında da onunla evlendim.. ama zannederim ki hiçbir kaybım yok. Lütfen vizyon sahibi insanlar gibi davranmaya çalışın.
Bu cevap gerçekten çok iç açıcı oldu, teşekkür ederim :)
Ve hepinize teker teker teşekkür ederim. Sevgililik falan bahane ben büyümeyi/yaşlanmayı kabullenemiyorum galiba daha dün gibi evin küçük kızıydım şimdi boyum kadar insanların abla demesi o kadar garip ki.. Ama alışacağım inşallah zamanla.

Bu cevap gerçekten çok iç açıcı oldu, teşekkür ederim :)
Ve hepinize teker teker teşekkür ederim. Sevgililik falan bahane ben büyümeyi/yaşlanmayı kabullenemiyorum galiba daha dün gibi evin küçük kızıydım şimdi boyum kadar insanların abla demesi o kadar garip ki.. Ama alışacağım inşallah zamanla.
Ona alışmak zor. Ben alısamadim. Sen gene iyi 22 yasindasin. Büyümek çok üzücü.

Ona alışmak zor. Ben alısamadim. Sen gene iyi 22 yasindasin. Büyümek çok üzücü.
Evet maalesef 4 ay sonra resmen 22yim :KK43: birde çevre baskısı var tabii en kötüsü de o. Evlilik çağına geldin, ne zaman evlenecen, yaşın geldi geçti evde kalacaksın artık vs saçmalıklar. Evliliğe hazır değilsem ve böyle mutluysam kime ne?

22 yaş ve sevgili amannn kalsın o yaşıma geri dönsem hayatıma kimseyi sokmam henüz ergenliğim bitmedi der gezerim
Ergenliğim bitmedi çok güzelmiş :halay:ama maalesef buna benden başka inanan olmaz herhalde çünkü 20 yaşına gelince çevrenin evlilik çağına gelmiş gözüyle baktığı bir çevrede yaşıyorum. Gezme konusuna gelince o kadar kolay değil maalesef malum iş, güç izin konusu benden farklı bir şehirde yaşayan kuzenimin düğünü var bu yıl ona bile nasıl gideceğim diye düşünüyorum inanın. Belki de bu bunalımlar bu yüzden.

Evet maalesef 4 ay sonra resmen 22yim :KK43: birde çevre baskısı var tabii en kötüsü de o. Evlilik çağına geldin, ne zaman evlenecen, yaşın geldi geçti evde kalacaksın artık vs saçmalıklar. Evliliğe hazır değilsem ve böyle mutluysam kime ne?

Ergenliğim bitmedi çok güzelmiş :halay:ama maalesef buna benden başka inanan olmaz herhalde çünkü 20 yaşına gelince çevrenin evlilik çağına gelmiş gözüyle baktığı bir çevrede yaşıyorum. Gezme konusuna gelince o kadar kolay değil maalesef malum iş, güç izin konusu benden farklı bir şehirde yaşayan kuzenimin düğünü var bu yıl ona bile nasıl gideceğim diye düşünüyorum inanın. Belki de bu bunalımlar bu yüzden.
en güzel günlerimizi çalışmakla geçiriyoruz isyandayım :)
bunalma kendini sıkma her yaşın ayrı güzelliği var ki senin yaşın hayatın boyunca başına gelecek en güzel yaş bir şekilde tadını çıkarmaya bak ne evliliği yaaa evlenince cocuk derler cocuk olunca ikinci derler bu millet çok meraklı insanların mahremiyetine burnunu sokmaya evlilik ne zaman diyene sanane uçkurumun derdinden de geç :)

en güzel günlerimizi çalışmakla geçiriyoruz isyandayım :)
bunalma kendini sıkma her yaşın ayrı güzelliği var ki senin yaşın hayatın boyunca başına gelecek en güzel yaş bir şekilde tadını çıkarmaya bak ne evliliği yaaa evlenince cocuk derler cocuk olunca ikinci derler bu millet çok meraklı insanların mahremiyetine burnunu sokmaya evlilik ne zaman diyene sanane uçkurumun derdinden de geç :)
ahahah güzel cevap nazımın geçtiğine söylerim, geçmediğinede başka birşey söylerim artık :) insanlar gerçektende çok meraklı başkalarının hayatına burnunu sokmaya zaten en büyük hataları millet ne der korkusuyla hareket ettiğimizde yapıyoruz.

Daha yolun başındasın ne yaşlanması hayatı kaçırması Allah aşkına .
Eskiye göre daha bir olgunlaştığım bir gerçek maalesef 18li, 20li yaşlar bir başka. Daha birkaç yıl öncesi çocuk gözüyle bakıyorlardı halbuki, gençliğin ömrü gerçekten çok kısa :)

Son düzenleme:
Back
X