Yaş 25 tekrar üniversiteye başlamak!

Yeniden başlayacaklara bol şans diliyorum umarım herşey gönüllerince okur. Hele çocuğu olup da bunu başaranların önünde saygıyla eğiliyorum:) Bende evliyim, yaş 27 oldu sayılır, çocuğum henüz yok, bu ay sonu yüksek lisansımı bitiricem ve martta ygs ye giriyorum sonra lys derken inşallah istediğim mühendislik bölümünü okuyacağım. ilk sene dersleri ortak olduğundan saydırabileceğimi düşünüyorum inşallah olur. Hepimize kolay gelsin:)

Son düzenleme:
27 yaşındayım ve 2. üniversitemi okuyorum :) ilk üniversitemi okurken sınıfta 38 yaşında bir kadın vardı :) bu işlerin yaşı olmaz. içinde kalacağına dene bence.

Öğretmenlik forumlarına bakıyorum binlerce türkçeci var neden imkansız şeyer seçiyorum bilsem(

ilk sınav bitti sanki zordu türkçe bile?

aynı düşünce bendede vardı gecen sene 27 ye gırıcem bu sene haziran ayında.ücretli öğretmenlik yaptım ben sartları o kadar güzelki kadrolu ögretmenlerin bir bayana yakısan en güzel meslek bence saygın ve calısma saati az.kutsal bi meslek.açıköğretim işletme mezunuyum.lys fılan istemediğim için ikinci universite yazıp felsefe bölümüne formasyon verildiginden ve sevdigmden onumu yazsam diye düşünmüştüm.annem istemedi 4 yıl okudun stres stres bı 4 yıl daha okucan yasın olcak 31 32 onunda garantisi yok ya olmazsa bi 4 yıl daha sıkıntı cekceksın dedı ama ya olursa dedim o yastan sonrası rahat olucak dedim ve bıldııgm kadarıyla 40 yasına kadar atanabılıyosun.yazdırtmadı bende garantisi yok diye cesaret edemedim.ama okumanın yası yok universite okuyabılcek ev ortamım olsa annemıde dinlemezdim ama sülale kalabalık olunca aynı apartmanda olunca ve hergun gece yatana kadar hep bizde olduklarından ders calısamayınca yasadıgım o sıkıntı stres düşündükce yazamadım.senın ımkanın varsa kesinlikle yaz derim ben .

Öğretmenlik forumlarına bakıyorum binlerce türkçeci var neden imkansız şeyer seçiyorum bilsem(

İmkansız değil tabii ki ama gerçekten zor.
Öğretmenlikler çookkk yüksek puanla alıyorlar.
Malum rağbet fazla.
Bence senin işi gücü bırakıp çok iyi hazırlanman lazımdı sınava.
Yine yapabilirsin istersen.
Sadece sözel kısımda iyi olmak da yetmez biliyorsun.
Sayısal alandaki netlerini de arttır ki yüksek puan alabilesin.

Yarım kalan bir hedef yarım kalan hayaller.Sıradan rutin yaşam devam ediyorum.Gelecekten beklentim az.Artık tamamiyle vazgeçtim ygsden 350 bile alamadım.Devam edicek olanlara başarılar diliyorum.

iyiki yazmamışsın felsede formasyonlar kaldırıldı 2012de. ben d edüşünmüştüm ama istediğmi bölümün puanları çok yüksek.

iyiki yazmamışsın felsede formasyonlar kaldırıldı 2012de. ben d edüşünmüştüm ama istediğmi bölümün puanları çok yüksek.

bunu bilmiyodum ben iyiki yazmamısım sansa bak ya ben tam o bölümü yazmak istiyorum kaldırılmayan formasyon yazcagım zaman kaldırılıyo iyiki anne sözü dinlemişim :) yine kalcaktım acıkta desene sosyolojide varmı formasyon peki onnu yazayım bari bu sene.rehber ögretmenlik istiyorum.

Ben 30 yaşındayım. Yüksek öğrenim hayatım hukuk fakültesi hayalleri kurarken myo ile başladı. myo bittikten sonra dgs ile lisans tamamladım, fakültemi derece ile bitirdim. Sahip olduğum mesleği seviyor olmama rağmen içimdeki hukuk aşkı hiç bitmedi,sönmedi. Bu kadar zaman sonra hukuk fakültesi için lys öğrencilerine kafa tutamam ama pekala deneyebileceğim daha kolay ve kendimce kestirme bir yol daha vardı: O da aöf'ten adalet okuyup DGS ile hukuk fakültesini zorlamak... Şimdi ilk aşamayı atlattım. adalet önlisans mezunuyum. Araya evliliğimi aldığım için DGSye hazırlanamadım fakat seneye yoğun bir dgs çalışma hayalim var. Yüksek okuldan sonra bir kez başardım ben bu sınavı, şimdi ikinci kez başarmamam için hiiiççç bir sebep yok. Yaş aldı başını gidiyor evet, ama henüz dimağım "yeter, yaşlandım" sinyali vermediğine göre vazgeçmem için de bir sebep yok.

Ben 30 yaşında hala bu kadar uçuk hayaller kurup, ulaşmaya çalışıyorsam hiç bir şey için geç değildir.

hayatımda hiçbir şeyi o avukatlık cübbesi kadar istediğimi hatırlamıyorum.İsteklerimden vazgeçtiğimi de...

canım formasyon fen edebiyatlar için geçerliydi kaldırıldı.ben de geçen sene düşünmüştüm artık fne edebiyatların puanı çok düşük rehberlik güzel tercih ama mat2.keşke olsa da onu yazsam daha iyi bölüm kesinlikle

e sımdı nolcak fen edebıyat okuyanlar ögretmenlıkten baska ne yapabılırlerkı okumak içinmi okuycak bundan sonraki senelerde insanlar.bu sene yazıcam aöften okuycam inşallah birgün bende kadrolu ögretmen olurum.ücretli öğretmenlik yaptım cok güzel bir meslek.

demek ki gerçekten hayal değilmiş aylardır açmadım kitabı.Benim istikrarım bu kadar anlaşılan.Son 1 ay kala yine istekler arttı.İstemek bitmiyor tabi

Arkadaşlar mrb.ben bu sene ygs sınavına giricem.4yıllık aöf işletme mezunuyum.24 yaşndayım.önlisans okumak istiyorum örgün olarak.nişanlım yüzünden kazandığım halde gidememiştim.9günlük kayıt sürecimi cehenneme çevirmişti.maliye bölümünü kazanmştım.şimdi nişan bozuldu aöf bitti.önümde engelim kalmadı.4yıllık zaten okumicam diplomam var.fakat önlisans okurken yaş ortalaması yüzünden endişelerim var.çoluk çocukla olmak istemiyorum aslında.ama o ortamıda yaşamak istiyorum.i.ö yazıp gündüzleri de çalışmayı düşünüyorum bi yandan.fakat tek sıkıntım yaş ortalaması ve kampüsü olan bi myo bulmak.dış ticaret okumayı düşünüyorm muhasebe yazıcam artık hangisi gelirse
..fikirlerinize ihtiyacım vae özellikle yaş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…