Öğretmenlik forumlarına bakıyorum binlerce türkçeci var neden imkansız şeyer seçiyorum bilsem(
aynı düşünce bendede vardı gecen sene 27 ye gırıcem bu sene haziran ayında.ücretli öğretmenlik yaptım ben sartları o kadar güzelki kadrolu ögretmenlerin bir bayana yakısan en güzel meslek bence saygın ve calısma saati az.kutsal bi meslek.açıköğretim işletme mezunuyum.lys fılan istemediğim için ikinci universite yazıp felsefe bölümüne formasyon verildiginden ve sevdigmden onumu yazsam diye düşünmüştüm.annem istemedi 4 yıl okudun stres stres bı 4 yıl daha okucan yasın olcak 31 32 onunda garantisi yok ya olmazsa bi 4 yıl daha sıkıntı cekceksın dedı ama ya olursa dedim o yastan sonrası rahat olucak dedim ve bıldııgm kadarıyla 40 yasına kadar atanabılıyosun.yazdırtmadı bende garantisi yok diye cesaret edemedim.ama okumanın yası yok universite okuyabılcek ev ortamım olsa annemıde dinlemezdim ama sülale kalabalık olunca aynı apartmanda olunca ve hergun gece yatana kadar hep bizde olduklarından ders calısamayınca yasadıgım o sıkıntı stres düşündükce yazamadım.senın ımkanın varsa kesinlikle yaz derim ben .
iyiki yazmamışsın felsede formasyonlar kaldırıldı 2012de. ben d edüşünmüştüm ama istediğmi bölümün puanları çok yüksek.
bunu bilmiyodum ben iyiki yazmamısım sansa bak ya ben tam o bölümü yazmak istiyorum kaldırılmayan formasyon yazcagım zaman kaldırılıyo iyiki anne sözü dinlemişim :) yine kalcaktım acıkta desene sosyolojide varmı formasyon peki onnu yazayım bari bu sene.rehber ögretmenlik istiyorum.
canım formasyon fen edebiyatlar için geçerliydi kaldırıldı.ben de geçen sene düşünmüştüm artık fne edebiyatların puanı çok düşük rehberlik güzel tercih ama mat2.keşke olsa da onu yazsam daha iyi bölüm kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?