Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen bende 25 yasındayım ek olarak 6 yıllık evlı ve 3 bucuk yasında bır evlat sahıbıyım
bende makus kaderıme dur demek ıstedım
ve sınava gırdım bu sene
ne ıstıyorsun dersen benım ıcınde hemsırelık aynı duyguyu verıyor
kısmet artık kaderımde varsa olacak yoksa zaten olmayacak
bu mubarek gulerde dua et banada...
aynen bende 25 yasındayım ek olarak 6 yıllık evlı ve 3 bucuk yasında bır evlat sahıbıyım
bende makus kaderıme dur demek ıstedım
ve sınava gırdım bu sene
ne ıstıyorsun dersen benım ıcınde hemsırelık aynı duyguyu verıyor
kısmet artık kaderımde varsa olacak yoksa zaten olmayacak
bu mubarek gulerde dua et banada...
İnşallah olur cnım mübarek gecede dualarımızı kabul olunması dileğiyle.Allah istediğimizi hayırlı kılsın ama sen daha zor olanı başarmışsın bebek dünyaya getirmiş ve büyütmüşsün cnım herşey kısmet çok daha öndesin sakın pes etme.Biz ise sadece çalıştığımızla kaldık.Oyönlrden ise çok daha geriyim..
İkinci öğretimlerin kaldırılmış olması ne tuhaf.Bu sene birtane bile yok ah olsaydı vakıf yazardım allah büyük.Belki de bizim yılımız 2013 Kazandık diyelim ya sonra işle bereber nasıl gidicek umarım sonucundna mutlu olucağımız şeyler başarabiliriz.
kızlar gerçekten istiyorsak düşünmeyelim. 2. öğretm kaldırıldıysa kaldırıldı, hem çalışıp hem okumak zorsa zor napalım. istiyorsak bunların hiçbirini düşünmeden oturup çalışmaya başlamalıyız.
Bence de hiç geç değil kesinlikle hem öğretmenlik gerçekten çok güzel bir meslek annemden babamdan biliyorum.Onların masum neşesi insana neşe katıyor , gözlerindeki ışıltı nasıl mutlu ediyor
Ayrıca bir tandıığım tıpı 12 yılda bitirdi 18 yaşında tıpa girdi 30da çıktı düşünsenize 24 te girmiş gibi.Şu anda çok da iyi doktor ama tembel Sonuçta geç bir yaş değil ki bizim okulda da afla gelen kaç kişi var amca teyze diyoruz(darbe döneminden) hem de bizden daha iyi çalışıyorlar özveriyle, derslerde de başarılılar
Benim yengemde 30 yaşında ilahiyat'a başladı. Bu sene mezun oldu. Kpssden bu sene Din kült. öğrt.olarak atanacak inşaallah. Çok düşük puanları çünkü.. Daha öncede başka bölüm bitirdi formasyonu vardı ama atamaları az olduğu için atanamadı o yüzden bölüm değiştirdi. yani denemeye değer bence diyorum..
Hayatta insan vazgeçemdiği şeylerden mutsuz olurmuş.Benimki de böyle olsa gerek.İstanbuldan üniversite kazanmak kolay mıdır aslında enerjimi başka kariyer alanlarına vermek varken buna harcamak biryadna akılkarı gelmiyor..
Hayatta insan vazgeçemdiği şeylerden mutsuz olurmuş.Benimki de böyle olsa gerek.İstanbuldan üniversite kazanmak kolay mıdır aslında enerjimi başka kariyer alanlarına vermek varken buna harcamak biryadna akılkarı gelmiyor..
tamda aradıgım sayfayı buldum sayfalar yazılalı cok gec olmams ama bu aralarda giren yok galiba insaallah girersinz ve burada birbirimize destek olurz aslında benim kendimdn bile bahsetmeme gerek yok konuyu acan arkadasla aynı duyguları paylasıyorz ardaki iki fark ben 24yasındayım ve türkce degilde dinkültürü ögretmenligi istiyorm
şimdi gelelim bana hayatta okumayı cok seven zamanında calıskan sayılabilecek bir ögrenciyken lisede biraz bos heveslern peşinde kosup kazanabilecegim üniversiteyide bos yere kaybettim cok istekliyimdr calısırmda ama cabuk pes ediyorm cok kararsızım hep hayalim avulkat olmaktı malum puanlarda yüksek oldugundan olmadı sözelim iyidr ama matematik cok iyi degil idare edr temeli alsam cok daha iyi olabilirdi babam bizi okutmk için cok cabaladı cokta güvendi ama güvenini boşa cıkardm okadar üzgünm ki anlatamam saçma sapan poh pohlanarak iş garantili diye 2yıllık okudm haytımın en büyük hatasıydı üzerine işletmeyi bitirdm bu yıl ama sırf içimde kalmasn 4yıllık okuyaym diye okudm ama içimdeki bosluk bir türlü dolmuyor şimdi 2yılık evliyim 2kez bebegimi kaybettim cocugumda yok cok mutlu bir evliligim var ama ben ev hanımı olmak istemedigim için cok mutsuzm eşimi tanıyana kadar ögretmenlik ilgimi cekmemişti yalan degil avukat olmk istiyordum şimdiyse ögretmn olmak için can atıyorm zamanın gectigine gec kaldıgıma inanmıyorm ama benim en büyük eksikligim kendime güven sürekli puan hesapıyorm cokta zor olmadıgını görüyorm ama olmuyor hayat boyu sistemsz cok calısmıs ama güvenszlik ve aşırı heyacandn düşük puanlar almıs bir insanım bakıyorm bendn zeki olmaynlr biryerlere yerlesmiş neden olmasn diyorm bende içimdeki boslugu doldrmk, istedigim meslegi yapıp hayata atılmk istiyorm cevremde eşimdn dolayı cok bayan ögretmen var onlara gıptayla bakıyorm canım sıkılıyo cogu zamanda aglıyorm cünkü hayatta hiçbir istegini yerine getirememiş kendinee güveni olmayn bir insanım lütfen bu siteye girmeye devam edelim birbirimize destek cıkıp zamanımz gecmedn bizde hayallerimzi gerceklestirelim gercektn imkansz degil
40 yaşındaki edebiyat hocamın hukuk bitirip avukatlığa başladığını duyduktan sonra senin için ohoo ne ki 25 yaş dedim :) Bence sevdiğin işin peşinden git, çok gençsin :)
bnim gibi olan birinin olmasına sevindim.:)Önümüzde ygsye 6 ay diğerine ise 9 ay var çocuğunun olmaması çalışmanı kolaylaştırır cnm.Mutlu bir evliliğin olması ise süper bence başardığın çok büyük bişey es geçmemelisin.Destek olmak çok güzel olur.Bende de hep plansızlık, hemen pes etme gibi şeyler var internetle de çok ilgileniyorum.İkimizde sözelci olduğumuz için nasıl yaparska yüksek puan alırız inan okadar araştırıyorum ki çalışmasma belki daha kolay olurdu ama böylesi daha zor.Mezun olduktan sonra kndime kattığım hiçbişey olmadı.Snıyorum senin işin daha kolay en azından ek sınavlara girmiceksin belki de ynlış htırlıyorum ama aslında önmeli olan kazanmak diğer türlü allahın izniyle okucağıma inanıyorum ama kazanmak zor.KOnu konu mu gitsek bilemıyorum ki nasıl çalışılır yıllar oldu