• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 25 tekrar üniversiteye başlamak!

aynen yaş 25,,bende çok istiyorum tekrar üniversite okumayı.yalnız kafama takılan şey hem okuyup hem nasıl çalışacam memurum aynı zamanda.ikincisi de,dersler.
yine o sınav tempolarını kaldırabilirmiyim tam bilmiyorum.ama ilerde,şunu da yapmadık zamanında deyip hayıflanmak istemem
zaman nasıl olsa geçecek.ben okusamda okumasamda yaş geçiyor.
henüz kafamız dinçken,yorulmamışken yapılır bu. sonra daha da zor.
bismillah diyip mbaşlayacaksın aslında.hem de şunu çok iyi biliyorum,insan bişeye odaklanır elinden gelenide yaparsa mutlaka oluyor:34:

Memursan okuman zor olabilir.Benim izin günlerim haftaiçide olabildiği için ayrıca vardiya değişikliği de yapabilrim zor olsa da bir şekilde bişeyler yaparım allahın izniyle ama ya kazanaması okadar zor ki 4 sene önce bu işe kalkmış olsam şuan bitmiş olucaktı 4 seneden buyana kendime iş dışında kattığım hiçbirşey yok.Şüphesiz daha kötü de olabilirdi sahip olduklarıma şükür ama insanoğlu hep sahip olamadıklarının peşinde.İstediğni bölüm sözel mi ?

Cnm bende öğretmenim tavsiye etmiyorum hani atama sıkıntısı falan ama eğer stiyorsan hiçbirşey için geç değil bunu sakn unutma yaşn daha 25 4 yıl sonra 29. Kpss kursuna gelen insanlar 30 üstü öyle düşün

bnim gibi olan birinin olmasına sevindim.:)Önümüzde ygsye 6 ay diğerine ise 9 ay var çocuğunun olmaması çalışmanı kolaylaştırır cnm.Mutlu bir evliliğin olması ise süper bence başardığın çok büyük bişey es geçmemelisin.Destek olmak çok güzel olur.Bende de hep plansızlık, hemen pes etme gibi şeyler var internetle de çok ilgileniyorum.İkimizde sözelci olduğumuz için nasıl yaparska yüksek puan alırız inan okadar araştırıyorum ki çalışmasma belki daha kolay olurdu ama böylesi daha zor.Mezun olduktan sonra kndime kattığım hiçbişey olmadı.Snıyorum senin işin daha kolay en azından ek sınavlara girmiceksin belki de ynlış htırlıyorum ama aslında önmeli olan kazanmak diğer türlü allahın izniyle okucağıma inanıyorum ama kazanmak zor.KOnu konu mu gitsek bilemıyorum ki nasıl çalışılır yıllar oldu:(

haklısın calıstıgın için senin işin benimkine göre daha zor ama imkansz degil en basta azimli ve isteklisin istekli olmasn sonucta para kazanıyorm buda yeter diyip oturabilirdin ama işinde cokta zorlanmadıgın halde tekrar okumk ve hayallerinin peşinde kosmk istiyorsn bu bile yeterli aslında bu aralar kafamı toparlayıp konu konu baslıcm ben baska bir sayfa daha var orayada girebilirsn ygs lysciler sohbet ediyor hatta beni cesaretlndrmek için evli ve cocuklu bir arkadasn kazandıgını paylastıgı sayfayı gönderdiler hemşirelik kazanmıs hemde izmit benim okudugum yer cok güzeldr onun adına cok sevindm hemde cocuguda vardı ben akşama kadar evde yanlızım benimki daha kolay ama bende güven sorunu var cok inançlı bir insanımdr ama hayatın bir türlü yüzüme gülmedigine inanırım cok calısırm ama bir türlü basaramıyorm en büyük hayal kırıklıgım kpssde oldu lisans sınavı gercektn zordu ama türkcedn full yada 2yanlıs cıkaran ben rezil bir sınav gecirdim digerlerndn bahsetmiyorm bile ilk defa kendime güvenp türkceyi fullerm derkn berbat yaptm 1ay calısmstm aslında az bir zamandı taRİH konularını ancak yetiştrdm 10tane deneme anck yetiştirebildim ama bunlr bahane olamzdi 80almasmda 70almam gerekirdi cok kötü oldm şimdide cok istiyorm ama yine basaramamaktn korkuyorm dinkültürü ögretmenligi için cok fazla almaya gerek yok daha dogrusu imkansz degil 5mat 28türkce 28tarih cografya felsefe bu cıvarlarda netle oluyo aslında din kültürü olmazsa ilahiyat terch edecm zaten hem dedigin gbi başka sınavda lys ye falanda gerek yok ama gel gör ki hayartn bana gülecegine bir türlü inanamıyorm

haklısın calıstıgın için senin işin benimkine göre daha zor ama imkansz degil en basta azimli ve isteklisin istekli olmasn sonucta para kazanıyorm buda yeter diyip oturabilirdin ama işinde cokta zorlanmadıgın halde tekrar okumk ve hayallerinin peşinde kosmk istiyorsn bu bile yeterli aslında bu aralar kafamı toparlayıp konu konu baslıcm ben baska bir sayfa daha var orayada girebilirsn ygs lysciler sohbet ediyor hatta beni cesaretlndrmek için evli ve cocuklu bir arkadasn kazandıgını paylastıgı sayfayı gönderdiler hemşirelik kazanmıs hemde izmit benim okudugum yer cok güzeldr onun adına cok sevindm hemde cocuguda vardı ben akşama kadar evde yanlızım benimki daha kolay ama bende güven sorunu var cok inançlı bir insanımdr ama hayatın bir türlü yüzüme gülmedigine inanırım cok calısırm ama bir türlü basaramıyorm en büyük hayal kırıklıgım kpssde oldu lisans sınavı gercektn zordu ama türkcedn full yada 2yanlıs cıkaran ben rezil bir sınav gecirdim digerlerndn bahsetmiyorm bile ilk defa kendime güvenp türkceyi fullerm derkn berbat yaptm 1ay calısmstm aslında az bir zamandı taRİH konularını ancak yetiştrdm 10tane deneme anck yetiştirebildim ama bunlr bahane olamzdi 80almasmda 70almam gerekirdi cok kötü oldm şimdide cok istiyorm ama yine basaramamaktn korkuyorm dinkültürü ögretmenligi için cok fazla almaya gerek yok daha dogrusu imkansz degil 5mat 28türkce 28tarih cografya felsefe bu cıvarlarda netle oluyo aslında din kültürü olmazsa ilahiyat terch edecm zaten hem dedigin gbi başka sınavda lys ye falanda gerek yok ama gel gör ki hayartn bana gülecegine bir türlü inanamıyorm

Kpss lisans ben de denedim düşük geldi.Aslında tek avantajımız bazı konular aynı en azından tarih ve coğrafya kpss İçin de işimize yarayacak.Sadece iyizman geçirmeyi bi kenara bırakmak lazım.Hoş ben senelerdir sınavlarla uğraşıyorum toplumdan uzaklaştım diyebilirim.Ailem bile kaznadığım üniyi beğenmezken..
İşin özü Allahın izniyle hayırlısıyla olsun ama çok zor gerçkten sözelde kontenjan az.Çok kalpten istiyorum.

kızlar birbirimize destek olalım. tabiri caizse gaza getirelim :) yapalım şu işi :)

Yapalım şu işi cümlesi çok güzel gerçkten.Ama nasıl bilemiyorum sözelden yüksek puan bir kişi olsa keşke sitede.Tüyolar öğrensek.

Cnm bende öğretmenim tavsiye etmiyorum hani atama sıkıntısı falan ama eğer stiyorsan hiçbirşey için geç değil bunu sakn unutma yaşn daha 25 4 yıl sonra 29. Kpss kursuna gelen insanlar 30 üstü öyle düşün

Özel sektöre güven olmuyor hep yüksek performans. kesin değil çıkarmayacakları o nedenle herşey tekrar başlmaya karar verdim lisans diplomam var ama işletme gbi bölümler hiç bana göre değil.Branş nedir merak ettim.Aslında benim için önemli olan sınavı kazanmak.İlerde atanamasam bile sevdiğim bölümü okumuş olurum.Özel sektörde kimseye yağcılık yapma durumunda kalmam.

kızlar hep bir bahanemiz var farkında mısınız? mesela ben bir özel okulda öğretmenim, akşama kadar hem bedenen hem zihnen yoruluyorum, tüm gün çalışıyorum. işimi de çok severek bayılarak yapmıyorum. öğretmenlik güzel meslek fakat bana göre değil. çok farklı hayallerim var. ama ne yapıyorum hiç bişey. sadece şikayet ediyorum. oysa her akşam şu bilgisayarın başında geçirdiğim vakti ders çalışarak geçirsem bir adım atmış olurum.

kızlar hep bir bahanemiz var farkında mısınız? mesela ben bir özel okulda öğretmenim, akşama kadar hem bedenen hem zihnen yoruluyorum, tüm gün çalışıyorum. işimi de çok severek bayılarak yapmıyorum. öğretmenlik güzel meslek fakat bana göre değil. çok farklı hayallerim var. ama ne yapıyorum hiç bişey. sadece şikayet ediyorum. oysa her akşam şu bilgisayarın başında geçirdiğim vakti ders çalışarak geçirsem bir adım atmış olurum.

Cnm sen kpss düşünmüyormusun??

Kontejanları oldukça azaltılan bir bölüm sanırım.Umarım hepsimiz için hayırlısı olur.

Kpss lisans ben de denedim düşük geldi.Aslında tek avantajımız bazı konular aynı en azından tarih ve coğrafya kpss İçin de işimize yarayacak.Sadece iyizman geçirmeyi bi kenara bırakmak lazım.Hoş ben senelerdir sınavlarla uğraşıyorum toplumdan uzaklaştım diyebilirim.Ailem bile kaznadığım üniyi beğenmezken..
İşin özü Allahın izniyle hayırlısıyla olsun ama çok zor gerçkten sözelde kontenjan az.Çok kalpten istiyorum.

seni cok iyi nlıyorm inan bende senin kadar cok istiyorm dün kitap araştrdm hangi kaynak daha iyi bilmiyorm sözel gözümü korkutmuyo cünkü daha fazla soru cözerek hallolr ama son zamanlrda sözelide bayagı zor soruyolr sadece sözele güvenmk istemiyorm bende biraz mat yapsam o acıgı onunla kapatsm diyorm eşim dershaneye yazdıraym diyo kabul etmiyorm sadece matematk için okadar para vermk normal gelmiyo bana sözeli cünkü kpssye calısrken bayagı baktım sadece üzerine eksik olanları koyup test cözerek devam etmk istiyorm cünkü sözeli bir türkceyi mesela aktarıp dönderip bastan almak bana mantıksz geliyo en iyi cözüm paragrafı bol cözmek paragrafıda dershanedn ögeneck degilim ya küçümsemiyorm aslında cünkü beni kpssde yakan türkce oldu gecmişe nazaran artık türkceyi zor soruyorlr yani uzun paragrafla insanı bıktırıyorlr resmen ki ben cok heycanlı biriym kafamı toparlayamıyorm kontejyanı cok bilmiyormda benm girmk istedigim ilahiyatla din kültürü cok yerde yok ki zaten ben tek bir tercih yapabilecem cünkü eşim ögretmen oraya daha rahat giderz zatende bir cok yere göre puanı düşük işletme cok mezunu olan bir bölüm ve atanmak cok zor ögretmenliginde evet kolay degil ama ne bileym bana daha cazip geliyo gerci kazanamzsam yine işletmeye talibim o ayrı

şimdi arkadaslar calısmaya daha gec olmadn baslayalım ben kitap araştırıyorm bende kpss kitapları var bunlar yeterli olmaz galiba türkce cografyada cok farketmzde tarihte edr galiba cünkü ilk cagdn falanda cıkıyormus kpssde bunlar yok ne dersinz bütün kitapları yenilesem mi acaba matematikte internetten video seyrederk yapsm yeter mi aklıma baska bişey gelmiyo önerisi olan varsa bekliyorm

Gçerkten konuyu görmeniz müthiş oldu.Bende de konsantre olamama var özelkle sınavalrda belirli bi süreden sonra anlamsızlaşıyor.Ozaman bugün başlayalım ciddi bir şekilde tarihten başlamaya ne dersiniz?Kasım ayında ales var belki de türkçe ve matematik çözmek daha mantıklı ama sözelde çok konu var.Kısmetse olur İnşallah bazen vazgeçer gibi olsam da zaman dışında ne kaybederim diye teselli ediyorum.

şimdi arkadaslar calısmaya daha gec olmadn baslayalım ben kitap araştırıyorm bende kpss kitapları var bunlar yeterli olmaz galiba türkce cografyada cok farketmzde tarihte edr galiba cünkü ilk cagdn falanda cıkıyormus kpssde bunlar yok ne dersinz bütün kitapları yenilesem mi acaba matematikte internetten video seyrederk yapsm yeter mi aklıma baska bişey gelmiyo önerisi olan varsa bekliyorm

Kpssye ygs lys kitabından çalışmak en doğrusu.Ya coğrafya off diyorum dünya şekilleir haritalar filan öğrenmek gereken okdar çok şey var ki önümüzdeki zamanı değerlendiririz inşallahBence zamanın varsamatemtik video izle.Kendin anlamak için biraz daha fazla zaman sarfediliyor.Ben kendimdne bilirim bişeyi nedne böyle çözüldüğü için uzun süre düşünrdüm.Konu anlatım kitapları da çözümlü sorualrda genelde bilindik kolayları vardı çözümsüz kısımda ise zorlayıcı sorular.Senin istediğin hangi bölüm?

Kpssye ygs lys kitabından çalışmak en doğrusu.Ya coğrafya off diyorum dünya şekilleir haritalar filan öğrenmek gereken okdar çok şey var ki önümüzdeki zamanı değerlendiririz inşallahBence zamanın varsamatemtik video izle.Kendin anlamak için biraz daha fazla zaman sarfediliyor.Ben kendimdne bilirim bişeyi nedne böyle çözüldüğü için uzun süre düşünrdüm.Konu anlatım kitapları da çözümlü sorualrda genelde bilindik kolayları vardı çözümsüz kısımda ise zorlayıcı sorular.Senin istediğin hangi bölüm?

vazgecmek yok canım dedigin gibi zamandn başka kaybedeck birsey yok ilerde geriye baktıgımda daha genctm neden olmayacaktıki olurdu keske demek istemiyorm olmazsa zaten nasipte yoktur ama girmk istemzsem ben nasibimdn cıkarmıs olurm ben din kültürü ögretmenligi istiyorm canım kpss ye ygs lysdn calısmk daha dogru demişsin anlamadm biz ygs ye calısıyorz yani kpss kitabındn calısırz demek istedin galiba tam anlamadm matematk videosu seyredecem tarhten baslamk ne kadar dogru olur inan bilmiyorm cünkü tarih ne yazıkki en nankör olan ders cabuk unutuluyo zamanıda hesaba katarsak türkceyi bitirip sürekli test cözüp sonra zaman yaklasıkca konu konu ttarihi bitirsek daha dogru olmaz mı ben mi yanlıs düşünüyorm

Back
X