Yaş 27 bebiş vakti geçiyor mu

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba kızlar ben bir kpss mağduruyum ve ıkı yıl olacak evleneli eşim çok hevesli sürekli ima da da bulunuyor bebek için bnde bır ıkı ay öncesine kadar yakın etmiyorum ama bazı yazıları okuduktan sonra korkmaya başladım olur mu olmaz mı onuda bilmiyoruz sorun var mıdır bende ya da eşimde oda ayrı bır konu.ama yaş olarak evlililk yılı olarak sizin tavsiyeleri nedir benim çekincem bebek olunca sınava çalışamamak çünkü ailem farklı şehirde k.v dende hayır yok

Ben 32 yaşında 4 yıllık evliyim.korunmayı bırakalı 1 yıl dolmak üzere gelen giden yok.hiç çocuk istemeyn eşim şu an beklediğimiz için çok pişman.
Bir arkadaşım 28 yaşında bizi örnek aldı hemen olmaz diyerek hemen çalışmalara başladı ilk denemede hamile kaldı.ne çabuk oldu diye pişman.
Yani pek belli olmuyor ne olacağı ama genelleme yaparsak çocuk sahibi olmak annelerimizin zamanındaki gibi kolay değil artık her nedense.

Bunun bir cevabı yok.
Çocuk olana kadar takılacak bu aklınıza.

Benim de 27 yaşım bu düşünceyle geçti, hiç de istemediğim için stresten rüyama girerdi.

"Başlarım yaşına, benim psikolojim gittikten sonra erken anne olsam kaç yazar." dediğim gün hamile olduğumu öğrendim.

29 da karar verdik canım 35 te hamile kalabildim ancak düşün hiçbir sorun yokken hemde o yüzden ha deyince olmuyor erteleme bence 35 te çok geç derdim hep ama kusmet keşke 29 a kadar korunmasaydım hiç

Ertelemeyin bence ben 21 yaşında evlendim şu an 27 yaşına geldim altı yıldır uğraşıyorum nasip olmadı Zaman su gibi geçiyor farkına varmadan inş sorunsuzca hemen kavuşursunuz

34yas 4.5yillik eyliyim.1yil istemedim 1yil baska bir hastaligum dan tedavi gordum 1yilda cocuk olmadi.simdi 6aylik bi veletim var ...30u gecme derim kardes.gittikce kafa kaldirmanaya basliyo

Şehir efsanesi belki ama bende ilerde sorun olur korkusuyla korunmadım baştan beri .ilaçların etkisi uzun sürüyor diyorlar bıraksan bile ama bilemiyorum

Kpss ye cocukla calismaniz cok zor.

Bence kpss ye cok siki calisin ve atanin. Atanir atanmazda korunmayi birakip akisina birakirsiniz.

34yas 4.5yillik eyliyim.1yil istemedim 1yil baska bir hastaligum dan tedavi gordum 1yilda cocuk olmadi.simdi 6aylik bi veletim var ...30u gecme derim kardes.gittikce kafa kaldirmanaya basliyo
bende otuz kadar beklemek istemiyorum ama sınava da sonra nasıl hazırlanacagım bebekle diye düşününce tadım kaçıyor[/QUOTE]

Allah bagislasin 34te anne oldum 6ay once :)
Allah bağışlasın canım walla hep derdim tek çocuk olmasın çünkü ben tek çocuktum ama şuan tekrar hamile kalmayı düşünemiyorum gerçekten sen ne düşünüyorsun birde sanki 20 li yaşlarda daha kolay geçerdi hamilelik gibi geliyor

22 de evlendim 2 ay sonra çocuk çalışmasına başlayalım dedim ilk ay hamile kaldım. Kızım 3 yaşında artık kardeşi olsun dedim yine ilk ay hamile kaldım 4 haftalık :) ama ablam 3 yıldır istemiyordu şimdi denemeye başladı 5 aydır olmadı. Bu sadece sana da bağlı değil eşinle de alakalı o yüzden sen bilirsin. Ama kimseye güvenip çocuk yapma

Kpss ye cocukla calismaniz cok zor.

Bence kpss ye cok siki calisin ve atanin. Atanir atanmazda korunmayi birakip akisina birakirsiniz.
hele birde aile etkisi var annem babam gizli baskı yapıyor birisi bebek yok mu deyince bana fırsat vermeden yok sınava çalıyor kazansın sonra falan deyince bende sıkılıyorum hâliyle

benim hamuleligim cok zor oldu.bastan sona kabusu yasadim.basima gelmeyen kalmadi.ben cocuk dusunmuyorum ne yalan soyliyim birdaha ayni seyleri yasayacak gucum yok.tek cocuk olmak dunyanin sonu degil bence.sence ?

benim hamuleligim cok zor oldu.bastan sona kabusu yasadim.basima gelmeyen kalmadi.ben cocuk dusunmuyorum ne yalan soyliyim birdaha ayni seyleri yasayacak gucum yok.tek cocuk olmak dunyanin sonu degil bence.sence ?
Aynen benimde çok zor geçiyor bende cesaret edemem sanırım bunu bir alalım hayırlısıyla kucağımıza yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…