Doktora gidin. Sivilceler her zaman masum şeyler olmayabilir. Ki çok yoğun diyorsunuz. Karaciğeriniz ile ilgili bir probleminiz olabilir. Karaciğer hastalıkları sinsidir, gecikmeyin.Arkadaşlar merhaba :)
29 yaşındayim. Yüzüm ve boyunlarımda sivilceler var. Diş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor. Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Cildiye diyeceksiniz biliyorum :) perikardit(kalp rahatsizligi) gecirdiğim için, ilaç felan kullanmak istemiyorum. Çünkü majezik bile kullansam carpinti basliyor. Psikolojikde olabilir bilmiyorum
Şimdi 2 sorum var size, bu yaşta bu sivilcelerden bitkisel bisekilde nasıl kurtulabilirim? Bir de kışın dermapen yaptirmayi dusunuyorum, hem sivilceler hemde izleri geçirir diye
Konu hakkinda bilgisi olan, ya da uzman arkadaslarimiz varsa bana bi yardimci olabilirmisiniz? Sizin sivilceleriniz nasıl geçti?
Bir de bu benim için gercekten dert, lütfen konumu taşımayin ;(
Natural elna veya alic sirkesini bir bardak suyla karsitir ic bir iki yemek kasigi olacakArkadaşlar merhaba :)
29 yaşındayim. Yüzüm ve boyunlarımda sivilceler var. Diş macunu yumurta aki yaş maya ne varsa denedim bana mısın demiyor. Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Cildiye diyeceksiniz biliyorum :) perikardit(kalp rahatsizligi) gecirdiğim için, ilaç felan kullanmak istemiyorum. Çünkü majezik bile kullansam carpinti basliyor. Psikolojikde olabilir bilmiyorum
Şimdi 2 sorum var size, bu yaşta bu sivilcelerden bitkisel bisekilde nasıl kurtulabilirim? Bir de kışın dermapen yaptirmayi dusunuyorum, hem sivilceler hemde izleri geçirir diye
Konu hakkinda bilgisi olan, ya da uzman arkadaslarimiz varsa bana bi yardimci olabilirmisiniz? Sizin sivilceleriniz nasıl geçti?
Natural elna ve alic sirkesini nerede bulabilirimNatural elna veya alic sirkesini bir bardak suyla karsitir ic bir iki yemek kasigi olacak
Her aksam ic sabah ic.
Bende ayni dertten muzdariptim sinir oluyordum birde buyuk buyuk ciban gibi cikiyorlardi,sarisinim birdedokunsam daha da buyuk bir hal aliyordu
Cok sukur bu karisimi icince bitti gitti arada yine cikiyo ama eskisi gibi duzenli degil dewam etsem sirkeli su icmeye belki hic cikmaz ama emzirdigim icin artik icmiyorum hamileligimde dahil icmedim ama az cikiyo arada bir
Elma demek istemistim elna cikmis.Natural elna ve alic sirkesini nerede bulabilirim
sivilceli ya da sivilceye meyilli ciltler için olan ürünlerden kullanacaksınız.yıkama jelinizden tut nemlendiricinize serumunuza güneş kreminize kadar.öyle diş macunuyla sirkeyle vs geçmez o sivilceler.Natural elna ve alic sirkesini nerede bulabilirim
Doktora tekrar gitmenizi öneririm.Evliyken sivilce 1 ya da 2 tane cikardi. Boşanali 5 yil oldu. 5 yildir azdı bu sivilceler.
Kullandım. Hala kullaniyorum. Gogus cevremde ve omuzlarimdada var. ama nedense yüzüm kadarr dert etmiyorum onları sanirim gozukmediği icinsivilceli ya da sivilceye meyilli ciltler için olan ürünlerden kullanacaksınız.yıkama jelinizden tut nemlendiricinize serumunuza güneş kreminize kadar.öyle diş macunuyla sirkeyle vs geçmez o sivilceler.
cildiyeye bir gitmeniz lazım.ağızdan hap vs olmazsa kalbinize zararı olmaz.deriye sürülen ürünler verir.kendi kendinize kurtulamazsınız.geçici olur geri çıkarlar.Kullandım. Hala kullaniyorum. Gogus cevremde ve omuzlarimdada var. ama nedense yüzüm kadarr dert etmiyorum onları sanirim gozukmediği icin
serum var sivilceli ciltler için .ama buraya marka adı vermek doğru olmayabilir.ph ı bozmuş orada çok haklısınız.diş macunu bile sürmüşher seyi kullandim denedim yazmissiniz bence cildinizin ph dengesini bozmussunuz kaliteli bir yikama jeliyle yikayip iyi bir gunes kremi kullanin baska seyler surmeyin suratiniza
evet cilt doktoru tavsiye verir kesinlikle ama baya ugrastirir hele de bu sicaklarda hemen cozum olacagini sanmiyorum hic birseyinserum var sivilceli ciltler için .ama buraya marka adı vermek doğru olmayabilir.ph ı bozmuş orada çok haklısınız.diş macunu bile sürmüş
Cilt tipiniz nasıldır? Kuru,yağlı,karma? Bunu belirledikten sonra düzenli olarak cilt tipinize uygun bakım ürünleri kullanmalısınız.Tabiki içten destekte gerek,beslenme düzeni,sıvı tüketimi,yağlı,baharatlı yiyeceklerden kaçınmak önemli.Arkadaşlar merhaba :)
sonbaharda başlanır tedaviye zaten.şu an başlansa cilt soyulacağından bu sıcakta güneşte lekelenir.bir de onla uğraşır yıllarca.beklemeli sonbahara kadar güneş kremi kullanarak ve sivilceli cilde uygun bir jelle yıkayarak.ama akşamları çift aşamalı temizleyecek.güneş kremini normal jel çıkarmaz.yağ bazlı ayrı bir temizleyici de olmalı.önce yağ bazlıyla yıkayacak sonra su bazlıyla.nette var çift aşamalı yüz temizliği diye yazınca çıkar.cilt iyi temizlenmezse de sivilce oluşuyorevet cilt doktoru tavsiye verir kesinlikle ama baya ugrastirir hele de bu sicaklarda hemen cozum olacagini sanmiyorum hic birseyin
Kızzz oda simdi aklıma geldiiii hiç aklimda yoktu. haftalik iznimde koşuyorum güzellik salonunaaaa :)Güzellik salonuna gidip cilt bakımı yaptırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?