O okuogren Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2025 219 77 13 29 Cumartesi 17:12 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #1 Aret Kamer hastaları sürecinizden bahseder misiniz
M Mucizem gelecek Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 192 37 18 29 Cumartesi 18:59 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #2 okuogren .!.: Aret Kamer hastaları sürecinizden bahseder misiniz Genişletmek için tıkla... 29 yaşındayım şişli memoriale gidiyorum Semra kahramana , ilk defa embriyo oluştu yarın test günüm inşallah pozitifi görürsem yazarım sizede
okuogren .!.: Aret Kamer hastaları sürecinizden bahseder misiniz Genişletmek için tıkla... 29 yaşındayım şişli memoriale gidiyorum Semra kahramana , ilk defa embriyo oluştu yarın test günüm inşallah pozitifi görürsem yazarım sizede
O okuogren Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2025 219 77 13 29 Cumartesi 19:11 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #3 Mucizem gelecek .!.: 29 yaşındayım şişli memoriale gidiyorum Semra kahramana , ilk defa embriyo oluştu yarın test günüm inşallah pozitifi görürsem yazarım sizede Genişletmek için tıkla... Canım teşekkür ederim, inşallah güzel haber alırsın ama ben Aret Kamer hakkında bilgi istiyorum.
Mucizem gelecek .!.: 29 yaşındayım şişli memoriale gidiyorum Semra kahramana , ilk defa embriyo oluştu yarın test günüm inşallah pozitifi görürsem yazarım sizede Genişletmek için tıkla... Canım teşekkür ederim, inşallah güzel haber alırsın ama ben Aret Kamer hakkında bilgi istiyorum.
S Salyangozmaratonu Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 294 123 18 Cumartesi 20:36 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #4 Mucizem gelecek .!.: 29 yaşındayım şişli memoriale gidiyorum Semra kahramana , ilk defa embriyo oluştu yarın test günüm inşallah pozitifi görürsem yazarım sizede Genişletmek için tıkla... Merhaba amh değeriniz kaç acaba?
Mucizem gelecek .!.: 29 yaşındayım şişli memoriale gidiyorum Semra kahramana , ilk defa embriyo oluştu yarın test günüm inşallah pozitifi görürsem yazarım sizede Genişletmek için tıkla... Merhaba amh değeriniz kaç acaba?
M Mucizem gelecek Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 192 37 18 29 Cumartesi 22:42 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #5 Salyangozmaratonu .!.: Merhaba amh değeriniz kaç acaba? Genişletmek için tıkla... 0.003 çoktı en son
S Salyangozmaratonu Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 294 123 18 Cumartesi 23:07 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #6 Mucizem gelecek .!.: 0.003 çoktı en son Genişletmek için tıkla... Kaç iken embriyo oluştu acaba çok sevindim sizin adınıza
Mucizem gelecek .!.: 0.003 çoktı en son Genişletmek için tıkla... Kaç iken embriyo oluştu acaba çok sevindim sizin adınıza
M Mucizem gelecek Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2024 192 37 18 29 Cumartesi 23:25 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #7 Salyangozmaratonu .!.: Kaç iken embriyo oluştu acaba çok sevindim sizin adınıza Genişletmek için tıkla... 2 yumurta toplandı biri döllendi diğeri döllenmedi eşimde de sperm kalitesi çok düşük DNA hasarı bar malsef
Salyangozmaratonu .!.: Kaç iken embriyo oluştu acaba çok sevindim sizin adınıza Genişletmek için tıkla... 2 yumurta toplandı biri döllendi diğeri döllenmedi eşimde de sperm kalitesi çok düşük DNA hasarı bar malsef