35 yaşıma giriyorum bekarım hiç evlenmedim memurum maaşım var kız kardeşimle yaşıyorum yanımda ünv okuyor ona da bakıyorum o kendi halinde arkadaşlarıyla hep, ben çok yalnızım yalnızlıktan yanlış insanlara bağlandım sonra dedim en iyisi yalnızlık arkadaşlar edindim gezdik ettik sonra o arkadaşlarım sevgili bulup yalnız bıraktılar, ben de karşıma çıkan ilgi gösteren kişiyle görüştüm benden 9 yaş küçük çıktı dedim biraz takılırım nasıl olsa ayrılırız, ama öyle olmadı 6 aydır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlandık çok iyi anlaşıyoruz ikimizde gurbetteyiz birbirimizin ailesi gibi olduk, ufak tefek çapkınlıkları vardı sosyal medyadan kızları ekleme yazma gibi, bana da yazanlar oluyordu ama benim içimden başkası gelmiyordu, çok sorun yaşadık, her tartışmada bitirmek istedim, çünkü evlenmek istemiyor ne benimle ne başkasıyla evlenmicem 5-6 yıl diyor, seneye doğu görevine gidecek zaten bitmiş olacak, ama bırakmıyor barışmak için her şeyi yapıyor, ben evlenmek istiyorum artık seninle sonumuz yok bırak beni hayatıma bakayım diyorum üzülüyor hayatına engel olmak istemiyorum karşına evleneceğin biri çıkarsa o zaman bırak diyor, çok üzülüyorum çoğu erkekten daha sadık bana efendi güvenilir birisi ama sonumuz yok karşıma çıkan yok evde kedimle yaşıyorum, ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum evlenmek çare midir onu da bilmiyorum anne olmak istiyorum iş işten geçmeden