• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş 35 umutsuz bir ilişki ve yalnızlık

Dün ciddi ciddi konuştum bana değer veriyorsan bırak oyalama senin yolun uzun kendi yaşıtınla evlenirsin bir gün, ben pişmanlık yaşıyorum şimdiden dedim. Biraz önce aradı dedi ki evlilik kısmet işi kiminle evleneceğimizi bilemeyiz, sen benim ilk uzun süreli sevgilimsin, köyde büyüdüm bir şey yaşamadım ama herkese kendimi sana açtığım gibi açamam herkesle böyle olamam, sen her fırsatta ayrılmak istiyorsun o yüzden sana güvenmiyorum evlensek boşanmak istersin dedi, dedim ilşkiler kolayca bitirilebilir benim haklı sebeplerim var, evli olsam aldatma dışında atlatılır her şey dedim, bana dediki, ben polisim evli kadınları erkekleri aldatırken yakalıyoruz, benim evli arkadaşlarım eşlerini aldatıyor kızlarla, bir sürü fake sosyal medya hesapları var, ben kimseyle birlikte olmadım sadece yazdım o da sen ilgisizdin başlarda, şimdi hiç bir şey yapmıyorum yine ayrılmak istiyorsun sen bu kafayla mutlu olamazsın dedi, seninle evlenmeyi düşündüm ama çok takıntılı birine baksam bile ayrılır üzülür diye vazgeçiyorum hep, kiminle evlenirsen evlen sanal ya da gerçek ya da fikren bile aldatılacaksın bunu bil dedi, eğer her şeyimi karıştırıp bir şeyler bulmaya çalışmayacaksan evlenelim hemen bizimkilere söylerim bunları kabul ediyor musun dedi, ben de aciz olmadığımı bana evlenmeyi sadaka verir gibi önermesinin çok kaba olduğunu vs söyledim, sen bilirsin o zaman inşallah istediğin gibi birini bulursun da evlenirsin dedi kapattık.
Ayril canim.
Dedigin gibi; sana sadaka verir gibi evlenelim o zaman.demis.

Zaman kaybi bu adam

35 yaşıma giriyorum bekarım hiç evlenmedim memurum maaşım var kız kardeşimle yaşıyorum yanımda ünv okuyor ona da bakıyorum o kendi halinde arkadaşlarıyla hep, ben çok yalnızım yalnızlıktan yanlış insanlara bağlandım sonra dedim en iyisi yalnızlık arkadaşlar edindim gezdik ettik sonra o arkadaşlarım sevgili bulup yalnız bıraktılar, ben de karşıma çıkan ilgi gösteren kişiyle görüştüm benden 9 yaş küçük çıktı dedim biraz takılırım nasıl olsa ayrılırız, ama öyle olmadı 6 aydır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlandık çok iyi anlaşıyoruz ikimizde gurbetteyiz birbirimizin ailesi gibi olduk, ufak tefek çapkınlıkları vardı sosyal medyadan kızları ekleme yazma gibi, bana da yazanlar oluyordu ama benim içimden başkası gelmiyordu, çok sorun yaşadık, her tartışmada bitirmek istedim, çünkü evlenmek istemiyor ne benimle ne başkasıyla evlenmicem 5-6 yıl diyor, seneye doğu görevine gidecek zaten bitmiş olacak, ama bırakmıyor barışmak için her şeyi yapıyor, ben evlenmek istiyorum artık seninle sonumuz yok bırak beni hayatıma bakayım diyorum üzülüyor hayatına engel olmak istemiyorum karşına evleneceğin biri çıkarsa o zaman bırak diyor, çok üzülüyorum çoğu erkekten daha sadık bana efendi güvenilir birisi ama sonumuz yok karşıma çıkan yok evde kedimle yaşıyorum, ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum evlenmek çare midir onu da bilmiyorum anne olmak istiyorum iş işten geçmeden

Anlıyorum seni canım. İşte böyle erkeklerin bir an önce kendi akıllarını başlarına alıp. Ciddi anlamda düşünmeleri gerekir. Ben ne yapıyorum, bu ilişki nereye gidiyor vs gbib. Çnkü hem o oyalanıyor hem sen. Sakın ağlayıp üzülme, herşey olacagına varır ama bunları bnce ege ona deger veriyorsan ve güveniyorsan tekrara yüz yüze konuşmanızda fayda var canım

evet benim huzurlu düzenli mutlu bir yuvaya bir hayat arkadaşına ihtiyacım var.
bende benden 5 yaş ufak biri ile evlendim yaşım 33. evlendiğimde eşim 24 yaşındaydı ben 29 yaşındaydım.şimdi 4 senede ancak bazı şeyleri algılıyor. sende yaşadığım cümbüşü tahmin edebiliyormusun?

bende benden 5 yaş ufak biri ile evlendim yaşım 33. evlendiğimde eşim 24 yaşındaydı ben 29 yaşındaydım.şimdi 4 senede ancak bazı şeyleri algılıyor. sende yaşadığım cümbüşü tahmin edebiliyormusun?

erkekler geç olgunlaşıyor diyorlar ama zor uğraşmak

Cok uzulme tavrini net koyman guzel.olmus bu insanla olur mu bilemem ama umutsuz da olma rabbim buyuk yasini da dert etme artij yas mevzusu cok önemsemeyen de var aklina takan da umarim ikgunlasmis birine denk gelirsin

Dün ciddi ciddi konuştum bana değer veriyorsan bırak oyalama senin yolun uzun kendi yaşıtınla evlenirsin bir gün, ben pişmanlık yaşıyorum şimdiden dedim. Biraz önce aradı dedi ki evlilik kısmet işi kiminle evleneceğimizi bilemeyiz, sen benim ilk uzun süreli sevgilimsin, köyde büyüdüm bir şey yaşamadım ama herkese kendimi sana açtığım gibi açamam herkesle böyle olamam, sen her fırsatta ayrılmak istiyorsun o yüzden sana güvenmiyorum evlensek boşanmak istersin dedi, dedim ilşkiler kolayca bitirilebilir benim haklı sebeplerim var, evli olsam aldatma dışında atlatılır her şey dedim, bana dediki, ben polisim evli kadınları erkekleri aldatırken yakalıyoruz, benim evli arkadaşlarım eşlerini aldatıyor kızlarla, bir sürü fake sosyal medya hesapları var, ben kimseyle birlikte olmadım sadece yazdım o da sen ilgisizdin başlarda, şimdi hiç bir şey yapmıyorum yine ayrılmak istiyorsun sen bu kafayla mutlu olamazsın dedi, seninle evlenmeyi düşündüm ama çok takıntılı birine baksam bile ayrılır üzülür diye vazgeçiyorum hep, kiminle evlenirsen evlen sanal ya da gerçek ya da fikren bile aldatılacaksın bunu bil dedi, eğer her şeyimi karıştırıp bir şeyler bulmaya çalışmayacaksan evlenelim hemen bizimkilere söylerim bunları kabul ediyor musun dedi, ben de aciz olmadığımı bana evlenmeyi sadaka verir gibi önermesinin çok kaba olduğunu vs söyledim, sen bilirsin o zaman inşallah istediğin gibi birini bulursun da evlenirsin dedi kapattık.
Yaw bunu köyüne geri göndersinler.

tek avantajım yaşımı göstermiyorum, ama böyle adamlar yüzünden yıpranıcam, gelinlik satan mağazaların önünden geçerken gözlerim doluyor haketmiyor muyum diye, eskiden böyle hislerim yoktu son zamanlarda yoğunlaştı

Bi erkek kadinla evlenmk icin can atmali.. ne bilim evlenek hadiyle olmuyo :) simdiden boleyse evlenince nasil olur?

Ovunmek icin solemiom.. esim bekarken evlenmek icin geberiodu, hayatta evlenmezdim yoksa...sade esimle degil baska biriylede..hos her zmn istediin gibi gitmio evlilik ama.. bekarken daha bu tutum cok sacma

O evlenmeyeceğiz diye gezenlerin karşısına 'kadın' çıkmamış demek ki.
Evlilik çok güzel bir şey. Allah herkese nasip etsin.

cinsellik yaşıyorsanız onun için bırakmıyordur. doğu gçrevine gidince pat diye evlenir. kalan her soylediği gerçek dışı

Herkesin kartlarını açık oynadığı iyi olmuş. Keşke her ilişki böyle olsa.Hayirlisi olsun .

bildiğin evlat edinmiş oluyorsun adamı. düzelene kadar çekersin.öyle bakış davranış olgun filan deme.yaşı büyük olmasada yaşıt birini bul.
Yaşla ilgisi yok, benim eşim benden 2 yaş büyük, sanki 15 yaş küçük gibi davranıyor. Bence erkekler olgunlasmıyor

Canım bu kişi seninle gönül eğlendiriyor. Hem efendi hem çapkın diyosun. Böyle bir şey olabilir mi? Eğer seninle ciddi düşünmüyorsa ilişkinizi gözden geçirmelisin. Sonra üzülen sen olursun.

Back
X