Ayril canim.Dün ciddi ciddi konuştum bana değer veriyorsan bırak oyalama senin yolun uzun kendi yaşıtınla evlenirsin bir gün, ben pişmanlık yaşıyorum şimdiden dedim. Biraz önce aradı dedi ki evlilik kısmet işi kiminle evleneceğimizi bilemeyiz, sen benim ilk uzun süreli sevgilimsin, köyde büyüdüm bir şey yaşamadım ama herkese kendimi sana açtığım gibi açamam herkesle böyle olamam, sen her fırsatta ayrılmak istiyorsun o yüzden sana güvenmiyorum evlensek boşanmak istersin dedi, dedim ilşkiler kolayca bitirilebilir benim haklı sebeplerim var, evli olsam aldatma dışında atlatılır her şey dedim, bana dediki, ben polisim evli kadınları erkekleri aldatırken yakalıyoruz, benim evli arkadaşlarım eşlerini aldatıyor kızlarla, bir sürü fake sosyal medya hesapları var, ben kimseyle birlikte olmadım sadece yazdım o da sen ilgisizdin başlarda, şimdi hiç bir şey yapmıyorum yine ayrılmak istiyorsun sen bu kafayla mutlu olamazsın dedi, seninle evlenmeyi düşündüm ama çok takıntılı birine baksam bile ayrılır üzülür diye vazgeçiyorum hep, kiminle evlenirsen evlen sanal ya da gerçek ya da fikren bile aldatılacaksın bunu bil dedi, eğer her şeyimi karıştırıp bir şeyler bulmaya çalışmayacaksan evlenelim hemen bizimkilere söylerim bunları kabul ediyor musun dedi, ben de aciz olmadığımı bana evlenmeyi sadaka verir gibi önermesinin çok kaba olduğunu vs söyledim, sen bilirsin o zaman inşallah istediğin gibi birini bulursun da evlenirsin dedi kapattık.
Dedigin gibi; sana sadaka verir gibi evlenelim o zaman.demis.
Zaman kaybi bu adam